MATEYKA:
No, mě by zajímalo jestli máš tchýni, respektive jestli znáš pojem latéčko, presíčko,etc co používá jistý specifický druh lidí. Nikde jsem nepsal nic o tom že chci aby měla moje drahá ´matička´ stroj co vyrábí plnohodnotné espresso (i když ty jsi dost vtipně nadhodi ten "catler") ale že sháním kvalitní automat, načež jsem celkem nápadně nadnesl že mi sice nejde o žádné dolce gusto ale o věc která splní představy o kávě člověku co si myslí že např. škoda octavia je dobré auto.
Pokud jsi přesvědčen o tom že automatický stroj nepohybující se pořizovací cenou ve stovkách tisích není schopen vyrobit něco podobného výše zmíéněným nápojům tak to napiš rovnou a ty "scholastizmy" si nech laskavě od cesty, to samé platí o odkazu na facepalm, ad-hoc chceš mě nasrat?
Mimochodem jestli nemáte žádné zkušenosti s automatickýma mašinám okolo 20000 a výše nebo naopak nevíte o nějakých levnějších a přitom srovnatelných(myslím ty uživatele co to opravdu měli mořnost srovnat) tak se prosím nevyjadřujte, řečí o tom kdo, kdy, kde, jak, s kým a s čím může co udělat už tu proběhlo tolik že by se to dalo pressovat.