• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    I beg you, Gentlemen, act with Conduct and Discretion. A Pistol is your last Resort.
    The Beggar's Opera, John Gay
    Na homepage jsou odkazy na střelnice.
    rozbalit záhlaví
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    JIRKA207: Elektronicky to samozřejmě jde. Prostě pošleš žádost do datové schránky. Teoreticky by jsi s tou žádostí mohl poslat i posudek od lékaře. Poplatky zaplatíš převodem proti výzvě, která přijde po obdržení žádosti a osobně tam půjdeš jen ukázat kvéry. Teoreticky to můžeš udělat v momentě, kdy bude nový ZP hotový a rovnou si ho odneseš.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    JIRKA207: Mám platnost do května 2026. Nedávno jsem četl nějakej článek, a nevím už proč jsem měl napsáno, že to musím udělat před koncem roku.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    OCTOPUSS: pokud mas platnost do 31.12.2025 tak si to mel udelat nejdrive 6mes pred koncem platnosti a nejpozdeji 2mesice pred koncem platnosti. Coz si uz podle meho prosvihl. Eletronicky to nejde, musis k lekari a donest potvrzeni od lekare + jednu fotografii a formular si vyplnis na PCR.
    Od 1.1.2026 by melo uz stacit pouze prinest potvrzeni od lekare, fotky jiz nejsou potreba.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Prosím vás lidi, jak si mám zažádat o novej zbroják? :D
    Někde mám poznámku, že z důvodů, který jsem si blbec nenapsal, to mám udělat před koncem roku, ale úplně jsem z toho všeho vyšel.
    Jde to elektronicky?
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    LUCKYBSD: Možná se někdo rozhodl, že se na to vysere a podal výpověď... Nabírat pro ně lidi na tyhle pozice asi nebude žádný med. Ostatně, stejný problém jako Zkušebna.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    MAZDA: jo ale mysleno tak, ze to neni nova situace, ale situace, ktera tam je roky
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    LUCKYBSD: No, je možný, že to je prostě málo. Vem si, že to není tak dávno, co šel mail, že pro nemoc mají zavřeno...
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    MAZDA: divny, tam se tocej furt 2 stejny lidi a ted 3. mladej kluk uz roky, co tam chodim
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    LUCKYBSD: Nemají prý lidi.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    SABRIEL13: by me zajimalo, co to je za klauni, pritom ani pred ani nedavno na objednani tam nikdy nebyla fronta az ven jako na P4 a pani policajtka se kterou se tam vzdycky bavim nic takoveho nerikala, divny
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tak pouštím do beta testu testy na nové zkušební otázky - https://testy.streleckeforum.cz/

Je to taková betaverze, sem tam ještě může vyčuhovat bug.

Je rozjetej TestFlight pro iOS a chystám build na Android a s tím souvisí moje další prosba - pokud někdo chcete testovat na Androidu nebo jste jen ochotní mít aplikaci nainstalovanou cca 2 týdny tak mi prosím napište vzkaz s e-mailem. Podmínkou pro přechod do produkčního vydání u Google je 2 týdny testování s 12 testery.

Díky!
    DIRTJUMPER
    DIRTJUMPER --- ---
    SABRIEL13: Kaslu na to, zakazu si inzerci a od 1.1. budu chodit na Pankrac
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    FYI

Odbor služby pro zbraně a bezpečnostní materiál Krajské ředitelství policie Středočeského kraje upozorňuje veřejnost, že od 1. listopadu 2025 je kontaktní místo Praha venkov, Křižíkova 8, Praha 8 pro veřejnost trvale uzavřeno.
    Záležitosti je možno vyřídit osobně na ostatních pracovištích Středočeského kraje, a to v Benešově, Kladně, Kolíně, Mělníku, Mladé Boleslavi, Příbrami a Rakovníku, kde lze využít objednávkového systému na adrese www.rezervace.policie.gov.cz.

Uzavření pobočky zbraní - Policie České republiky
    https://policie.gov.cz/clanek/uzavreni-pobocky-zbrani.aspx

Tj. tam, co šlo přijít jenom s objednáním, od 1.11. nelze přijít vůbec. Na všechna oblastní pracoviště by imho mělo jít přijít s objednáním i bez něj.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    FYI
    Od 24.12.2025 bude CRZ mimo provoz z důvodu přechodu na novou verzi související s legislativními změnami. Mezi svátky tedy už na svých OSZBM nic nevyřídíte.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    ERGOSUM: Podíval jsem se do spousty krabic vína a pořád nemám žádné peníze :)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    PAN_MYVAL: To je pomluva. Už jsem prohlížel mnoho krabic od vína a v žádné peníze nebyly. :-D
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    TOMASH: Ja vim ze je to primitivni humor, ale... Musel jsi prinest vino? :D
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    ETERNITY: do souteze mam taky prispevek - razitko mi daval mudr. david rath osobne :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Pokud se predhanime v tom komu jaky doktor co, tak moje doktorka se jmenuje Hauerlandova:)
    Myslim, ze zajem na tom, aby ve zbrojovce mel kdo pracovat, je pochopitelny.
    RJOKER
    RJOKER --- ---
    Moje doktorka neříkala vubec nic...
    Ale doktorka mojí manželky, to byl uplně jiný příběh... Napsala jí potvrzení a dala jí ho se slovy: Zastřelte co nejvíc hajzlů :D
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    IRONIC: a správně je s lidmi často souhlasit (tedy být ovlivnitelný) nebo s lidmi často nesouhlasit (tedy být za potížistu)? Obojí se dá interpretovat z pohledu vlastnictví zbraní jako red flag
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    PAN_MYVAL: vyhodnoceni ani obsah se mnou vubec neresil, asi 20 minut to vyhodnocoval, a pak mi dal posudek, ze jsem zpusobilej.
    predpokladam, ze nektere odpovedi jsou "rizikove" a pokud jejich pocet prekroci nejake procento, tak by se to resilo dal, bud dalsima testama, pohovorem, nebo zamitnutim. Asi tam musi byt i nejaka kontrola na konzistenci odpovedi, ktere meri, zda si nevymyslis.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam