ZAPPO: Upřímně, pokud neděláš v IT něco s hardwarem nebo nějakou správu budovy, tak moc toho asi není. Mám teda Charge TTI a k němu sadu bitů a tím doma utahuju všechno možné, ale do kanclu si ho s sebou většinou neberu, prostě čtvrt kila (víceméně) zbytečné zátěže navíc. Bral jsem si ho s sebou, když se ségra stěhovala a potřebovala smontovat nový nábytek, to jsem použil snad všechny nástroje kromě otvíráku na konzervy. Já si teď s sebou do kanclu většinou beru Victorinox Spartan, to má pár takových těch nejdůležitějších nástrojů a obvykle stačí. Pravidelně tím kolegům dotahuju šrouby na stojanech na monitory, co se pořád povolují. Nebo tuhle jsme si objednali pizzu a byla nedokrojená, tak jsem to tím větším nožíkem nakrájel. Sem tam bych tím otevřel nějakou krabičku nebo obálku. Nic moc dalšího mě nenapadá. Nějak mi v poslední době pár lidí řeklo, že ty moje nože jsou takové "a little intimidating" (obvykle mívám u sebe nějaké Spyderco, ZT nebo Benchmade), tak teda raději nosím toho Spartana, z toho naštěstí nikdo strach nemá.