• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    CABANNOS: hlavně je plastový a skladny, takže ho můžeš tahat všude. ještě teď jedna firma dělá mlynky, které pasuji do vnitřku aeropressu, ale z.hlavy ti to neřeknu.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    CABANNOS: Hario nebo Kyocera, to menší hario je myslím komlet čína to větší je půl napůl japonsko x čína
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    BLACK_ONYX: Děkuju! Ten se mi líbí i designem, vážně se k tomu Aeropressu hodí. Zatím si přípravu kávy užívám, je to pro mě takový malý rituál, kde dobrý šálek kávy je jeho vrcholem. :)
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    CABANNOS: tak třeba hario mini mill. ale stejně tě to za chvíli omrzi. my teď pořídili baratzu virtuoso.
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    WAMP_ELF: S tím nemám problém.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    CABANNOS: ruční
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    BLACK_ONYX: Je možné sehnat slušný do 1tis?
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    CABANNOS: dej cenu a neco vybereme
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    Doporučte mi prosím mlýnek na kávu za rozumnou cenu. Kávu si připravuji v Aeropressu.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    pro nikoho z místních žádný překvápko, ale pro zajímavost:
    Peklo na talíři: Káva - Pořad: Peklo na talíři, Video na Stream.cz (ID: 684722)
    http://www.stream.cz/peklonataliri/684722-peklo-na-taliri-kava
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    Mistr kávy Ostrava 2012
    http://mistrkavyostrava.cz/
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    Kdyby někoho zajímalo, zda jde mlýnkem Lodos Temp namlít kávu na espresso, tak nejde (a nebo mají takový rozptyl v kvalitě, že je to otázka náhody).
    TERRA
    TERRA --- ---
    TABBY: Proc se tedy nepodelis?:-)Kdyz jsi hned na to prisla, v cem je rozdil?:-)
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    VODOMERKA: já bych možná volil spíš tu nerezovou, ale to je asi věc osobní víry a přesvědčení. viz starší příspěvky na téma perkolátoru od ERNESTA GASKINA...
    ADAM
    ADAM --- ---
    já před pár měsíci kávu taky nepil :-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAR_TINA: Já mu říkal, že ho zkazíš.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    koupila jsem si mocca konvičku na 3 kávy pro sebe, protože muž kafe nepije. A kvalitní kávu z doubleshotu.
    Muž ochutnal a věta kávu nepije neplatí. Takže budu muset koupit věší konvičku a víc kávy :/
    ADAM
    ADAM --- ---
    "Vhodné na indukci: ne"

od bialetti imho jenom "venus".
    ale každá idukční plotýnka má určitý min. průměr hrnce, takže menší než na těch 10 šálků na mém sporáku nefunguje.

(ale těch 10 šálků je na 2 kafe spíš málo než moc)
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    VODOMERKA: ok diky, da se pouzit na indukci? taky sem tady neco cetl..tak by me zajimalo, jak to tedy je??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam