• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    JIKE
    JIKE --- ---
    FINSON: ty linerlocky nebo frame locky :-( frame jeste jakž takz. Ale linerlocky :-( bud bych je delal uplne jinak z jinyho materialu nebo vubec. Skoda pak ty krasny kudly.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Mno, takže co udělá Finson, když zjistí, že ZT 0452 CF není zas až takovej tank, jak výrobce tvrdí? Švihem ho vymění za jinej tank.
    Špekáčky incoming!
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    Sháním multicam kydex, ideálně 3mm toušťku, nevíte někdo, kde by se dal v ČR koupit? Eventuálně by mi nevadil nákup ze zahraničí, ale někde abych na to nemusel dva měsíce čekat a pak ještě řešit celníky.
    JIKE
    JIKE --- ---
    NEW WE Knives | Blade Show 2017
    https://www.youtube.com/watch?v=Fr-SPKMFzdk
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    slusna demence:

    MANFRED
    MANFRED --- ---
    FINSON: Jo, hezky to řeže, akorát bych to asi nevyužil, nejsem dřevař, zmrzlý ryby taky nic (ryby nežeru), v přírodě nějak nevařim (bejvá tam poslední roky tak naschlo, až s tam bojim i kouřit) a hlavně houby nejlíp řeže co nejtenčí čepel :-). Ale jo, už nad tim delší dobu kutim, že bych přidal něco do almary (něco Manfred made:-)...
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    FINSON: Máš pravdu, mají takový prehistorický drsný šarm.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Ty jakuty jsou strašně divný nože. Nelíbí se mi tak moc, až mi přijdou zajímavý...
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    MANFRED: Milan Kalmár je má velmi pěkně dělané. Jednoho do něj mám a je dobrý. Dělal jsem s tím už dost prací, od nakrájení několika kilo masa na klobásky na drobno, přes nasekání kýble ořechů, po výrobu chlupatých dříávek a vůbec prasení se dřevem, a zatím stačilo jen přejet ocilkou a řemenem. Má to dobře zakalené, ostří drží, ale nemá tendenci se vylamovat. Za ty peníze se to dá rozhodně doporučit.
    GGG
    GGG --- ---
    MANFRED: Diky, asi to teprve prijde.....
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    GGG: Vrhl bych se na Milana Kalmara (slovensko). Na knife to prezentoval Fangr (Cheb), tak mu napsat SZ. Nebo samovýroba, na Jataganu od Shishliannikova mívaj nějaký čepele...
    Celkově se divim, že s nima nepropukla na knife obvyklá smršť :-)
    GGG
    GGG --- ---
    JIKE: prodává je někdo v čechách?
    JIKE
    JIKE --- ---
    Modernization of the Yakut Blade
    http://www.youtube.com/watch?v=eu2NPDzKtiY
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    FINSON: Parer jsem si objednal. Za tu cenu je to fakt prima.
    FINSON
    FINSON --- ---
    FINSON: Bokeru vyhovím, samozřejmě, ne vyhodím...
    FINSON
    FINSON --- ---
    VINCA: ČR je jedna z mála civilizovanějších zemí, kde nože nejsou žádným způsobem legislativně regulovány nebo omezovány - takže to, že prodejce není ochoten sem nože zasílat, imho není nic jiného než jeho blbost.

    Jinak můj názor, který nikomu necpu, je, že pokud do ČR Boker nezasílá, tak české peníze zřejmě nechce - v tom případě mu vyhodím a nakoupím u nějaké konkurence, která s mojí zemí takový problém nemá.
    RSZ
    RSZ --- ---
    VINCA: pokud balíček dojde do německa, tak mailboxde s tím mít problém nebude. Ostatně posílat to přes dhl nebo nedejbože UPS by vyšlo asi o milion procent dráž.
    VINCA
    VINCA --- ---
    ani samotnej boker nema moznost ze svyho nemeckyho eshopu poslat do CR, a to tam ma skoro celou EU. je problem v nasi legislative nebo je na nas uvaleny embargo? nebo v cem je, sakra, problem? progooglil jsem to a jedinej zaver je, ze u nas nejsou nezakerny noze a jejich dovoz nijak omezeny.

    RSZ: chapu, ze ten Boker mate, ale balicek z massdropu pujde z USA. :) parcel forwarding sluzby znam. ale massdrop se vymlouva, ze jim jejich dopravci (UPS a DHL) nedovoli posilat noze do vsech zemi. proto se bojim, ze kdyz si to necham pres nekoho forwardnout opet pres UPS nebo DHL (postu fakt az v nejvetsi nouzi), tak s tim muzou mit taky problem.

    ALDARION: ja mam z USA zkusenosti s dovozem tun hardu s cedulkama a elektroniky v origo obalech i se zarucakama a nikdy problem nebyl. snad si ji vybrali jenom proto, ze ten brompton byl snadnej cil. :)

    DARUMA: budou posilat koncem sprna, to by mohlo klapnout. ozvu se
    FINSON
    FINSON --- ---
    WITTGENSTEIN: Já furt nevím, jestli ti mám dát plus nebo mínus. Koukám tam už třetí den, ten parer a guyto, co se mi líbí, pořád nejsou vyprodaný a smějou se tam na mě. Akorát se to teď naší domácnosti vůbec nehodí finančně, a když už si to prosadím, že je to přece na vaření, tak pak budu muset vařit furt... to je v pasti tohlecto.
    LEIN
    LEIN --- ---
    ...ehm koninka z domaciho soudku :)



    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam