• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    PIPAL
    PIPAL --- ---
    LUKAS87: :o)

    dobry!
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    AXTHEB: no pravda je, že v různé kavárně mají vodu různě teplou a když je hodně horká - mně to třeba vadí.... ale jinak máš pravdu :-)))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Kalkulačka na výpočet smrtelné dávky kofeinu, podle toho co zrovna pijete!

    http://www.energyfiend.com/death-by-caffeine-uk-and-europe
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Obavam se ze pokud si nekdo opari jazyk kavou neni to chyba toho za pultem.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    BLACK_ONYX: v CH som pracovala a uroven kavy je brutalne zavisla na schopnosti ludi za pultom.....od uzasnej az po total kentus. V Starbuckse som bola cca 3x, zakazdym v inom meste a kava bola vzdy rovnaka - hnusna. Clovek si obari jazyk, a neskutocne horka...ladove napoje maju super, ale latte je des.
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    v costa šlehaj mlíko na mikropěnu, i když se s tim snažej dělat latté, co vypadá česky. tebou popisovaný kafe je v pořádku.

    bordel už ne, no...
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    BLACK_ONYX: no mě by děsně zajímalo, jestli jsem jediná, kdo to takhle vidí, nebo jestli se to stalo i dalším lidem - nekvalitní servis, sračkovitý kafe a bordel kol a kolem....
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    VAMPIREGIRL: To je docela hnus. Blízko práce mám akorát Costu a občas tam skočím a teda občas na tu neschopnost a bordel zírám. Já to sice nedokážu vůbec, ale co je moc...
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    LUKAS87: a to jsem ještě docela bordelář :-)))
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    VAMPIREGIRL: tebe bych si nechtěl pozvat domu na kafe.... :D
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    jinak jsem navštívila Costa coffee.... doufám, že mě za chvíli nesejme nějakej jejich zaměstnanec, co to tu čte, ale pro mě to byl zážitek až šokující... byla jsem tam v sobotu ráno, slečna měla na klopě jméno a podtím "barista".... tak to bych tam to kafe uvařila snad i já líp bez nějakýho výcviku.

    Přestože bylo relativně málo lidí, osoba za pultem evidentně nestíhala a ve frontě cca pěti lidí jsem stála třetí už drahnou dobu, takže jsem pozorovala, jak slečna v zápalu práce nechává kolem sebe neuvěřitelný bordel - bryndá po stolech mlíko, rozsypává kafe, rozlejvá sirupy, prázdný krabice od mlíka a utržený rožky padaj na zem.... Navíc na tom čekacím pultíku, kam se zákazníkům kafe servíruje, byly ty víčka a kelímky pokácený, cukry rozsypaný, skořice, kakao, všechno bordel, hnus....

    že "pěna" na cappucinu pána přede mnou a latté paní, co šla za ním, měla asi milimetr - to jsem ještě extra nekomentovala - i když mě teda pobavil způsob jak slečna tu "pěnu" vytváří a posléze nalévá tak, že veškerá zbyla v tom džbánku a v zákazníkově hrnku bylo minimum - v šoku jsem byla z toho, jakej bordel měla kolem tý mašiny - hromádky zasychající rozsypaný skořice, kakaa, zaschlý kafe všude po přístroji, tisíce špinavejch hrnků od pressa, houbička na otírání trysek JEDNA a špinavá mokrá plácnutá někde mezi tím vším bordelem na stole.... když při přípravě teprve té mojí kávy (po bůhví kolika) odlípla tu špínu z pultu a trysku otřela, zježily se mi chlupy a v tu chvíli jsem jí řekla, že to kafe už prostě nechci, že se na to nemůžu dívat.... nevím, jestli je to tak na všech pobočkách, ale Národní je prostě tragédie. Fakt už nikdy ne.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    uáááááá


    teď už jenom pořádnej kafemlejnek, tamper, dvojitý skleničky, PID a budu happy jak svině :)
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    BOTA01: hm, tak tam se jen tak nedostanu :-)))
    BOTA01
    BOTA01 --- ---
    To bys musela do Brna,kocko - Cafe Mezzanine..
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    ja teda kavu z coffeheaven taky muzu, od te doby nevypiju vsechno co si kde dam :-D nejradsi americano s mlekem a espresso s mlekem.
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    BOTA01: a ty děláš v CH nebo někde jinde? Že bych zašla vyzkoušet :-)
    BOTA01
    BOTA01 --- ---
    VAMPIREGIRL: No je pravda, ze byla nejlepsi z tech blaznu co se do tohodle Cirkusu prihlasili. Ja si ve stredu varil kafe hned vedle a nemyslim si, ze bych byl horsi;-) Ale ten Londyn ji zas zavidim, to jo..
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    simtě, vždyť je to jasný, lidi z CH to vyhrávaj snad každej rok a pokaždý je to ženská :-)))) nechodím tam na tu Orcu jen tak, ale prostě jsou nejlepší a může se říkat, že CH a SB jsou coffee fastfoody :-D blbost...
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    To říkám :-)
    PIPAL
    PIPAL --- ---
    :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam