• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    Jak píše Kasumi, i když jsem za poslední rok dostal dvě pokuty, z toho jednu cestou na střelnici s autem plným zbraní bez papírů, tak se nikdy na nic neptali 🤷‍♂️
    Ani když jsem předával pušku zákazníkovi u restaurace, kam jel na oběd prezident se mě na moje osobní zbraně neptali. A to bylo vidět že jsou takoví trochu zmatený z celé té situace.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    Dobrý den pane řidiči. Máte prosím dnes u sebe zbraň?
    Dnes ne.
    Tak vylez ven ty hajzle!
    :-D
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    REDSNAKE: hehe děláme na podbný věci, viz SZ.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    dovolím si spam i tady, hraju si s webovou appkou pro přebíječe, pokud by někdo naznal, že by to pro něj mohlo být přínosné, rád umožním vyzkoušení za nějakej test, připomínky.
    REDSNAKE:
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    BLACK_ONYX: posledni dva roky to vybiha u lustrace, driv to tam nebylo.
    PAN_KACHNA
    PAN_KACHNA --- ---
    já za cca 15 let během pár namátkovejch kontrol i řešení dopravního přestupku teda vždy bez dotazu na zbroják
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Já právě řešil ZP s hlídkou jen jednou. A to, když jsem si šel pro doklady do kufru, jsem měl i pár zbraní. Tak jsem jim to pro jistotu řekl:)
    SPM
    SPM --- ---
    U me se neptali, ale pak chteli videt zp a rikali, ze jsem jasnej :-D mozna bych byl radsi kdyby se ptali, doklady mam vetsinou v kufru a to se pak jeden boji, ze pri vystupovani se to tricko shrne o sedacku a proleti se na beton :-D
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    BLACK_ONYX: ach jo, a zase další pokus k posílení extralegálních "pravomocí" policie stupidními a absurdními otázkami (slušný držitel by odpověděl pravdivě ale nechtěl ji na ně vytáhnout, kdežto kdo by na ně chtěl tasit, zapřel by jim to).

Jako předtím s "podezřelými nákupy", jako klasické "kam jedete, pane řidiči" atd :P
    HARIUS
    HARIUS --- ---
    Tak to nemůžu říci, kontrolovali mě naposledy v před čtyřmi lety v Čachrově (cestou do Žel Rudy) a kromě toho, že jsem jim se ženou dali platný dokument o povinném ručení asi na pátý pokus, tak nechtěli nic. :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Muz hlasi, ze ho se nikdy neptali. A ze tech kontrol mel :)
    KIE
    KIE --- ---
    BLACK_ONYX: vybíhá to automaticky při lustraci osoby.
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    BLACK_ONYX: Mě kontrolovali za celej dosavadní život namátkově jen jednou, cca v roce 2018 (určitě před covidem), a ptali se taky.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    BLACK_ONYX: ano. U me teda vzdy od doby, co mam ZP.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Třeba dostali novou hračku, tak jí zkouší než je omrzí :)
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    KASUMI: Tak díky:D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BLACK_ONYX: Bezne asi ne 🤷‍♀️ ale treba maji novy pokyn nebo vypadas divne 🤷‍♀️😀
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    To je teď běžné, že při silniční kontrole koukne hlídka do registru a ptá se, jestli mám zbraň u sebe? Ještě se mi to nikdy nestalo.
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    XMEDA: ten si pamatuji, to je sadismus. A muset vyndávat a zase nandávat zásobník jako podmínku úspěšné rozborky/sborky...

NJAL: nejlépe tu s bull barrel, kterou nelze rozebrat bez nástrojů. Tím se zároveň prověří, zda má uchazeč u sebe vše, co by mohl potřebovat :D
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    BRUKEV: Rozborka Ruger .22LR jako vyhlazovaci prvek.. :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam