• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JOHN_LENON: Vybrání je na čepelí, samozřejmě…
    KURE
    KURE --- ---
    JOHN_LENON: má to jedinej háček. Naprostá většina modelů není pro leváky. :(
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Tak jsem chtěl zkušit nějaký čínský kousky. Ze zvědavosti. Všichni říkají, že budu překvapenej.

    Zkusil jsem We Knife Speedster. Titan střenky, ball bearing, a CPM 20CV. A ty kráso, kam se na to za ty prachy hrabe třeba takovej ZT. Proti tomu zpracování naprosto precizní, všechno jak podle pravítka, vůle absolutně žádný a lítá to. Navíc se mi moc líbí to vybrání na střence, efektně jde otevřít prostředníkem zespoda.

    Pokud by někdo uvažoval třeba mezi ZT 0457 a We knife speedster, rozhodně speedster. A to říkám jako majitel 0457, což je můj nejoblíběnejší nůž.

    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    RODWY: čistě ze zájmu, vyfoť mi makro toho lomu, nejlíp přes lupu
    RODWY
    RODWY --- ---
    AUDIAC: taky mam vetsi santoku,ktery bych si na to nevzal.)
    maso bylo povoleny,ale je fakt,ze je ktehci jen tri vrstvy!
    moje blbost..
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    to je nuz na to aby hladil okurku, mrkev, zeli na jemny platky, kdo stim pri te konstrukci reze do jeste zmrzleho masa, muze si za to sam...pomer fyzika/cena za material je neuprosny, ja pouzivam uplne tenke dick santoku, kteremu jsem na kameni jeste zmensil uhel ostri, takze je jako papir na zeleninu a ovoce, pripadne platky jemneho masa, a nemam k nemu zadne vyhrady...kazde naradi je treba pouzivat na to k cemu je vyrobene
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Nebo to proste je prekalenej kus.. no.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Mám ho už cca 8 let (santoku teda) a klidně bych si ho koupil znova. Ale páčit s tím maso z mrazáku by mě teda nenapadlo, tohle je fakt spíš tvůj blbej nápad než špatný zpracování.
    MATT
    MATT --- ---
    Já ho mam taky a nemůžu si ho vynachválit. Ale je prostě lehkej a subtilní, na mražený bych si ho nějak intuitivně nevzal. Teď jsem ho měřil, čepel má 1,7 mm.
    ALTAR_OF_FILTH
    ALTAR_OF_FILTH --- ---
    KURE: Je to objektivně a nesporně low-cost, ale dostal jsem na něj tajemné doporučení.
    KURE
    KURE --- ---
    ALTAR_OF_FILTH: fakt? Ten nuz vypadá jako koupenej na pouti, a je z tajemne uhlikove oceli.
    ALTAR_OF_FILTH
    ALTAR_OF_FILTH --- ---
    (ALTAR_OF_FILTH: jakože gyuto nebo santoku, whatever)
    ALTAR_OF_FILTH
    ALTAR_OF_FILTH --- ---
    RODWY: Tos' mě moc nepotěšil, já ho chtěl objednat otci, který si přál vyzkoušet nějaký santoku, a tohle s ním stoprocentně udělá hned taky.
    KURE
    KURE --- ---
    RODWY: co to je zač?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RODWY: Ja bejt prodejcem tak ti reknu ze nuz neni na zmrzly ani lehce povoleny maso 🤷‍♂️
    RODWY
    RODWY --- ---
    tak lowcost do auta se ani nestih zahrat!¨Po dvou tydnech si vylamal zuby na lehce povolenem mase z mrazaku:(
    jsem zvedavej co na to prodejce!
    MATT
    MATT --- ---
    paní, který se zalíbila Esee Avispa (ale jinak se nožů bojí), byste doporučili AUS8 nebo D2 verzi?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    A tady jen pro srovnání A100 a A200, co jsem vyhrabal v krabici, když jsem hledal něco jinýho.
    Pohledově je A100 hezčí, ale v ruce opravdu mnohem lepší A200. Za mě, budu se opakovat, A100 se obloukem vyhněte.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Hi, takže s CRK to ve finále dopadlo takhle. Výměnou se ke mě dostal Inkosi. Jetej, ale musím říct, že ve finále jsem rád. Nemusim se bát o nějaky snail trails a podobný blbosti.

    Fakt je to kus nože. Zpracování perfekt. Ale za tu retail cenu to moc nechápu. Nicméně, zůstane.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam