• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    SPM
    SPM --- ---
    BAAL: taky mi ta diskuze přišla ještě docela dobře, než jsem se málem udusil kafem, když jsem narazil na tuhle část... a ještě mám ten blbej dar, že to nezvládnu nekomentovat :-D
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    BAAL: kdyz to vidim tak se divim ze nam ty kvery este nesebrali fakt vsechny a vsem :-(
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    BAAL: mluvim o vetsine, ne vsech... par kikotu tam je, ale jeste mi to prijde prave docela malo... kdyz si vezmu, co se semlelo na asdscr...
    BAAL
    BAAL --- ---
    HABRENKA: Bud vidim neco co ty ne a nebo mame kazdy jina meritka:-)

    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    BAAL: mne to prijde pomerne necekane slusny prave.. i kdyz - necekane se rict neda :-), pokud se tam nemazalo, tak je to docela cajk ne?
    BAAL
    BAAL --- ---
    ELECTRICKOTA: Diskuze pod tím Lex postem je velky masakr
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    Narazil jsem na informaci, že OSZBM některým lidem převedl do kategorie A-I i zbraně, které měly zůstat v kat. B (např. novovýrobu zcela civilních AR-15) - asi "vstřícně aby mohli používat nadlimitní zásobníky".

    Co když mi jde v prvé řadě o to, aby moje zbraň zůstala v kat. B, i za cenu toho že s ní nebudu moci využívat nadlimitní zásobníky dokud/pokud si nepořídím zásobníkovou výjimku? Dá se nějak zjistit, zda mi OSZBM u mých zbraní změnila kategorii ač to nebylo potřeba, a případně se tomu bránit a poslat je nazpět do kat. B?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    BAAL: Žijeme asi v nějaky divny bublině, jen pár jedinců upozornuje na LL že by se měla začít chovat trochu víc korektně, a hned to od několika schytá tak jako Elwe na pandoře...
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    BAAL: tvl... to si snad... No nic...

    I dont want to live on this planet anymore...
    BAAL
    BAAL --- ---
    " jsme zvědavi na pokračování tohoto článku, který považujeme za "první výstřel" a pokus o vyvolání rozbrojů mezi střeleckou veřejností
    - otázkou je, na čí objednávku byl sepsán"

    Dvojitý facepalm

    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    CERMI_FOX: mám s ním velmi podobnou zkušenost z debaty ohledně tlumičů. Psal tam něco ve smyslu, že střílet z pušky s tlumičem bez sluchátek je úplně "v poho". Tak jsem se ho zeptal, jestli ví, že to může poškodit člověku sluch, protože těch decibelů tam pořád zbejvá relativně dost a jestli na sebe bere zodpovědnost za to, že lidem radí blbě. Tak mě v podstatě poslal do prdele s tím, že "lidi jsou za sebe zodpovědní sami." Nulová sebereflexe, hlavně když jsou z toho palečky.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    CERMI_FOX: snad si cetl to, co jsem napsala na konfere? Dovolila jsem si vykazat ligu debilu do jejich sdelovacich prostor a jakej hroznej hejt, vcetne toho, co jsem ja kdy pro strelectvi udelala, jsem dostala?

    Jak se chces ohrazovat, kdyz reknes slusne "ne" a zaplavi te hejt, pomalu jak kdybych vrazdila jejich deti?
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    HABRENKA: to jsem zkoušel, párkrát jsem mu na FB položil otázku k nějakému tématu, kdy jsem si naivně myslel, že se nad sebou zamyslí a svoje extremistické názory začne umírňovat, ale vždycky mě akorát odpověděl nějakou populistickou bezobsažnou frází typu "bojujeme proti migrantům, kteří chtějí zabít tvoje děti"

    DATEL: přesně tak

    HABRENKA: protože v současné době (a možná i v minulých dobách, ale ty jsem nezažil) mají hlavní úspěch jednoduše vyjádřené emoce a polarizace společnosti, která je posůobením našich vládců již polarizované dost sama o sobě, před vyjednáváním, legislativní prací a fakty. Ostatně na tom je postavený úspěch sociálních sítí, které svým "uživatelům" (produktům) předhazují záměrně články, které jim vzbudí nějakou emoci, kterou mají "rádi" ve smyslu, že je udrží u té sítě déle (a naštvání vydrží více jak nějaké hezké věci)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    DATEL: no hlavne jejich fb fakt sbira lajky jak lopatou... a cili levne - cili dobre :-(
    HARIUS
    HARIUS --- ---
    BAAL: No, popravdě řečeno, mnohem víc mě vadí pan Moláček, než pan Černý, asi tak bych to definoval.
    DATEL
    DATEL --- ---
    Jako ta petice smysl rozhodně měla, ale teda kdybych tenkrát tušil, co se z toho vyklube... :( Mě sere to, že člověk podepsal jednu petici, na konkrétní věc, která je už vlastně vyřízená, ale on mele pořád dál, jak mluví za všechny petenty. Já jsem mu rozhodně neudělil nějaký souhlas mluvit za mě i nadále. Navíc se s jeho způsoby jednání nestotožňuju. Počítám, že kdybych to na FB napsal někam do komentáře, tak mě hned zabanujou, co? :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    CERMI_FOX: Taky mám divnej pocit, že jsem mu to popdepsal
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    CERMI_FOX: opovaz se proti Pavlikovi neco rict, ten prece vsechno dela pro vas a nas! jen reknes, ze se ti neco nelibi, ukamenujou te (been there...). Mam dost zive v pameti, jak nakracel na zkousky, spravce strelnice si z nej sedla na prdel, protoze je to CELEBRITA, vrazil nam vsem petici, ze to musime, ze o tom urcite vime a pokud nevim, je to chyba mame to podepsat, protoze je to nutnost a pak mlel nejaky sracky dal. Uz tehdy jsem si rikala, ze je tady neco spatne :-/ a klube se to pekne. za mne teda fakt nemluvi, arogantni populistickej neschopnej napoleon, jak decko co krici a plive kolem.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    BAAL: je to populisticky alibistický prase co umí křičet a je slyšet, což je s rozporu povahou většiny střelců, pak se proti tomu dost blbě bojuje :(
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    BAAL: Tohle se nám ještě vymstí. :(


    "Liga Libe se ohání tím, že mluví za desítky tisíc signatářů své petice. Pokud jsou mezi střelci vůči jejímu agresivnímu vystupování nějaké námitky, pak nezaznívají veřejně."

    Jde se proti tomu nějak ohradit? Bohužel jsem kdysi Černého petici taky podepsal, nevěděl jsem, co to bude za člověka. Ale rozhodně jeho politiku nepodporuju a nechci aby "za mě mluvil" nebo nedejbože "zastupoval".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam