MATT;
MATT: hořčice mě nenapadla. Zkoušel jsem to dneska, a zatim teda bez efektu. Možná nemam tu správnou, testoval jsem dijonskou. :D
Každopádně mě nenapadlo nad tim uvažovat jako nad patinou, a tedy podle toho slova i vyhledavat. Dik!
---
VXP: tohle je ovšem super zpráva, a mám z toho fakt radost!
Chronomag, knife, a nyx jsou jediný český fóra který navštěvuju po mnoho let, a ztrátu kterýhokoli z nich by zabolela, troufám si říct že mnoho lidí....
Na nyxu si platim prémiovku, primárně proto abych alespoň trochu podpořil fungování prostoru kterej navštěvuju na denní bázi. (facebook apod. jsem se dodnes nenaučil a tak nějak cejtim že už je zbytečný to oběvovat:) Kdyby knife a chrono nabízel nějakou formu ročního předplatnýho šel bych do toho taky. Sice si myslim že by tyhle fóra neměli mít nějakej "paywall", ale třeba jako to má nyx, že v prémiovce nabízí drobný vychytávky který ale nejsou pro existenci člena nezbytný, mi přijde fajn!
Btw z pohledu mužskýho pohlaví, nože a hodinky považuju za jediný chlapský šperky... takže mi tahle fůze přijde asi nejlepší možnej scénář kterej mohl za daných okolností nastat.
ps: tim neřikám, že hodinky a nože nejsou i dámský šperky:) ale přecijen ženy maj v tomhle ohledu trochu širší pole působnosti:))