• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    GGG
    GGG --- ---
    Kacper Hamilton's Zai HIGO knife and screwdriver
    http://www.dezeen.com/2012/09/05/zai-higo-by-kacper-hamilton/

    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    UBU: Doporucuji procist toto vlakno. http://www.chefknivestogoforum.com/post114407.html?hilit=tungsten#p114407 obzvlast post od ID cedarhouse.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LOPIN: dik, jsem si ho musel koupit taky. utracim za blbosti, chjo :-)
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    UBU: Ja k tomu pak jeste vecer prihodim zase post od id "cedarhouse" kterej to zase vidi z druhe strany. A ma pravdu. Ja vim, ze dalsi nuz bude z "magicke" blue #1 :-)
    UBU
    UBU --- ---
    HENNYVILLE: Tak jsem to pročetl a pak i další vlákna o WS #1 a nějak mě to čím dál tím víc nahlodává, aby další nůž byl právě z WS #1

    Jinak pro tu základní a přehlednou orientaci je tam taky moc pěknej chart https://www.hidatool.com/image/data/pdf/White%20Steel%20vs%20Blue%20Steel%20Chart.pdf

    Jen by mě zajímalo porovnání těch Hitachi ocelí a hi-end carbon ocelí z evropy. Tady to z lenosti při údržbě dospělo k tomu, že všechno je jen nerez a asi je to škoda.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KLATIC: no přesně... hi tek prášková ocel, 64 hrc, ale na pohled hnusný...:-)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    WOJTYLA: koncept rat tuning kudla nezni vubec spatne...navrch fuj uvnitr huj :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    BRUKEV: Jo. Tušim od 13ti. Ono slavná..slavná protože ze zazobaný rodiny, bejt chudá, muže maximálně lovit krysy pod podlahou a šváby v kuchyni, že jo, i když s její vyzáží by sponzora klofla.
    Navíc není to lovec stylem "o držku"..ale jako na ženskou dobrý. Občas má její PR agent docela slušný názory.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WOJTYLA: Tu kudlu bych koupil, je pěkná. Já ze stejnýho důvodu koupil Nealy Aikuchi.

    JIKE
    JIKE --- ---
    WOJTYLA: jop to o Bosně jsem četl, přijde mi že si to pamauji malinko ale malinko jinak v detailech, ale jinak to popisuje přesně tu situaci. TrailMaster - co je na tom tak zvláštního? To jako nemají lidi doma nože? Byť tu tescomu?
    WOJTYLA: a co leaherneck?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BRUKEV: neni žádnej flejm myslim... a naopak se klonim k myšlence vyrobit si vážně hnusnou a bezcenně vypadající kudlu ze špičkovejch materiálů:-D
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    WOJTYLA: hele, odpusť si ten flejm, který tu budeš dnes a zítra házet. Stejně se ti ta kudla líbí a jsi rozhodnutý, tak objednávej, at sem můžeš házet fotky:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JIKE: mrknete ke me do EDC klubu, házel jsem tam moc zajímavý dva články jak to vypadalo v Bosně v Mostaru za války a jak to vypadalo v jižní americe při finančnim kolapsu... a v Mostaru by tě kvuli TrailMasteru okamžitě nekdo zabil....-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOJTYLA: no to že se SHTF blíží je jasný, ale čím se dašková kudla tak pocitově víc líbí než odřená? myslíš že budeš s daškem svítit? a co potom s Trail Masterem? ten se díky Tobě leskne jak blatník od volhy... :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    WOJTYLA: Ne, jenom se ptám - já bych třeba coby grey man přemýšlel spíš nad Sissipukko od Fiskarsu. Ale já mám zase lehkou averzi vůči CS, tak mě ber s rezervou ;-)
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    WOJTYLA: ad bod dve. Ne to si nemyslim. Jen si chtel slyset dalsi mozny duvody. Pro me je nejzasadnejsim duvodem jestli ta vec sttoji za to tzn. je dobre udelana, libi se ti, vyuzijes ji, a nelitoval bys prostredku vlozenych do jejiho porizeni. Pokud to tohle vse splnuje, tak nevahej.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KALIF_WH: a tak to je blbost přece.... každej si kupuje kudly protože jsou dobře udelaný a protože se mu líběj...

    ... a janě todle je přesně to co mě vod toho brzdí... že to bude "hele tak to ty jeho kudly musej stát dost za hovno když si kupuje Cold Steel za 2k":-D
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    WOJTYLA: jasne :-) zkus si predstavit celosvetovou nozirskou produkci, vsech tvaru znacek i cenovych kategorii. Ted z nich vyndej jen ty kudly, ktere se ti libi a jsou skvele udelane a zkus letmo odhadnout, za jak dlouho s temahle dvema duvodama usetris na celou tu sadu :-) Krom toho delas super noze a navic te to bavi, takhle shopnostne vybavenej bych byl ochotnej utracet jedine za fakt vyjimecny kudly.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FINSON: líbí se mi je to skvele udělaná kudla...eeee.... musim mít este nákej duvod?.-))
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    JAHODOVE_PYRE: kdyby to melo i flipper tak to beru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam