JOINTER:
PAN_MYVAL:
Přesně, na Kapslovně žádnej limit reálně není, nechaj tě (nechali nás) tam bouchat plnotučný střelivo vlastně celkem z čehokoliv, ale sou tam prakticky zakázaný vraždomatický vojenský "připomíná-to-tvarově-ar-15-nebo-ak-47" s explicitním zákazem CZ 858, protože z ní dle bájné historiky předávané správci střelnice nejspíš již po desetiletí nějakej nešikovnej nebo prostě hloupej jouda přestřelil jednou lanko...od té doby je každá závada na 50 let starých pojezdech a zrezlých lankách připisována výhradně CZ 858...před xx-lety nás tam s tím ještě (po povinném a opakovaném vyslechnutí zmiňované historky a divokozápadní střelbě od pasu a hulvátském přestřelování lanek) a se zaklínáním a příslibem, že teda žádná lanka přestřelovat nebudeme, pouštěli, ale přestalo nás to při každé návštěvě bavit poslouchat zhruba když nám bylo tak 25...je to škoda, páč za rozumnou cenu střelnici na dlouhý flinty asi v Praze už těžko pohledat, střelnice i pan správce jinak byli vlastně fajn...
Vím, že je tu varianta ještě Střelecký servis na Rajské zahradě, ale vzhledem k cenovce jsem zatím nebyl, jezdíme mimo Prahu. Možná v zimě, když mě popadne chuť, tak to prubnu, ale za tu cenu mám prostě 3-4 hodiny někde venku