• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    HANZEL: mne sa tiez paci. Link na aliexpress radsej nedavaj ;-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    HANZEL: to je hezky! kterej to je?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Vzpomínám jak vyprávěl výrobce bot, že se přímo s číňanem dohodnul, že si číňan vyrobí na lince kterou mu tam obsluhovali jeho nádeníci, boty pro čínskej trh, sto tisíc párů. Podle toho, kolik se jich pak objevilo po světě, to odhadoval, že číňan to trochu překročil, asi tak o půl miliardy.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    WOJTYLA: ted zcela na vážno. Spyderco stínové bych i testnul, nějaký tip?
    Já zatím z aliho nic nebral, ale spousta lidí okolo mě ano a kolikrát to rozhodně nejsou kopie a zaručená stínovka. Ted kámoš objednal helmu od Spešlu, origoš cca 7000Kč, on platil cca 2000Kč. Porovnávali jsme ruku v ruce s originálem, váha, provedení, odzkoušitelné materiály úplně totožné.
    HANZEL
    HANZEL --- ---
    konkretne tenhle...

    HANZEL
    HANZEL --- ---
    celkem by me zajimalo jestli se jedna o vyrobky stejne linky z levneho matrose, kousky co by neprosly kontrolou kvality odberatele, nebo proste ciste faky co nemaji s dodavatelem pro kershaw nic spolecneho...

    musim rict ze kousek co mi dosel celkem mile prekvapil... az na levny plast na strenkach pusobi fakt dobre... dosel pekne ostry a po prejeti 10k grid sutru a kuze holil... nebyl cas otestovat jak dlouho ostri vydrzi (necekam zazraky), ruku do ohne bych za nej nedal, od toho mam jine noze, ale takove bezne uzivani do mesta, otvirani posty, prerezavani veci, bohate staci, aniz by se clovek musel bat ze ho nekde ztrati... to pak koupim za tri kila novy :D :D :D

    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    WOJTYLA: ja bych rekl ze i cold steel tam ma sirsi nabidku nez na vlastnich strankach :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    HANZEL: je tam i široká nabidka "Spyderco"..:-D
    FINSON
    FINSON --- ---
    "Stínová produkce" :-D
    HANZEL
    HANZEL --- ---
    SN0WCRASH: obecne je na aliexpresu celkem siroka nabidka znacky Kershaw... sam mam jeden nuz a druhy na ceste... halt nevyhoda presunuti produkce do ciny... stinova produkce jede na plne obratky :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    Cold Steel - Anytime, Anywhere
    http://www.youtube.com/watch?v=TQ4X2L-ODCU
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    HANZEL: tak tomu som neodolal. Pastnem fotky, az dojde :)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Pěkný video o výrobě. Vypadá to jak dva hillbillies co dělají nože a pak z něj vypadne, že dělá PhD, tak asi ví co dělají .. http://www.bloomberg.com/features/2015-made-bloodroot-blades/
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    AZIM: sem si teměř jiste že tohle je prostě leptaný přes šablonu...
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    Mohli bychom prosim uz prestat resit Koudyho kudlu ? Dulezity je ze je spokojenej, ze ma pocit ze dobre utratil tezce vydelany penize a ze tady u nas fungujou spolehlivy vyrobci, ktery delaj svoji praci peclive. Na hodnoceni libi / nelibi fakt staci anketa. Jinak mi prijde prirozeny, ze pokud si poridim neco novyho, z ceho mam radost, tak se rad podelim s ostatnima. A osobne me nikdy nebavilo, kazit nekomu radost z novy veci tim, ze mu ji budu hanet nebo mu rikat, kde mohl poridit lip, vyhodnejs a jinak. Nechci, aby to vyznelo, jako nejaky moralizovani, ale fakt mam pocit, ze tady je vetsina reakci na tu kudlu v rovine "mam jinej vkus a tohle se mi nelibi".
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    DEEJAYY: konecne to vidim (ten kolotocar me ma zjevne v ignore listu, asi jsem se mu nekde musel posklebovat) a neni to zdaleka tak hrozny, jak jsem cekal. Volba materialu a povrchovy zpracovani se mi libi, po tyhle strance to drzi pohromade, silueta je na me trosku moc operetni/comicsova rekvizita, ale nuz pro mne to neni, takze co:)
    V tomhle zanru se mi libej treba NEKTERY veci od Richarda Tesarika (a NEKTERY jsou desny:).
    Nože | NOŽE – RICHARD TESAŘÍK
    http://www.tesariknoze.cz/noze/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    me hlavne prislo tak nejak spravnejsi dat radsi 20k nekomu s ceskejma sikovnejma rucickama nez utratit 10k na knifecenter
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KOUDY: tak to vlastne neni vubec spatny na to ze prakticky seriovka sebenza stoji pres 10k
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIRIUS: 20k
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KOUDY: prosimte mozna to tady zaznelo, ale kolik byla nakonec finalni cenovka? Jinak ten pristup je fajn takhle by to melo vypadat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam