Teda že bude takový zájem, to jsem ani nečekal. Ceny jsem si musel trochu rozmyslet, tady je moje představa:
Lionsteel KUR orange = 4k (momentálně rezervován, čekám na odpověď, když tak se řaďte coby náhradníci, dám vám vědět)
Lionsteel KUR black = 4k
QSE7 = 5k
Piranha DNA = 2k (do pondělka rezervován, když tak se řaďte coby náhradníci, dám vám vědět)
Piranha X = 2k
Kizer Gemini = 1.5k
Turtle Knives Jerry = 6.5k (momentálně rezervován, čekám na odpověď, když tak se řaďte coby náhradníci, dám vám vědět)
Mike Snody BOSS = 8k
Oncudora San Dubáček = 1.5k
Turtle Knives Phil = 4k
Prapor Toy = 1.5k
Nože od Želvy (Turtle Knives) jsou kované z uhlíkovky, všechno ruční práce, Snody BOSS je uhlíkovo - niklový damašek, parádní kresba, jednostanný brus pro praváka, původně měl oplet z paracordu, desert ironwoodem to střenkoval Prapor, čepel je limitka, která prošla rukama samotnému Mikovi, Oncudora = Ondřej Kašuba, kovaný damašek, střenky z nějakého starého dubu, Turtle Knives Phil je používaný a střenka z kosti jakéhosi bizona je na druhé straně trochu vyštípnutá, Prapor Toy je nějaká nerezovka, asi N690, střenky desert G10, používaný - o zbytku nejspíš víte, co jsou ty nožíky zač.
Fotky ve větším rozlišení, s pouzdry, z druhé strany, seshora dodám zájemcům v poště.
Díky moc za zájem a za reakce!