• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    REDSNAKE: proto píšu podle vás.. ok, zeptám se jinak. Jakou čepel máte nejradši?
    DACELO
    DACELO --- ---
    CROSS: Normálně vodní syntetické šutry a na finální obtažení mám břidlici.
    CROSS
    CROSS --- ---
    DACELO: čím a jak brousíš ten Aeternus?
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jinak když už jsem to tady tak proflákl (nechtěl jsem jim dělat zadarmo reklamu :-) ), tak kdybyste tam někdo nakupoval, dejte mi prosím vědět, rád bych si s vámi spojil objednávku :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    NEVILL: Jsou to předražený tlustý pajcry :-)
    IXTREMIST: Jinak je to u finky, jinak u řezbářské Mory a jinak u 11" chopperu...
    DACELO
    DACELO --- ---
    IXTREMIST: Dle mýho co kus člověka a účel, to tvar a délka čepele. Proto ostatně obvykle nosím nože 2-3 (malej neck, větší "páčidlo" Konol Aeternus a multitool). Osobně tíhnu k bowie čepelím :).
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DOKKTOR: no, nevím jestli je to ideální, ale jsou to moc pěkný nože, líbí se mi! :-)
    ALTAR_OF_FILTH
    ALTAR_OF_FILTH --- ---
    REDSNAKE: souhlas. zcela něco jiného chci u skinneru, opět něco jiného u univerzalu někam do přírody, atd.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    IXTREMIST: Nic takoveho neexistuje, ne? Vzdy je to imho v kontextu k cemu ten nuz ma byt.
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    jaký je podle vás ideální tvar a délka čepele u pevného nože?
    FINSON
    FINSON --- ---
    IXTREMIST: Haha, hlavně že to mám napsaný na čepeli :-) Nevěnoval jsem tomu popzornost, myslel jsem, že je to kód výrobku, jak to má Great Eastern Cutlery :-)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    IXTREMIST: resp presneji 441A
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    FINSON: píšou Z70CD15 steel.. tzn 440A (C: 0,70 Cr: 15 Mo: 0.60). používá se to hlavně na závitniky :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    GGG: Tak jinak, nemohl jsem na mobilu najít linky, ale už je mám:
    Můj:
    Le Thiers all Stainess Steel Douk Douk - Thiers (Cognet) - 20104
    https://www.sabatier-shop.com/le-thiers-all-inox-10.html

Klasika (různé verze):
    Douk Douk Knives - Made to Thiers (Cognet) - Sabatier K
    https://www.sabatier-shop.com/douk-douk-thiers-cognet-4.html
    FINSON
    FINSON --- ---
    GGG: Googli Sabatier-K, město Les Thiers.
    Jsem debil, dělají samozřejmě i ty klasické Douk-Douky z ohýbaného plechu, měl jsem jeden nebo dva přibrat za jedno poštovné :-)
    GGG
    GGG --- ---
    FINSON: kde se to da koupit? mam ten klasickej douk-douk a je bozi
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    FINSON: je pěknej!
    FINSON
    FINSON --- ---
    IXTREMIST: Nevím, na webu píšou "stainless high quality" :-) Zkusím zapátrat nebo je poprudit napřímo, ale v mailu to vypadá, že komunikují jenom ve francouzštině, tak aspoň bude sranda :-)
    Osobně je mi to zatím jedno, jsem na starý kolena zamilovanej jak puberťák :-D

UBU
    UBU --- ---
    FEEX: nipponshop.cz Napiš Robertovi, terminove, finančně i kvalitativně tak rychle nic lepšího nenajdes.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam