• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Docela by se mi libila vystava lokalni, kam by se smelo pouze se ZP. Tim by se aspon zrusil napor vselijakych absolutnich blbu jako je standardne na IDETu.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Náhodou, já už asi asi před 5lety slintal na IWA po Sigu X5 a po letech co jsem si tam s ním chodil cvaknout ho fakt mám:-)

Jinak bych rád upozornil tady na vyhlášení nejvyššího:

[ NYX @ nyx :: novinky v systemu ]
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MAZDA: Chvala bohu, ze prodejni neni. To by me zruinovalo:)))
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    FMATEJU: 0 jednak Ti co se tam nedostanou si tam logicky nic nevobjednaj a není to MO prodejní výstava.
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    By me zajimalo, kolik si objednaji zbrani na iwe ti co breci ze se tam nemuzou dostat.

Nehlede na to, ze pokud ma clovek zajem skutecne neco koupit a ne jen jet ocumovat, tam mu slusnej prodejce u nas ten listek zajisti.
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    MCFLY: Ok
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    MCFLY: Ano mas pravdu.

Pro civily se nedela vystava jako pro obchodniky. ‍♂️

Vystav zamerenim pouze na zbrane je spousta.

A to ze vystavy vojenskych zbrani jsou pouze pro slozky je logicke, kdyz koupi vetsinu jejich produkce.
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    Na IWA je hezké, že třeba SIG tam vozí i modely, které jsou k mání jen v USA. Z druhé strany, aby pro firmy měla taková výstava smysl směrem ke koncovým zákazníkům, bylo by asi dobré, kdyby byla prodejní. Jenže jak to udělat prodejní a "nekrást" (z pohledu zabezpečení zbraní)? :-D
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    FMATEJU: tak nedělej chytryho :) prostě nic srovnatelné pro civily není.. A pro pořádek je tu spousta střelců co nejsou ani nimrodi ani ti co si hrajou na vojáčky.. A proto nás až tak moc nezajímá ani výstava pro myslivce ani jen army..
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    ELECTRICKOTA: To sou konkretni mesta a mesice kdy se tam konaji vystavy kde jsou zbrane.
    Ale asi to bude taky spis pro myslivost.

Je pravda ze na iwe je vsechno.

Urcite bude i spousta verejnych vystav se zamerenim na hrani si na vojacky. Ale to jde mimo me. Takze nevim.
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    Jinak tedy, samotná pozvánka stačila tak 5-7 let dozadu.
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    FMATEJU: Máš úplnou pravdu. Bohužel, ruku na srdce, v ČR je to s podobnými výstavami pro veřejnost mizerné. Natura i Silva Regina jsou pro zbraně (a jiné než myslivecké) okrajovou záležitostí :-(
    Ale jinak za mě jo, taky bych to klidně ještě víc ořezal. Ještě, že nemáme popisky ani katalogy.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    FMATEJU:
    Silva - lesnické a myslivecké veletrhy - zbrane jako okrajova zalezitost
    Natura - vystava myslivosti, rybářství, včelařství a potřeb pro pobyt v přírodě - jako vypada to lip ale i tak to není to co reprezentuje IWA nebo ShotShow ani vzdálene a to i k prihlednutim k malemu meritku.
    Jo a ty vyjmenovane mesta v nemecku jsi vzal nahodne z mapy, nebo se tam jako opravdu neco kona pro odbornou verejnost?
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    ELECTRICKOTA: Napr:

Unor - dortmund
    Tento vikend - salsburg
    Duben - offenburg
    Prosinec - hannover
    U nas:
    Duben - Silva regina brno
    Kveten - Natura viva lysa
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    FMATEJU: Jmenuj prosím, asi by mi stačila i jedna.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    BAAL: Tak to je napiču
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    OTAKAR: trochu jo.. jen tam postupne vyrobci prestali vystavovat :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    XMEDA: Ten ale není úplně o zbraních, ne?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    OTAKAR: IDET :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    FMATEJU: Jaká třeba?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam