MAR_TINA: no u bot je pro mě důležité jak a z čeho jsou vyrobené, kdybych si vybíral boty pro práci v teple a interiéru tak asi ručně šité kožené, z usně nikoliv z lisované kůže s které se vyrábí drtivá většina obuvy. Ve vzhledu jsem také staromilec protože podle mě je vzhled klasických polobotek nadčasový, na nic si nehraje, až na ty podpatky občas, ale zas to člověka nutí držet figuru, myslím že všichni víme o čem mluvím.
BLACK_ONYX: nevěřil bych tomu jak to zní populisticky, podle mě si crocs udělal jméno a teď za každou cenu rozšiřuje sortiment aby využil příležitosti. Ale možná jsem zaujatý proti nešitým-lepeným botám..
třeba tohle nejni tak hrozný ale ta barva... šlo by to "dokrémovat" a dobravit tu šedou podrážku po obvodu, ta perforace tam nejni tak strašně patrná
nicméně kdybych si měl vybýral perforovanou obuv tak je tu i hodně poctivá alternativa kterou ti ušije skoro každý švec za 2500, a to ti i natónujou do jaký barvy chceš, nebo jdou ušít na páskový zapínání...Má je pár známích a jsou to boty co jednou za 2-3 roky necháš spravit a fungujou dál. Naživo vypadaj podstatně líp.