• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    DOTCOM: jako jeste me napadlo, ze by to mohlo byt resitelne malinko tim, ze by ta tasticka mela to vykrojeni daleko vys. Aneb pri nahmatnuti blbe zboku proste prst na spousti nebude, protoze lucik bude zakryty kuzi. Jenomze to je uz ted tak trochu nyxi rada, ze kup si novou tasticku :D. To radsi ten kydex na lucik.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    OTAKAR: na tom neco je. Zkousel jsem z toho glocka parkrat vyndat a s prstem na spousti jsem neskoncil ani jednou, nicmene asi se to stat muze. Zvazim ten kydex na lucik.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    "takze pripadne hrabani na spoust mi neva." Uf :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    DOTCOM: Nechci dělat chytrýho, ale pěstovat si špatný návyky není dobrý.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    ELWERINE: pardon, to jsem se spatne vyjadril. Je tam kydexova vlozka, ktera drzi glocka ve spavne poloze. Jak jsem psal, tak glocka nenosim s nabojem v komore, takze pripadne hrabani na spoust mi neva.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    DOTCOM: na luciku nic nevidim. Tak kde tam ten kydex je? Kdyz si hrabnes do tasticky blbe, tak si prstem zmacknes spoust a je zadelano na pruser.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    PIVECEK: kydexova vlozka tam je, glock v tom drzi dobre
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    DOTCOM: Doporucuji si do toho jeste udelat kydexovou vlozku na lucik, jinak je to dost punk. Teoreticky by se tam ani nemusela zasivat, mohl by stacit oboustrany suchac a pak bys to mohl vyndat i s tim pouzdrem pripadne. Jinak tasticka vypada luxusne, nicmene je to lakave pro smatraly :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    LUCKYBSD: nenosim s nabojem v komore

    KENJIRO: jsou tam dva magnety. Zkousel jsem s tim doma trochu poskakovat a vypada to ze to drzi, ale pocitove bych ocenil, kdyby to drzelo trochu pevnejc.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    LUCKYBSD: popravde bych se bal z tohu vytahovat zbran doma pri presunu do trezoru natoz pod stresem kdybych ji potreboval
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    DOTCOM: Jak se to zapíná?
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    DOTCOM: nosis s nabojem v komore? pokud ano, tak je to docela jit stesticku naproti si pri krizovym taseni prostrelit nohu, nehlede na to, ze tohle se ti muze snadneji zachytit o neco, to viko na magnet se ti tam muze plest evidentne, je to uplne jinej system nez to mit v pouzdre na opasku (tj. delsi trenink nutny), atd. Zpracovani hezky dle fotky, ale z vyse uvedenych duvodu bych to nechtel ani za milion, kazdopadne proti gustu... navic vnitrni jde udelat pohodlny, kdyz se chce, g26 mam a uplna pohoda s RHH IWB a to ho nenosim apendix carry, ale na 4. hodine
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    musim se pochlubit - udelal jsem si radost a poridil si pouzdro na glocka. Nechtel jsem vnitrni pouzdro, pac je to nepohodlny a tohle zatim vypada jako idealni reseni (od fy Sneaky Peat).





    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    SHADDIE: Já to nerozporuji. Naopak(a zmínil jsem to dvakrát). Jen vyjadřuji názor, že po vyhodnocení v klidu s chladnou hlavou, když je po všem, není třeba utratit psa, jako agresivní zvíře.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    ERGOSUM: hele, v týhle situaci, když se ti to zrovna děje, tak nemáš čas řešit proč a jak se to děje. vidíš jen jedno - přiběhl agresivně cizí pes, šelma, která zjevně útočí. nebudeš řešit, jestli jde zrovna po tvým pudlovi, nebo tvý mamě/ženě/dítěti po nohou, vidíš a prostě šelmu, která zaútočila, její majitel v nedohlednu děje se to všechno dost rychle. takže ve chvíli, kdy to probíhá, je z tvého pohledu ten pes bestie. jestli je to jeho divný způsob hry, jeslti je jinak hodnej, jen pako, o tom se dá polemizovat potom, ale v tu chvíli to nevíš, nemáš šanci vědět a ani nejseš povinen to řešit. rešíš jen to, aby v útoku ustal táhl do prdele.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    NECROMAN: mel tam X svedku, myslim ze i bez videa by to bylo v poho, s videem je to imo dost prukazny a jasny
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    NECROMAN: Mě připadá, že pes by byl nebezpečný, jen kdyby mu matka bránila v přístupu na fenku(což evidentně činila). Nicméně nebezpečí zde bylo a střelba byla přiměřená. Ta situace byla dost nepřehledná. Ale asi by bylo nespravedlivé dělat ze psa krvelačnou bestii.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    NECROMAN: myslím, že s tím množstvím svědků by neměl problem i bez kamery, krome osádky vozidla a jeho matky tam byla ještě jeho žena s dětmi. myslím že by všichni dosvědčili jak to bylo a pochybuju, že by se ten stafford odvolal. kamera samozřejmě vyvrátí pochyby, ale v tomhle případě tam ani nebyl nikdo, kdo by svědectví rozporoval.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    DOTCOM: je to mimo jiné instruktor z B-Rdy a bývalý legionář.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam