• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    77WHITE: tohle sou vetsinou noze na zakazku..aka zakaznik si vetsinou rekne jak to chce..kdyz je to picovina tak se mu to pokorny snazi vymluvit..ale vzdycky to je nakonec o tom "nas zakaznik nas pan"..treba muj nuz kterej mam od nej vychazi z tohohle https://fbcdn-photos-a-a.akamaihd.net/...6E195FE&__gda__=1458898500_151c77feb7ccc03a4fc5fd543785f9c1 . https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/...007793_n.jpg?oh=47aa435c854cc8bb3a65b73f7ea57ea3&oe=56F2D156 ale ja chtel damaskovou cepel a chtel sem ho tmavsi/luxusnejsi..takze to dopadlo takhle https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/...115528_n.jpg?oh=109b73427a19321914551d024ae35e54&oe=56E21C92 ..Ja sem i po dvou mesicich naprosto spokojenej..nuz pouzivam skoro kazdej den a je furt bozi..mnohry si ho otevru jen tak..bez nejakyho smyslu do neceho riznout..a jen se koukam na ty detaily. Takhle to ma imho hodne lidi kterym dela kdokoliv neco na zakazku...Treba "seriovku" dela (opravte mne pokud se mylim) tuhle kudlu - [ KOUDY @ NOŽE - ] a ta mi pripada designove naprosto v poradku..zadnej modni vystrelek.
    KURE
    KURE --- ---
    hola hola, prosim experty na japonce o radu.
    potrebuji nejake pekne nakiri s western rukojeti.
    nejlepe uhlikovka obalena v nerezu.
    Kdyby k tomu dělali i parring/petty tím lépe.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    KALIF_WH: s Mikovem to nedopadlo nejlíp jen kvůli nastavený ceně a zaběhlý představě o low budget produkci, na design jsem kritiky neslyšel/ nečetl.
    Což je přesnej opak k Pokornýmu, ten si tu cenovku nastavit umí.
    Proč to vůbec píšu, pěknej příklad je třeba https://i.nyx.cz/...98088b56137103a78231.jpg?name=10467061_373838352782967_1579884878922659281_o.jpg . Tvar super, povrchy taky, barvy bezva, ale proč sou sakra všechny sešitý dohromady jako frankenstein? To se opakuje u většiny nožů, jako kdyby netušil kdy má přestat. Proč se bojí použít čistej (i klidně výběrovej) materiál a jen to doplnit o ty jeho kreace?
    Hrozně se omlouvám že musím prznit tu pěknou fotku a defacto i duševní vlastnictví, autorský práva a vše okolo, ale po minutě v PS např. http://imgur.com/kUD7ndd
    Docela by mne zajímala jeho produkce vzhledem k cenovkám i kvalitě, 1-2 nože za měsíc? Víc?
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    77WHITE: vetsina veci od nej se mi taky nelibi, ale on proste dela svoje veci, ktere ho tvarove bavi a jeste se tim uzivi, evidentne si jeho veci svoje kupce najdou. Mne je na tom sympaticky minimalne to, ze se snazi jit svoji cestou. Spoluprace noziru s designerem taky obcas nemusi dopadnout uplne super :-) viz nove mikovy.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Nemuzu si pomoct, Pokorny by se mel dat dohromady s nekym dalsim. Skill (asi) ma, ale cit pro design uz moc ne.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    GALENIUS: To je celkem rychlej :-)
    Ja sem predminulej patek taky neco objednal, v 21.00 naseho casu. Dalsi pondeli rano to opustilo USA, v utery v noci to bylo v CZ a do dnesniho rana to drzeli celnici z DHL :-) ted mi to dovezli do prace.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    Sice se mi nelibi tvar cepele, ale jinak je to zajimavej pohled do zakulisi vyroby zaviracich nozu a rucka toho druhyho typu bez hvezdicek se mi fakt docela libi

    http://www.youtube.com/watch?v=GVr-TXWP2l0
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUDY: tak to zkus třeba poloviční prosim..:-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    WOJTYLA: no vsak.:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUDY: bratře ty fotky maj 1600 × 1599 pixels
    KOUDY
    KOUDY --- ---


    KOUDY
    KOUDY --- ---


    KOUDY
    KOUDY --- ---


    KOUDY
    KOUDY --- ---


    KOUDY
    KOUDY --- ---
    WOJTYLA: vzdyt je to mobilni rozliseni proboha :D
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    GALENIUS: super, dik za info. Ja asi vezmu to Tojiro z VG10 nakonec, je to sice trochu svatokradez (nerezovka a eu rukojet), kovare to nevidelo ani z vlaku, ale funguje to, je to relativne levny a ma to super recenze.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUDY:
    KOUDY:
    KOUDY: hele to že se ti líbej kolotočářský kudly je tvoje věc, ale mohl bys to sem prosim dávat v náký lidský velikosti? Tydle plachty jsou šílený... dík:-)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    KOUDY: Jsou strašně kýčovitý. Ale vlatsně proč ne, pokud si své publikum najdou? Mně se hodně zalíbila rukojeť (až na ten klip) toho "zavíracího tantó" a asi jsem taky dost kýčař, jen jiného typu - kdyby čepel nebyla damašková, ale jen matná a klidně s hamonem a nějakého tradičního tvaru, asi by mi to přišlo fakt vtipný.
    Chvíli jsem přemýšlel, zda by matný klip nebyl decentnější nebo klip ve tvaru nějakého menuki stylovější, ale asi ne, asi by mi na tom neseděl žádný. On je to takový bazmek trošku navíc, praktický sice, ale udělat ho k tomu i hezký se povede jen občas...
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    LUCKYBSD: Tak jen pro informaci, u Šulce jsem si gyuto Arata Hocho objednal někdy 19. nebo 20. listopadu. V pátek mi přišlo, že se balíček odesílá a dnes by ho měli dovézt.
    Takže dodání během nějakých 10 dnů.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIRIUS: vsechno milan pokorny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam