• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: s hotovými náboji a střeleckým deníkem už se to začíná blížit tomu, o čem sním (a co si zatím supluju svým kongeniálním Excelem :D)

Ač chápu, že tvůj primární účel je evidence přebíjení (které neprovozuju a tudíž nevyužiju), přesto bych měl pár nezávazných tipů, co mi tam ještě chybí ke štěstí (a nahrazení Excelu):

1. hotové náboje
    - možnost zadání výrobce a typu/gramáže (např. u Lugrů SB 124gr, Aquila 115gr, u malorážek třeba Standard/HV/Match) - ať vím, kolik kterých mám skladem (třeba z malorážek střílím ze samonabíječky převážně HVčka, z opakovačky standardy nebo matche)
    Jasně, můžu si to napsat do pole "Popis" - ale podle něj AFAIK nemůžu vyhledávat ani sumírovat. O brokovnici (slugy, buckshoty, birdshoty ani nemluvě...
    - cena - tam se píše za kus, nebo za zadané množsrtví?

2. střelecký deník - v "Zaznamenat střelbu" mi chybí
    - datum? (možná se přidává automaticky a jenom ho nevidím)
    - místo? (na které střelnici jsem byl)
    - Typ střelby - co je to "Technical (nenavyšuje ze skladu)"? :)
    Tady bych ideálně viděl uživatelsky definovaný seznam - já bych si třeba rozdělil Competition na "Mířenka - IPSC - LOS", Training na Static (střelnice mířenka ze stavu) a Drill (LOSík, IPSC drily), někdo další by třeba uvítal i Tactical (HardTask, MV, atd.)

YMMV ;)
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    KIE: ch to jsou právní prasata:
    "důvodně považuje za podezřelé"... "Podezřelé jednání nelze podle Ministerstva vnitra z principu přesně definovat"

Když je to důvodné, tak to musí být objektivní důvod, ne ničí pocit. A přesně kvůli takovým diletantům to tu stále více přestává být právní stát i jen teoreticky.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DO RT jsem na základě žádosti jsem přidal možnost naskladnit tovární náboje.

Bohužel jsem musel obnovovat databázi ze zálohy, je možné, že bude potřeba vytvořit znovu uživatelský účet. Je možné, že si někteří uživatelé budou muset případně znovu vytvořit účet.

Opět, budu vděčný za jakýkoliv test a tip na zlepšení.

KIE
    KIE --- ---
    Prodejci zbraní asi dostanou povinnost hlásit podezřelé nákupy do konce roku - Legislativa - Advokátní deník
    https://advokatnidenik.cz/2024/09/09/prodejci-zbrani-asi-dostanou-povinnost-hlasit-podezrele-nakupy-do-konce-roku/

Může ale například jít o případy, kdy se zákazník pokusí zakoupit zbraň, k jejímuž držení není oprávněn, nebo vykazuje „abnormální zmatenost, apatie nebo výrazné známky tíživého stresu“.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: v dnešním updatu jsem přidal střelecký deník, umožňuje evidovat zbraně a jejich nástřel. Je to k vyzkoušení na produkci.
    Uvítám případné upozornění na chyby a nedostatky.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Projekt reloading-tracker.cz - přepracoval jsem registraci a na to navazující systémy, pokud by měl někdo problém se přihlásit, měl by pomoct reset hesla. Případně jsem k dispozici.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    SPECZ: Hele jako květináče na zahradu super :)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    GEKONZPRAHY: Tyhle ne, ty maj nahovno zavirani :-)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Vo to je zájem? :D Nedávno jsme v Perunu spálili možná stovky těhlech :D

SPECZ
    SPECZ --- ---
    HUGH_BOYLAN: Na nářadí toprý, kde a zač?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Neměl by někdo zájem o bedýnku na ammo?

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tak jdu s kůží na trh, plácnul jsem se přes kapsu a zaplatil hosting a doménu, službu najdete na http://www.reloading-tracker.cz/

Pokud by se někdo chystal vyzkoušet budu jedině rád za zpětnou vazbu a pamatujte prosím, že to je stále ve vývoji, resp na začátku, takže je možné že ještě bude wipe databáze atp. Takže aktuálně spíš pro testovací účely.

Uvítám připomínky, upozornění na chyby a návrhy na vylepšení.

Jo, v "ke stažení" je fční appka pro Android zatím jen.
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    Jak píše Kasumi, i když jsem za poslední rok dostal dvě pokuty, z toho jednu cestou na střelnici s autem plným zbraní bez papírů, tak se nikdy na nic neptali 🤷‍♂️
    Ani když jsem předával pušku zákazníkovi u restaurace, kam jel na oběd prezident se mě na moje osobní zbraně neptali. A to bylo vidět že jsou takoví trochu zmatený z celé té situace.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    Dobrý den pane řidiči. Máte prosím dnes u sebe zbraň?
    Dnes ne.
    Tak vylez ven ty hajzle!
    :-D
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    REDSNAKE: hehe děláme na podbný věci, viz SZ.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    dovolím si spam i tady, hraju si s webovou appkou pro přebíječe, pokud by někdo naznal, že by to pro něj mohlo být přínosné, rád umožním vyzkoušení za nějakej test, připomínky.
    REDSNAKE:
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    BLACK_ONYX: posledni dva roky to vybiha u lustrace, driv to tam nebylo.
    PAN_KACHNA
    PAN_KACHNA --- ---
    já za cca 15 let během pár namátkovejch kontrol i řešení dopravního přestupku teda vždy bez dotazu na zbroják
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Já právě řešil ZP s hlídkou jen jednou. A to, když jsem si šel pro doklady do kufru, jsem měl i pár zbraní. Tak jsem jim to pro jistotu řekl:)
    SPM
    SPM --- ---
    U me se neptali, ale pak chteli videt zp a rikali, ze jsem jasnej :-D mozna bych byl radsi kdyby se ptali, doklady mam vetsinou v kufru a to se pak jeden boji, ze pri vystupovani se to tricko shrne o sedacku a proleti se na beton :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam