REDSNAKE: Mikov to ma na strankach v poradku od zacatku co jsem tady daval prvni video.
[XMEDA @ NOŽE - ]Ten slovak je pitomec a nekouka co kupuje. Druhej problem jsou prekupnici, protoze i ta Alza to ma napsany blbe. Produktak je dement a jen kopiruje texty pro obe verze stejny. Ty blaboly o ostreni ke konci videa uz jsou taky mimo, proc by ten nuz nekdo rval na brusku a co by s tim kdo sekal. To je kudla na hrani, otvirani dopisu a v nouzi bodani do lidi. Ne na sekani do dreva nebo buhvi ceho.
A to, ze stribrna 440C stoji stejne jako cerna D2... nejdrazsi na te kudle jsou vyrobni procesy. Ten surovej kus materialu cepele 440C vs D2 je rozdil tak mozna 10kc. D2 neni Elmax nebo praskova specialni ocel, aby to delalo citelnej rozdil v materialu i narocnosti zpracovani.
Ale i tak to maji prestreleny. Jako vsechny ty novy rady. Zacalo to Listem, pokracovalo Patronem a pak totalni WTF byla ta serie tri malych minizaviraku za uplne mentalni cenu. A jeste ty jejich military limitky.. fakt by me zajimalo, jestli ma ta cenova politika uspech a prodavaji se ty veci ve vetsich poctech. Nebo jestli je to jak Primky z Eltonu, kde to osm devcat sudla mesic rukama a pak to stoji 40k a prodaji 20ks za rok :D