• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    ZBYNEK: to tady dřív měli taky, leč stihli zrušit. A než objedu několik pošt v pražské dopravě (v dírách mezi meetingama, tak abych to stihl než PČR zavře, tak už to mám vyčekané tady). :)

    ... ale nakonec to dopadlo dobře, když už jsem tam naklusal s papírama a kolkama, tak mi za odměnu slíbili, že mi PZ pošlou poštou, takže už tam podruhé nemusím.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    CERMI_FOX: Příště líp vybírej poštu... Třeba v Dělnické mají vzadu "obchůdek" s "papírnictvím", kde mají i kolky - bez čekání. Nebo třeba Na Zatlance jsem zatím nikdy nečekal.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    Zkusil jsem jim rano volat, pry datovkou poslat muzu, ale tisknout nezacnou, nez donesu zbran ke kontrole, neboli klasicky statni pristup "nejde, nechci". Takze uz pres 20min trcim na poste pro kolky, zatim jsem se posunul o jedno misto z 6. Bozi
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    JOHNDOE: Okey taj tenhle postup mi už vůbec nic neříká...
    JOHNDOE
    JOHNDOE --- ---
    ELECTRICKOTA: A ptal jsem se na to, jestli mam zbran donest ke kontrole nebo ne ? Neptal, protoze predpokladam, ze ji asi fyzicky budou chtit videt.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    JOHNDOE: No a fyzicky ke kontrole zbraň předložíš kdy? Ta registrace bez kontroly byla jen po dobu výjmečnýho stavu jestli se nepletu, ale klidně mě vyveď z omylu.
    JOHNDOE
    JOHNDOE --- ---
    Můžu se zeptat, co je tedy třeba poslat k registraci zbraně přes datovku ?
    Stačí poslat naskenovanej šedivák a k tomu informaci, že budete platit online ?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    NAVARA: Mohu ti potvrdit, že tam tu mašinu určitě mají a že umí i vytisknout na místě, trvá jim to cca 5minut, tisknuli mi ho znova, když blbě přepsali ráži. Ale teda já dřív spadal pod Nusle, teď Kladno a vše na počkání a bez čekání.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ELECTRICKOTA: No a na P5 tisk na místě odmítají, že prý tam tu mašinu nemají. Já je nemám jak zauditovat, jestli je to pravda… (a za 106 mi to nestojí)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    NAVARA: To je hezká pohádka, a jinde ty čísla umí zkontrolovat během tisknutí průkazu na počkání, divné ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CERMI_FOX: Chtějí to spíše proto, aby se netiskli s průkazkou, kterou ti pak nevydají, protože nebudou souhlasit čísla a ještě ji k tomu budou muset rušit a doufat, že jsi mezitím něco s tím číslem, které jsi jim sdělil, neprovedl.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    SHADDIE: fajn, tak to zkusím, snad nespadnu do nějakého přestupku. Měl jsem za to, že přinesení flinty je součástí registrace zbraně a tedy musím stihnout do těch 10 dní, přičemž vydání PZ je měsíc.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    CERMI_FOX: jde, ale flintu pak stejne musis predlozit az si pudes pro PZ.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    KENJIRO: registrace zbrane jde datovkou (sedivak) ? To by byl gamechanger, myslel jsem ze to slo jen behem nouzoveho stavu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KENJIRO: Na druhou stranu, když to spleteš, dostaneš číslo na šéfovou, aby sis mohl příště raději dopředu zavolat, případně se stavit i mimo běžné hodiny pro veřejnost!
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    CERMI_FOX: to nevím, já tyhle papíry posílám současně datovkou. Jako člověk 21 století :-)
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    KENJIRO: ale to musim dostatecne dopredu nebo staci z mobilni banky na miste?
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    CERMI_FOX: jistě.

    účet policie pro placení správních poplatků: 3711-33524011/0710
    Variabilní symbol: rodné číslo bez lomítka
    Do poznámky pro adresáta napsat jméno, příjmení a za co platíš.

    Dej si majzla, jestli to máš správně - jako že když třeba registruješ dvě zbraně, tak to musí být dvě platby. Vnitráci si stěžovali, že když žadatel něco napíše špatně, musí mu to policie vracet a je s tím neskutečnýho papírování.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    Spravni poplatky na pcr pri registraci zbrane se porad plati na poste v kolcich nebo uz muzu platit jako clovek 21. stoleti?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    PAN_MYVAL: S Nemeckem uz to mam obehane, to nejde prevezt. Museli bychom rozebrat kvery, mit je oddelene v kufrech... Je toho mnohem vic a Nemecko je pro airsoft nogo z nasi strany i kdyz se tam velmi omezene hraje. Petiuhelnik je jen spicka ledovce :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam