Jako jsou nože kerejma bych neházel, co mě napadne z meho repertoaru, tak třea tt knife parciálně kalenej s krásným dřevem bych nehazel, ale třea takovýho marvelovic aeterna jsem provětral s hrdostí, a jak krásně chodí! až mě to překvapilo. je pravda že to bylo jen chvilkově jako součást seznamovacího se rituálu s novým přírustkem :D dlohodobě ho netrápim mám na to jiný..
Ale sakra vždyť je to neporazitelnej neohroženej aeternus!:) Ni fteřinu jsem nepochyboval že by to nezvládl, ale velice příjemě mne překvapil svým projevem za letu..
Možná se budeš divit, ale u tohohle tipu macho nože jako je aeternus, prostě hodnotím i tuto jeho část schopností. A mám z toho nože pak i daleko větší radost, že tak funguje a že to o něm prostě vím i ldyž ho tak nepoužívám...
Jako důležitý je zmínit jednu zásadní věc: nehážu nožema kvůli tomu že bych trénoval na blackout lov srnek nebo zombíků, to fakt vůbec ne, ani v nejmenším.
Ani v tom nevidím žádnou macho sebeobrana průpravu, ne, nic takovýho.
V mim případě jde prostě jen o dětskej klukovskej sen, a příležitostný hobby, relax v přáteli venku s aktivitou sportovního ducha. Challenge, soutěživost s kamarády...
Žádný násilnický představy!!
To že je to nepraktický mě zajímá asi tolik jako jestli je praktricky využitelná badmintonová pálka, prostě mě to baví a to je celé. Někdo si ty bajonety věší na zeď, já s nima prostě hážu, vlastně v jejich případě je to pro mě jedinej důvod je pořídit protože na zdi mi přijdou zbytečný a s flintou na zteč fakt nepoběžím:D
A vůbec, mě ani speciální házecí nože moc nebavěj... Mě prostě baví házet klasický nože, já fakt nevim proč:) asi ta klukovina prostě... Ale taky mě lákaj různý šroubováky, dláta a tak podobně, prostě zábava. Odreagování se, proč někdo lepí modely?
Ono totiž co si budem povídat, z praktickýho hlediska neni ani nic praktickýho shraňovat doma ty hromady ocele... Proč co nás k nožům vlastně táhne?
Ale rozhodně to nikomu fakt necpu ať zahodí kulovnici a jde házet nožem:D a jestli někoho baví sekat špalky "nožíkem na dopisy" proč ne, ať si to užije:D