MAZDA: ja ti nikde netvrdim, ze z tebe nekdo za 3 mesice udela cokoliv, nebo ze ti k necemu bude okop, bojova vozidla, nebo hod granatem :) ale i zalozak ma dneska moznost behem strelecky pripravy projit drahu bojovnika s ostrou munici. Vubec mi nejde o to, jestli z toho vyjde jako dobrej, nebo spatnej strelec. Boj neni kryta strelnice, ale extremni situace kdy pocitujes permanentni diskomfort, vyhodnocujes situaci, aktivne menis pozice a u toho se snazis nepostrelit sebe nebo nekoho v okoli :) proc mam i ted pocit, ze tohle vetsina lidi uplne ignoruje z nejakyho duvodu? "Mit strelnou zbran na sebeobranu = pro me absolovat pripravu se strelnou zbrani na boj?" Co mi unika v tyhle rovnici prosim vas pekne, vysvetlete mi to (kdyztak uz ale v poste diky)...kazdopadne jestli teda 90% dobrejch strelcu jak pises prodelalo alespon jeden kurz takticky strelby v nejakym rozumnym systemu a alespon 8% z nich dostalo od nekoho kdy delo a bylo schopnych pak nejak castecne racionalne uvazovat a 2% z nich bylo nekdy v situaci, kdy si myslelo ze z toho nevyjdou se zdravou kuzi, ale dokazali to diky adaptaci na stres, tak me to opravdu moc mrzi, ze vytahuju takovyhle banality. Uz to nikdy neudelam, byla to amaterska chyba online diskutera :D za kterou se hrozive omluvam vsem temhle 100%, ze zpochybnuju jejich legitimni pravo na to mit nabitou a odjistenou zbran v nocnim stolku, v pokojiku za ucelem sebeobrany a ochrany rodiny a majetku (navic kdyz byli u praktika a udelali rozborku sborku cezety), peace > odletam zpet do dreamlandu a jednou vam treba taky poslu 500.