• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    NJAL
    NJAL --- ---
    LUCKYBSD: Ale tak ta argumentace je vesela, s jejim pouziti lze stejne bohorovne prohlasit, ze na vsechny Floydprotesty sli antifaci a blmaci jen krast, palit, nicit, mlatit a vrazdit. Dukazy nepotrebuji, paaac to rikam :-)
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    JCIO: ne, jen ty ses znamej provokater, vedle jsme te uz vykopali, tak vysiras tady
    NJAL
    NJAL --- ---
    JCIO: Ty jses proste zaujatej, tak si vymyslis scenar, ze Rittenhouse sel nekoho nekam provokovat, aby Ti to zapadlo do videni sveta. Tomu ja odporuji, proste gauneri jsou casto samonasiraci a Rittenhouse nemusel mic vubec zadny zamer, ktery Ty tady predkladas jako hotovou vec. Naopak rozumim tomu, ze kdyz pakaz dela riot, demoluje mesto a hrozi nasilim, tak tam nepujdu (na americke zvyklosti) neozbrojen, pokud se tam rozhodnu jit, a treba pomahat (puvodne nabizel okolostojicim prvni pomoc a hasil nejaky pozar).

    JCIO: že někdo vyrazí do ulic cizího města se zbraní, aby postřílel tu chamraď. - coz je tvrzeni, ktere nicim nemas podlozene.
    JCIO
    JCIO --- ---
    LUCKYBSD: Naštěstí tady nikoho nezajímá? To myslíš jak? Jako že jste o tom tady mluvili a že jiný názor nechcete slyšet?
    A nevnucuj mi stále obhajobu těch mrtvých. Prostě se mi nezdá, že někdo vyrazí do ulic cizího města se zbraní, aby postřílel tu chamraď. Neobdivuju to. To neznamená, že obdivuju chamraď.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    JCIO: nastesti tady nikoho nezajima, jak to vidis ty, ale i kdyby to chtel vyprovokovat, coz s ohledem na ten shitstorm kolem celyho procesu je dost nepravdepodobny, tak slo o fetku, pedofila a presvedcenyho komunistu, co tam zapalovali spolu ostatnimi obchody, auta a rabovali, zadna vyrazna ztrata pro spolecnost
    JCIO
    JCIO --- ---
    NJAL: Odpusť si ten cynismus/sarkasmus, dost se mi poslední dobou v diskuizi přejídá. Taky se mu zkouším vyhnout.
    Nevidím rozpor v tom, co to třeba bylo za gaunery a ve "vyprovokovat", spíš naopak.
    Kyle nebyl žádný spořádaný otec od rodiny, kterého by napadali v jeho sousedství, když se jen tak procházel. Jak říkám, nejspíš mu to projde, pro spoustu lidí bude hrdina. Pro mě ani ne, jsem rád že snad takovým v Čechách zbraně nedáváme.
    NJAL
    NJAL --- ---
    JCIO: Je zajimave, ze "vyprovokoval" samy drive odsouzeny nasilniky (Grosskreutz teda jen pobihal vozraly s bouchackou). To je Ti takova prazvlastni shoda nahod, ze vedel, na koho uhodit.

    * Joseph Rosenbaum was charged by a grand jury with 11 counts of child molestation and inappropriate sexual activity around children, including anal rape. The victims were five boys ranging in age from nine to 11 years old
    * Huber had a disorderly conduct conviction from 2018 as a domestic abuse repeater, which is a misdemeanor.
    * Gaige Paul Grosskreutz has a forfeiture case for not showing obedience to officers, as well as one for loud noises. He was convicted of a criminal misdemeanor in 2016 for going armed with a firearm while intoxicated.

    Sporadani obcane, sul zeme, bohatstvi naroda! :-)
    JCIO
    JCIO --- ---
    Já to vidím tak, že chtěl vyprovokovat souboj, aby konečně mohl někoho legálně zabít. Povedlo se mu to u dvou lidí. Asi bude volný, soudce je hodně na jeho straně, nedovolil například zvětšovat video, protože se tím prý "upravuje".
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    PUFFY: tak inteligence novinaru z mainstream medii je casto na urovni "hlavne nezapomenout okurku" a navic to delaj imo schvalne pac vetsina zastava neomarxisticky/liberalne-retardovany smer uvazovani, to chvili sleduj (v podstate jakykoliv mainstream medium), tam nejde casto o obsah a objektivni informovani verejnosti, ale aby autor clanku vyjadril svuj osobni nazor a znepokojeni
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    DESTROYER: díky
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    LUCKYBSD: To jako že nějaký náhodný lidi ten příspěvek viděli v sekci poslední a měli nutkavou potřebu vyjádřit názor?
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    OCTOPUSS: to je imo tu klasicky pristup nekterych libtardu podobnym tem z auditka VV, prijdou, ominuskuji a odejdou a nic nenapisou
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    OCTOPUSS: Tvl proč mě mínusujete? Co je na tom dotazu tak hrozně špatnýho?
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    GIF_242: Ano, presne tak.
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    Hoj pánové, jelikož to nedělám každý týden, tak se raději zeptám. Když si chci koupit zbraň (pistoli), povolení k nákupu je tento formulář? Zbroják samozřejmě vlastním.

    Žádost o povolení ke zbrani kategorie B (příloha č. 12 vyhlášky)
    https://www.mvcr.cz/soubor/zadost-o-povoleni-zbran-kategorie-b-priloha-c-12-vyhlasky.aspx
    KUBZ
    KUBZ --- ---
    PUFFY: To video z dronu se ztratilo?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Nevíte někdo o gun-friendly psychiatrovi z Plzně nebo okolí?
    JOINTER
    JOINTER --- ---
    REDSNAKE: V poslednim videu od TRex arms (Aim)Botkin prelepuje necim co vypada jako takova ta stitkovacka na cenovky akorat v tom jsou hnedy samolepky a je to vyrazne vetsi.
    Ale dukladneji jsem to nezkoumal, jen ze se to tam mihlo.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    BLOWUP: no nevím, my v dynamických disciplínách si moc neverime, a radsi to zalepujeme temi trapne malymi kolecky :D
    Navíc nestrílíme na jeden, a ideálně to chceme prelepit po kazdym runu abys vedel jaky presne mas zasahy, ono po sto ranach to zacne i na tech 5ti tercích být trochu neprehledné :) A proto vlastně máme nejradsi kovy.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ELECTRICKOTA: to jsou ty s panackem? Ty nestrilim, ale kdybych je strilel tak si vytisknu patch i na ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam