• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    FINSON
    FINSON --- ---
    MANFRED: Fans jsou určitě happy, čím tlustší, tím víc lepší tacticovatější ;-) Já se tomu trochu směju, ale má to dutý výbrus, takže to i řeže... Určitě ho rád prostřídám s tenkounkým slipjointem, ale zase jako osvěžující změna je tenhle ingot docela fajn :-)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    FINSON: Je pěknej. Má to teda docela tlustej hřbet čepele, možná že by s podobnou tloušťkou fungovaly i nože nejmenovaný firmy (v mym případě s back lockem) bez vaklu..otázkou je, je-li to u nich vada nebo vlastnost ze který jsou jejich fans happy....
    FINSON
    FINSON --- ---
    SWIST, NEVILL: QSE-7 Quartermaster Mr. Spicoli
    Podle výrobce váží něco přes 160g, čemuž jsem ochotný věřit, protože ve srovnání třeba se ZT 0300 nebo s Lionsteel K.U.R. je fakt lehounký.
    Tenhle můj konkrétní kus má ještě střenky custom anodizované do zlatohněda, dělal to nějaký nadšenec z Knife.cz, původně mi to bylo fuk, ale po dvou dnech nošení a občasného říznutí sáčku se sušenkama zjišťuju, že se mi to fakt líbí.

    Quartermaster Mr. Spicoli QSE-7 Overview
    https://www.youtube.com/watch?v=1FDqfdUs8qA
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    MANFRED: tvl ja nevim co s tim ty lidi maji. A pokud mozno jeste scena: ,,...hele ja si tu jen neco uriznu..." samozrejme bez brejli. O sundanych madlech nemluve. Znamej, sikovnej kovar, si ted zlomil par prstu- sundany madlo na priklepovce a chytnul kabel nebo co.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    SWIST: Tak bohužel (bohudík) jsem to neviděl, když se to stalo, pracoval na baráku, co povídal šlo to cca 5 cm do hloubky a dost na prd se to hojilo, protože to bylo ne řez ale tak nějak namletý, má tam dneska dost neelegantní jizvu tak 20 cm. V práci nebyl dva tejdny.
    Ale flexe se nic nestalo :-)
    SWIST
    SWIST --- ---
    MANFRED: flexou do břicha? Tak to muselo být pěkný.. Možná blbá otázka, jak to vypadalo, šlo to hodně do hloubky? Jak dlouho se z toho dostával?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    FINSON: To už bych byl 3x samej šikovnej :-) I když jeden z posledních pěknejch úrazů jsem (naštěstí jen) zaznamenal s kamarádem a rozbrušovačkou, pochopitelně jí měl bez krytu (dycky nechápu, proč každej první co udělá, když veme flexu do ruky, včetně mojí když í pučim, je, že sundá kryt) a použil tlustej řeznej kotouč. Tedy řezal ty futra, flexa lehce hodila a zařízl si jí do břicha. Naštěstí má na tom místě brnění z tukovejch zásob, tak se nikam k podstatnejm součástkám nedořízla, stejně to byl teda úraz jak sviň...
    A to všichni v panice prchaj, dycky když řežu kotoučem 0,8, zatim bez ztráty kytičky. Tentokrát si půjčil tohle, jsem zvědavej, s jakym bebí dorazí (mimochodem mám s tim jen ty nejlepší zkušenosti, dřevo na rukovítce nahrubo to bere jak sviň).
    SWIST
    SWIST --- ---
    FINSON: a cože to je? Vypadá to dobře.. Jak je dlouhá čepel, jak se to otevírá - má to flipper, nebo nějaké asistované otevírání?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    FINSON: no, to vypadá jako takovej ten "trhač kapes"...kolik to váží?
    FINSON
    FINSON --- ---
    MANFRED, SIRIUS: Nešikovný maso musí pryč.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    MANFRED: to uz je skor na darwinovku :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    FINSON: To znám :-) Teda uplně nejlepší je nepoužívat na Spyderco Tri-Angle Sharpmakru ty mosazný tyčky a kecat u toho...
    FINSON
    FINSON --- ---
    Parádně se to brousí, lízl jsem to fine a superfine Trianle Sharpmaker tyčkama, objel to na kůži a při testovacím holení hřbetu ruky se to samo bez tlaku zakouslo, když jsem to trochu víc naklonil - už mám ruku zalepenou.
    JIKE
    JIKE --- ---
    FINSON: ty linerlocky nebo frame locky :-( frame jeste jakž takz. Ale linerlocky :-( bud bych je delal uplne jinak z jinyho materialu nebo vubec. Skoda pak ty krasny kudly.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Mno, takže co udělá Finson, když zjistí, že ZT 0452 CF není zas až takovej tank, jak výrobce tvrdí? Švihem ho vymění za jinej tank.
    Špekáčky incoming!
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    Sháním multicam kydex, ideálně 3mm toušťku, nevíte někdo, kde by se dal v ČR koupit? Eventuálně by mi nevadil nákup ze zahraničí, ale někde abych na to nemusel dva měsíce čekat a pak ještě řešit celníky.
    JIKE
    JIKE --- ---
    NEW WE Knives | Blade Show 2017
    https://www.youtube.com/watch?v=Fr-SPKMFzdk
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    slusna demence:

    MANFRED
    MANFRED --- ---
    FINSON: Jo, hezky to řeže, akorát bych to asi nevyužil, nejsem dřevař, zmrzlý ryby taky nic (ryby nežeru), v přírodě nějak nevařim (bejvá tam poslední roky tak naschlo, až s tam bojim i kouřit) a hlavně houby nejlíp řeže co nejtenčí čepel :-). Ale jo, už nad tim delší dobu kutim, že bych přidal něco do almary (něco Manfred made:-)...
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    FINSON: Máš pravdu, mají takový prehistorický drsný šarm.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam