• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    ISCH
    ISCH --- ---
    KALIF_WH: Novoměstská... Jako vždycky.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    BRUKEV: Co třeba tohle...?
    Arnis & Balaraw Fighting Club - www.serrada.cz | soukromý klub boje se zbraněmi i bez
    http://www.serrada.cz/clanky/page53/page46/
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SAMOUT: Btw. nechcete někdo dvě nakrájený cibule? Sem se neudržel, a teď zrovna je k ničemu nepotřebuju :-).
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Taaakže - po dlouhém bádání, přemýšlení, a slintání nad fotkama tady v klubu, CKTG a jiných internetech jsem se konečně odhodlal, udělal objednávku, a ta dneska dorazila. Stal jsem se tedy (zatím :-)) šťastným majitelem Moritaka AS 240mm Gyuto (už zde kdysi prezentováno Hennym), potažmo Shiro Kamo Black Dragon Petty 14 cm http://cleancut.se/...hiro-kamo-black-dragon/allkniv2013-08-22-12-33-182013-08-22-12-33-18-86-detail . Oba koupeny z http://cleancut.se . Mají Cleancut ručku tvarovanou pro praváky, zatím je můj postoj k ní neutrální. Další fotky (hlavně toho Draka, Moritaku všichni znaj) kdyžtak dodám časem.





    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Zaptám se i zde:
    Sháním informace k tématu "boj/napadení nožem". Nějaké slušné kanály na YT, nebo klidně text na netu?

    Nejde o snahu se něco učit (než mě z toho někdo začne podezřívat), nehledám videa na efekt. Spíše celkově o problematice. Jaká je šance se ubránit, jaký je reálný scénář napadení nožem, jak je to vše rychlé,...

    Klidně PM.

    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    TWORBO: akorat ted nevim, do ktery z tech dvou radnic mam zamirit :-) + je mi opravdu lito te predpovedi s fontem. Pripadam si jako bych to privolal :-))
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    NEVILL: aspon ze k hlohu byli milosrdni
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ISCH: už jsem se bál že tam ten Comis Sans nebude... :O))
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ISCH
    ISCH --- ---
    Bude to tapeta, nemám to jak zmenšit (jsem v práci)...

    MANFRED
    MANFRED --- ---
    To moc řešíte, já nemám s potomkem a nožema žádnej problém, bez nože nevychází, v kuchyni s tim zachází běžně, tak nevim, jestli to nehrotíte :-)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    s malou krajině v kuchyni cca od dvou a půl, dávám na ni pozor ale překvapuje mě jak zodpovědně se k tomu staví. budou ji tři a zatím má všechny prsty. tohle je zajímavá sada asi to vyzkoušíme také
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Jak vidno, každej máme jinej systém :o) malá natrénuje a pak odloží chránič, na noži a škrabce se nemění nic, ty fungujou i samy o sobě :o)
    Takhle má svoje kuchyňské náčiní. Moje nože bych jí stejně do ruky nedal. Jednak by to na ni bylo těžký a druhak jsou tak ostrý že se jich bojí i moje žena :o)
    DACELO
    DACELO --- ---
    RSZ: Mam to podobne, nejstarsi (6) uz kraji bez problemu temer vsechno, mladsi (5) temer taky, jen to vypada strasne a Treti ze ctyr (3,5) tedka s nozema v kuchyni zacina...
    Nesikovny maso musi pryc, zatim se kazda rizla jednou, stacilo zamaslickovat, maji zkusenost a od te doby v naproste pohode :). Ale obcas se na to koukat taky nemuzu :D...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEON_KOWALSKI: tyhle bezpečnostní prvky jsou bezva, ale jak se říká "nešikovný maso musí pryč", takhle se s nožem nikdo zacházet nenaučí... :-)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    BRUKEV: A v Žoldákovi by chyběla scéna s krájenim tušim mrkve :-)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MANFRED: ale prd. Ani nevím, kolikrát jsem se při krouhání zelí do bečky na těch velkých struhadlech "nakrouhal" taky a nikdy si nikdo v našem zelí nehtů ani kusů kůže nevšimnul:))))
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LEON_KOWALSKI: Hlavně když se u toho řezání pořežou, ta krev uplně naruší lahodnou chuť salátu, z šopského salátu je rázem menses salát a nehty hnusně lezou mezi zuby.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    KALIF_WH: v zásadě takhle, akorát u nás se to dneska testovalo na rohlíkách :o) malá (5,8 let) je z toho nadšená, ona to chtěla jako dárek. ..... a paracord, na pletení náramků.




    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    RSZ: No já budu raději, když moje dítě bude mít i v dospělosti všechny prsty. :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam