MAZDA: Strašně jsem jí ustřílel a může za to blíže neurčený počet komunistických nábojů, co jsem dostal od nejmenované osoby z pozůstalosti policisty a to zcela zdarma :-) Každý třetí výstřel se kousne hilzna a tak. Taky už jí mám 11 let. Prostě holka dosloužila. Ale držela dlouho, vzhledově sice vypadala, že prodělala WWII a Koreu, ale jinak byla skvělá. Mé intenzivní tréninky už si teď vzala osobně, no.
DOG: To je otázka, no. Pro manželku (veřejně) je to cca do 20k kč, neveřejně tak 30 :-) Brazilec byl vyloučen, neb byl vyzkoušen a shledán nevhodným. (fakt se ten rám kroutí) Hellcat mám domluvený na víkend, tak uvidíme. Sig je lákavý, no. Stejně to ale asi dopadne tak, že P10S, protože ta mi zatím seděla nejlépe a střílelo se mi z ní nejlíp. A je stejně velká jako ta stará CZ 83. A já jsem prostorově výraznější a i normální compact blbě schovávám. Nicméně sosám názory a zkušenosti, protože se určitě chci vyhnout něčemu, co se vyloženě nedoporučuje a naopak nechci přijít o něco, co jsem třeba minul a všichni to mají :-)