• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    DIRTJUMPER: Třeba do mířidel jen špatně koukáš nebo opravdu předvídáš.
    Předvídání rány mi pomohl odstanit drill: nabít, vyndat zásobník, zkusit dvě rány (druhá tam není a je velmi vidět, jestli strhneš), plus kolimátor tohle udělá mnohem více viditelné a umožní ověřit, že je to opravdu v rukou a ne v očích.
    RJOKER
    RJOKER --- ---
    MCD: Nejlepší studnice infa ohledně tohohle, podepisuji.

TOXYGEN: Tak ona reálně "silná ruka" by neměla být ta, co zbraň svírá, na to je tu support hand.
    DIRTJUMPER
    DIRTJUMPER --- ---
    TEMPCZ: Jj vyloucil, strilim stejne i s jinou zbrani, ale diky
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    DIRTJUMPER: A vyloucil jsi "hnuta" miridla? I to se totiz stava. Chyba nemusi byt nutne v tobe. Uz jsem se s tim potkal.
    MCD
    MCD --- ---
    DIRTJUMPER: Týhle problematice se hodně věnuje Ben Stoeger, jeho kanál na tytrubce vřele doporučuju.
    NGR
    NGR --- ---
    za sebe bych teda asi pravej palec vyloucil ale to jsme v mirence
    tam se nepouziva a odklada se na ten vystupek strenky
    TOXYGEN
    TOXYGEN --- ---
    DIRTJUMPER: mne dost pomohlo, ked som namiesto "zvierania" zbrane zacal zbran drzat primarne palcom a prostrednikom - "spredu dozadu" namiesto pevneho zovretia zo vsetkych stran. dokonca tak, ze aj ked som vsetky ostatne prsty nechal dvihnute, tak tam padala 80-90% presnost oproti tomu, ked som tam zalozil zvysne prsty.
    RJOKER
    RJOKER --- ---
    NGR: ten pohyb po stisku není tak moc relevantní jak se zdá, i ti nejlepší střelci po "selhači" strhnou, rozdíl je v tom, že ten pohyb se stane až po stisku spouště, nikoli při něm. Těžko se to rozeznává když neví člověk po čem koukat.
    NGR
    NGR --- ---
    nech nekoho ciziho ti nabit par susilek mezi vostry do zasobniku jestli se treba nebojis rany
    DIRTJUMPER
    DIRTJUMPER --- ---
    NGR: To jsem prave zkousel a prislo mi, ze pohyb zadnej nevidim. No a vcera na strelnici zase naprd :-)
    NGR
    NGR --- ---
    DIRTJUMPER: zacvakej si proti bily zdi tam uvidis pohyb miridel
    napr
    RJOKER
    RJOKER --- ---
    LONESTAR: Canik za mě výborná zbraň. Sám střílím Rival-s a jsem nadšenej.
    RJOKER
    RJOKER --- ---
    DIRTJUMPER: kdy máš čas? Klidně napiš sz
    DIRTJUMPER
    DIRTJUMPER --- ---
    Nekdo z Prahy, kdo by byl ochotnej na me na strelnici kouknout a rict mi, co delam spatne, ze mi vse lita doleva a dolu? Vim, ze je to nejcastejsi neduh pravaku, ale kdyz zkousim sam vedome ruzne menit uchop a zkouset mackat spoust ruznejma zpusobama, tak bohuzel porad bez vysledku...
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    LONESTAR: me hlavne bavi ze hk cc9 nevypada zas tak odlisne :D
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Když už je řeč o malých pistolkách, taky my milovníci zvrácených sloníků pseudovýrobců odněkud z Banánova nedáme dopustit na nejmenšího Čuníčka :)
    Schovat se dá skvěle, a když si dám záležet, tak s ním LOSík odstřílím lépe než s velkým Pidípem ;)

PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    SIRIUS: Ja to vidim takhle: chlapi jsou naturou sberatele, ale technicke chlapy nebere sbirka brouku nebo znamek, a sbirat auta, byt stare krumply realne nelze, nebot to by clovek potreboval garaz jako Jay Leno.

Oproti tomu zbrane jsou krasne skladne, takze se jich do trezoru ci dvou vejde spousta. A stejne jako krasnych aut je i u zbrani spousta legendarnich konstrukci, ktere je zadouci mit do sbirky. Stejne jako u aut pak i u zbrani plati, ze aby to fungovalo a nevybuchlo (spalovaci komora valce motoru ci nabojova komora zbrane), proste to MUSI byt z kovu a to kvalitniho, protoze fyziku jeste nikdy nikdo neokecal. No a jestli jsou tam po rozborce videt stopy po obrabeni a jak hladounky je vyvrt... To je u takove sbirky pro radost tretirade.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    PAN_MYVAL: jako taky je to cesta, ale pak me uplne nedava smysl jit v tech kverech tolik do sirky, radsi bych mel jeden top kousek z keryho si tu krabicku uziju :D ale tak samozrejme cesty sou ruzne, ja taky aktualne sem spis sberatel protoze nemam cas chodit strilet :D
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    SIRIUS: Lide, co kupuji levne kvery, vystrili maximalne krabicku, dve center-fire razi a zbytek z malorazky :) Rikam to autoritativne protoze been there, done that (a vlastne dodnes trochu takhle.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam