• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KALIF_WH: a tak to je blbost přece.... každej si kupuje kudly protože jsou dobře udelaný a protože se mu líběj...

... a janě todle je přesně to co mě vod toho brzdí... že to bude "hele tak to ty jeho kudly musej stát dost za hovno když si kupuje Cold Steel za 2k":-D
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    WOJTYLA: jasne :-) zkus si predstavit celosvetovou nozirskou produkci, vsech tvaru znacek i cenovych kategorii. Ted z nich vyndej jen ty kudly, ktere se ti libi a jsou skvele udelane a zkus letmo odhadnout, za jak dlouho s temahle dvema duvodama usetris na celou tu sadu :-) Krom toho delas super noze a navic te to bavi, takhle shopnostne vybavenej bych byl ochotnej utracet jedine za fakt vyjimecny kudly.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FINSON: líbí se mi je to skvele udělaná kudla...eeee.... musim mít este nákej duvod?.-))
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    JAHODOVE_PYRE: kdyby to melo i flipper tak to beru
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    JAHODOVE_PYRE: jo to jsem zapomel napsat :) Udelam nejaky fotky doma, pak postnu.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    LOPIN: kopie a s axislockem fer napad :!
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MANFRED: to je nějaká ta známá lovkyně, či ne?
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    me vcera prisel tenhle ganzo 727
    je to muj prvni zavirak po dlouhy dobe a za 11USd uplne pecka, vycentrovany, holi, nic se nevykla zatim.
    Jasne ze kopie RAT, ale me se libi
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jinak jsem teda nevěděl, že když nemachruju a křiklavě se neprezentuju s výstřelkama, že jedu podle nějakýho konceptu...
    FINSON
    FINSON --- ---
    WOJTYLA: Je ještě jinej důvod, proč to chceš kupovat?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JIKE: jak jsem řekl - Grey Man koncept... s custom Daškovou kudlou jseš jasnej adept na vokradení/zabití v SHTF... kdežto se špinavou kudlou s vodřenym černěním seš ok...
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOJTYLA: tak jestli aus 8 tak na to prď
    WOJTYLA: nabouchej tam dašek bo krokodýla - že vůbec chceš tenhle CS fabrik, když umíš udělat takový pecky ...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JIKE: z jakýho plechu kluku drzá... buchar je takže pokud tak pujde ze sendviče... a neser:-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JIKE: já bych nekopoval San Mai ale tu černěnou aus 8čku nebo co to je...
    JIKE
    JIKE --- ---
    NEVILL: přesně, nemusí mít san mai, jeslti chce Wojtyla tuhle kudlu tak si ji vybrousí z plechu sám a zakalí, tuhle kudlu obšlehnout je easy a co víc, micartu místo tý gumy - rozhodně!

WOJTYLA: nebo si jí kup, a ažtě po pár dnech přestane bavit, tak ji vemu za p-půlku :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NEVILL: pfff no jako jasně že:-) kurva... nicméně dost mě ted zajímá Grey Man koncept v rámci SHTF a tadle kudla so toho krasně pasuje...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    WOJTYLA: neblbni a vykovej si radši něco pořádnýho sám! :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    prosimvás mužete mi nekdo vymluvit abych si koupil Cold Steel SRK??? nák rychle prosim:-D
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    MANFRED:
    STEPNI_VLK: Přesně tak, jestli to není fotka toho co taháš po kapsách tak je otázka zcela bezpředmětná.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    STEPNI_VLK: Myslí že je to tvoje včetně foťáků :-), tak se ptá jak to děláš s filmama....

Docela zajímavej mesr (vlastně dva) a jedna excelentní vražedkyně :-)

STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    MILAZAJICEK: Obávám se, že nerozumím otázce..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam