• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    BRABI
    BRABI --- ---
    MUTOID: dej vědět, jak jsi s reklamací dopadl. Taky to budu muset řešit
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SWIST: Neni proc. Na ebay atp. mas ratings, kdyz maji veci dobry rating, bez do toho. A nezapomen pak tez ohodnotit. Totez ale treba taky ceske aukro.

    Naopak bych se to bral brat od ceskeho garaznika, o kterem si maximalne prectes "recenzi" od lidi na ceskem internetu, kterym dal par kusu zdarma. Cest vyjimkam.
    SWIST
    SWIST --- ---
    LAUNCHER: Jejich web jsem projížděl a právě tam není nic, co by mne zaujalo. Co se týče eBay atp. tak je to určitě možnost, ale nejdřív jsem chtěl zjistit jestli to někdo nedělá u nás. :)
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    ERGOSUM: flexou urcite, ale bez regulace otacek bych si na to netroufnul. Ta obvodova rychlost je slusna.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SWIST: nápad pěkný ale při té ceně nemaji custom dily podle me moc vyznam. Musel by jsi z tech klesti odfrezovat to ostri. Navarit material ofrezovat nejakou plochu pro montaz tech vymennych celisti. A ani výroba celych celisti v malych seriich pro x modelu nebude nic extra tim ze to je podle me na petiosu.

    Ale hezkej nápad zase budu celej den mit o cem premejslet.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SWIST: Jednak primo na jejich webu, druhak je toho plna ebay, etsy atd...

    Hardware | Leatherman
    https://www.leatherman.com/hardware
    SWIST
    SWIST --- ---
    Možná blbý nápad, ale když se tak dívám na svého Leathermana.. Napadá mě, jestli se dají sehnat náhradní díly, respektive jestli čelisti kleští jsou třeba zaměnitelné - u charge mě mrzí, že štípačky nemají vyměnitelné ostří. Popřípadě netušíte, jestli se tím někdo u nás nezabývá, výrobou custom dílů?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    KALIF_WH: " u zubateho nebo totalne tupeho noze," Tak na něco takového, když na tom moc nezáleží (typicky mačeta) beru flexu, talíř se smirkem nebo lamelák.
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    TEAPACK: cca 28m/s
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    ERGOSUM: Na vyrobu urcite nevhodne jsou, ale pokud clovek potrebuje jen udelat hrubou fazetu u zubateho nebo totalne tupeho noze, tak na to podle me postaci a ani ta nizka rychlost pasu a maly vykon nevadi. Kazdopadne jak rikas, slusna kotoucova bruska s dobrym kamenem je na to urcite 100x lepsi.
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    IXTREMIST: kolik plánuješ mít obvodovku na pásu? já mám pásovku v truhlárně, zatím bez měniče s pásem cca 1400x80 a už pěknou dobu mi leží v hlavě že bych jí předělal pro použití i na nože ale netuším, jestli tam přidávat ještě převod, nebo jestli nechat motor připojený na přímo.
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    momentálně stavím stolní pasovku, 2000x50 pás, 1.5kw s měničem.. vyjde to tak na 9k bez pásů.. ale to je spíš na výrobu, než broušení jako takový (ne že by to nešlo).
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    OVERDRIVE: kolik do toho chceš dát?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    OVERDRIVE: Kombinace i samostatné pásovky z markeru jsou na nože zcela nevhodné. Mají špatnou rychlost. Nožířské pásovky jsou. Pro začátek kup slušnou stolní brusku, na které můžeš brrousit i vrtáky a k ní lícní smirkový kotouč.
    JIKE
    JIKE --- ---
    TWISTRABBIT: to je borec. Losos na meteoritu. Paráda
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    VOMAJDA: ok, no uvidime, zatim se nijak netvari
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    MUTOID: já to taky řešil přes morris design. Na férovku jsem jim rovnou řekl, že k tomu žádný papíry nemám a řekli mi, že to nevadí, ale může to prodloužit dobu reklamace, protože budou muset ověřovat, že jsem jim poslal originál. Nicméně jak píšu níž - dohromady to trvalo asi týden.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    KURE: to se nedává do držáku na bity, ale na pilku :-) a má to právě jenom Surge.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    KURE: tady to pěkně ukazuje i s těmi Bosch pilkami:

    Leatherman Surge - Blade Exchanger - Bosch Blades
    https://www.youtube.com/watch?v=fVCJ_aEWfw8
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam