• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    VACA
    VACA --- ---
    PROTIWEN: Jen bych se rád zeptal: jarní výstava zdá se asi taky nebude, že?
    MATT
    MATT --- ---
    Vymenil by nekdo vyhledove malou Sebenzu za maly Inkosi? Mam tu sebku, DP PJ, tusim s35vn.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    JIKE: já používám RAT 5, ale v šuplíku mám ještě (pro jistotu 😉 ) Fallkniven F1 a Kizlyar Sterch a mého oblíbence Helle Tollekniv 🙂
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE: Ja osobně si myslím, ze do takovýho survival bordelu zavíraky proste nepatří. Kdo zazil jako ja ze neotevře nůž co mel celou dobu v kapse jen proto ze se tam záhadně (a ne jednou) dostal bordel z venku (primarne prach, písek, bahno, vlhkost), tak jasne kouká po pevným universal. A nejak jsem se po dlouhých diskusích s jedním kamarádem dostal až na vysledek universal reseni (i podle referenci z real terénu lidi co fakt tohle využívají) je překvapivé ESEE 4. 😀 s klipem do kapsy na pouzdře, kde se fixne a zabírá místo podobne jak zavirak a je po ruce. Sice preferuji větší čepel a udela 5,5”+ nicméně k tomuhle jsme se nějak dobrali 😀.

Co se málo řeší jsou kapesní brousky. Mam jeden tip co je levny universal… a za me fakt dobry za ty prachy to mit v kapse

I just found this on AliExpress: US $6| Double Sided Sharpener Mini Outdoor Whetstone Diamond Ceramic Knife Sharpener Knife Sharpening Stone Knife Grinder
    https://a.aliexpress.com/_EQNPRa8
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Podle mě v tom najde takový zalíbení, že nakonec nic neprodá
    a možná na sklonku života odkáže pravnoučatům,
    pokud splněj 12 těžkých úkolů a zabijou draka :)
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    REDSNAKE: To je milá poznámka. Na tátovo přání jsem si nechala Spyderco Phoenix, je to super věc:)

Jinak všem díky za trpělivost. Nakonec jsem to dala do goodle sheetu zde

NOŽE - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VUVq-PKKPuR_5ymaeeNR3Aaz0wW1lJU-_BR5EETA8sY/edit

Na prvním listu je tabulka s pořadím, názvy a v posledním sloupci cenou.
    Ostatní listy jsou už jen fotky, odpovídající pořadí. Dělala jsem to celej den, je možný, že tam bude nějaká chyba, tak se když tak omlouvám. Samozřejmě, když bude zájem, ráda danej kousek přefotím, nebo pošlu video. Klidně můžete osobně- jsme Praha 10, Záběhlice.

Ty nože celej svůj život ležely ve skříňce, krom momentů obdivování. Většina z nich nikdy do ničeho neřízla. A většina je taky v původním balení se vším všudy. Výjimečně krabička chybí.
    Jediný příležitostně používaný byly tréninkový balisongy, ale na těch to zas není vidět.
    KURE
    KURE --- ---
    CANEBRA: Tak ale bacha, abys místo prodavani, nezacla nakupovat ;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CANEBRA: Bejt Tebou, necham si neco na pamatku.
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    Díky moc všem za odpovědi. Akorát na tom dělám. Musim říct, že jsem v tom našla docela zalíbení :)
    Dneska něco určitě pošlu.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    CANEBRA: chce to fotky a nacenenie :-)
    MATT
    MATT --- ---
    tak ja se stavim do fronty na spydiechef nebo slysz bowie ;))
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    jo, nebo některá z verzí para :-)
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    CANEBRA: Pokud je v některý tý krabičce Spyderco Centofante 4, tak hlásím zájem 🙂
    ALTAR_OF_FILTH
    ALTAR_OF_FILTH --- ---
    CANEBRA: Že by přišel okamžik pořídit si Spyderco? Prosím, jsem zvědavý co tam je!
    FEEX
    FEEX --- ---
    CANEBRA: na fb jsoubtaky na to skupiny
    RSZ
    RSZ --- ---
    CANEBRA: jak píše SIRIUS, jsou to "lepší" věci a pokud chceš prodat dobře, tak na knife.cz, i když ti to dá trochu práce, případně aukro, trh s kudlama tam jede taky
    RSZ
    RSZ --- ---
    REDSNAKE: jo, je to známý nožíř a jeho kudly zná fakt každý (bsk třeba)
    každopádně ty jeho videa taky moc nedávám
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    CANEBRA: urcite bude fajn hodit to sem, podle krabicek jsou to veci co se otoci rychle mimo nyx je asi nejvetsi forum pro prodej knife - https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=topics&f=25
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Copak to je za umělce? Má nějaký jméno, že se může chovat jak se v těch videích chová?

https://www.youtube.com/@romansvarc3041/videos
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    CANEBRA: Tady rozhodně nic neporušíš, řekl bych, naopak, některé potěšíš. Klidně to sem nahoď, až to proberete.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam