• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    HARIUS
    HARIUS --- ---
    Z jiného soudku, nemáte někdo povědomí o znalci loveckých pušek z Ferlachu ? Potřeboval bych konzultaci, klidně za honorář.
    HARIUS
    HARIUS --- ---
    Do Beareky tak leda vrtulníkem...ale když sídlili v Holešovicích u přejezdu, tak to nebylo o moc lepší, v tom baráku bydlel můj strýc a parkovat se tam nedalo vůbec.
    JOINTER
    JOINTER --- ---
    HARDCABB: Jel jsem z východní strany nějakýma tragickýma úzkýma uličkama.
    Moc mě to ale nepotěšilo a moje tvrdý auto asi taky ne.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    NAVARA: jsi měl k obědu vtipnou kaši? Samozřejmě že nemusí dodržovat předpisy, dokonce ani měšťáci. Parkování na zákazu je naprosto běžný, horší, ale naštěstí méně častý je, když svým zaparkovaným autem, když si jdou pro svačinu nebo zpokutovat nějakého nešťastníka, zablokujou ulici (jednosměrku, blbě se to auto pak objíždí, když tam není místo).

    A proč? Jednak stížnosti na policajty vyřizuje zase policie, jednak policajt může řidit dopravu => zařídí si to tak, aby tam stát mohl. Na druhou stranu je občas zábavné je u toho točit, některé méně odolné kusy umí vystartovat, když chtějí nasedat do prasácky zaparkovaného auta se svačinou v ruce z vedlejší žabky/vietnamců :)
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    HARDCABB: nope, jen neprosrat tu správnou odbočku doprava, do vilove uličky... Z druhý strany je to lepší, nájezd na most a je to ok...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    HARDCABB: Okrouhlická ne, musíš kolem Heydricha, vyber si jestli Gabčíkova nebo Kubišova. Je tam zákaz (dopravní obsluze vjezd povolen), proto to navigace nevyhledá.

    MCD: Máš taky? :-) Můžeš doporučit pouzdro pro pohodlné nošení?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Vsak tam je u baereky parkoviste, ne? Stal jsem tam kdyz jsem si sel pro mosina. Ale mozna jsem prehlidl nejakej obrazek na klaciku u cesty, obcas se mi to stane, ne ze ne.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CERMI_FOX: Měli zaplý maják? Páč jinak by snad měli dodržovat předpisy jako každý - a s jejich svolením (páč jim by se odjíždět také nechtělo) by to bylo ok i proti předpisům :)
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    HARDCABB: když jsem tam jel já, tak jsem to vzal přes ty uličky (navigace nějak napověděla), protože zrovna na chodníku u beareky stáli fízlové a přišlo mi to blbý se postavit před ně a jít si pro věci :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    HARDCABB: nech to pod mostem a dojdi si to, asi nejjednodusi legalni resení
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HARDCABB: cece, ja tam jela jen jednou a nekde jsem to na pankace postavila na chodnik, pac je to tam tak debilni, ze se mi to nechtelo resit :D
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    pratele, mam ostudnej problem - jak se mam do prdele dostat do ulice kde je Beareka kdyz jedu z Ceskomoravske? vazne musim delal nesmyslny veletoce az ke Crossu (!!) jak mi radi Google, nebo je na to nejakej trik shora, kolem Okrouhlicke treba?
    MCD
    MCD --- ---
    ZBYNEK: Vítej v řadách pepqařů!
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak jsem si dal k narozeninám dárek... ;-)

    XMEDA
    XMEDA --- ---
    SIRIUS: nu vsak tu mas cely zadek kapsicky otevreny a davas ruku pres kohout :)
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    XMEDA: todle je myslim si podobne stejne nebezpecna uvaha jako "nosim bez naboje tak si klidne sahnu". To ze tam je o kilo dve vic neni nijak zasadni, vyhoda sa/da je ze pri zasouvani do pouzdra muzes mit palec na kohoutu takze mas kontrolu nad tim ze se ti treba do luciku neco nedostalo - kus obleceni atp - ale urcite bych nikomu nerikal ze je tohle ok se sa/da, jenom proto ze tam je o neco vetsi odpor spouste.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    PIVECEK: tak samozrejme na tu spoust sahat nechces, ale kdyz tam zavadis, tak pretahnout DAcko uz nejaky usili vyzaduje.. kdezto nadrcnutyho glocka spustis celkem snadno
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    XMEDA: No to ma od pestovani spatnych navyku, viz. Otakar, celkem daleko :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Nebo tam dat SA/DA pistoli kterou v DA fakt nestaci jen polechtat na spousti ;-)
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    DOTCOM: jako jeste me napadlo, ze by to mohlo byt resitelne malinko tim, ze by ta tasticka mela to vykrojeni daleko vys. Aneb pri nahmatnuti blbe zboku proste prst na spousti nebude, protoze lucik bude zakryty kuzi. Jenomze to je uz ted tak trochu nyxi rada, ze kup si novou tasticku :D. To radsi ten kydex na lucik.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam