• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    WOODMAKER: instantni kava neni kava ... tkze tak
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    KURE: mně to chutná víc, než instantní káva.
    KURE
    KURE --- ---
    MEYBYBY: nic proti gustu, kazdej at pije co mu chutna, ale veci se daji delat dobre a spatne.
    A pravdou je, ze "turek" je nejblbejsi priprava kafe co existuje.
    A to jak po strance uzivatelskeho komfortu (logr v hrnku)
    tak po strance řízeného louhování kávy.
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    KEDLUBNA_OBECNA: Plati. Je to dvoupaka a je za 50000,-
    KEDLUBNA_OBECNA
    KEDLUBNA_OBECNA --- ---
    faema
    BLACK_ONYX: Ahoj! Platí ještě ta nabídka s Faemou? A kolik má hlav? 50k je 50000? Díky za odpověď
    AETHER
    AETHER --- ---
    VIDEO: Baristka Petra Veselá vás naučí připravit doma lahodné espresso - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/petra-vesela-pripravuje-espresso-dlv-/recepty.aspx?c=A120910_160707_recepty_job
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    MEYBYBY: ano souhlas... omluva vsem zucastnenym. see ya
    MEYBYBY
    MEYBYBY --- ---
    MLEJNIS: Proč "ach jo"..evidentně si takhle svou kávu užívá. Káva má být právě o tom a pokud nemůže přijít na chuť doporučovanému espressu, cappuccinu, macchiatu, džezvě, french pressu, dripu, chemexu, vacuum potu, aeropressu... budiž. ;-) Lidé si u nás kupují kávu na "turka" docela často. Obvykle je to spíš z důvodu, že neví, jaká je alternativa pro domácí přípravu. Ale v mnoha kavárnách už tuto alternativu nabízí (k okoštování - já se zamilovala do vacuum potu). Dalším argumentem bývá, že prostě ráno nemají čas se s tim patlat a v práci mají Nespresso...:-) To Nespresso mě asi štve víc jak "český turek"(z co možná nejčerstvěji napražené kávy, čerstvě namleté)...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    TEDDYBEDDY: Nic z toho neni mym salkem kavy.:) Pivo piju Bernarda, vino si vozim z dovolenych na jihu Evropy, tvrdej skoro nepiju, kdyztak nejakou tu single maltku. A turka samozrejme.....

Fotak je ten bohuzel nejhorsi co mam - mobilni BlackBerry 5MPx. Nefoti ani tak dobre, jako kdysi muj prvni Fuji Finepix40i s 3Mpx. Ale pri dobrych podminkach to ujde...
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---

MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    PREVIT: ach jo... inu tady má ranni káva ;)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    PREVIT: Mě to asociuje tendle lidovej gurmánskej level: Startky, pivo z petky, krabičák, zelená & " českej turek". Mmch. dobrej foťák ;)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ....a onen obavany logr z ceskeho turka :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    MEYBYBY
    MEYBYBY --- ---
    PREVIT: No voalááá..:-D Já teda nejsem žádnej kávovej snob, takže ti přeji dobré ránko od Corty - nebo-li obilné "kávy" známé taky jako melta..:-D Chuť dětství - tý neporučíš...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Moje dnesni ranni kava :)
    MEYBYBY
    MEYBYBY --- ---
    Měsíc je oukej...MAXIMÁLNĚ ty tři měsíce... A do coffeesource si zajdi, PRAŽÁKU! :-D Jinak uznávám..e-shop je nedotaženej...
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    hele, spíš měsíc:)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    A jeste dotaz k cerstvosti kavy - dle nasledujiciho clanku vydrzi cerstve uprazena kava "cerstva" 3-4 mesice, pokud je zabalena v pytliku s jednostranym ventilem, je to pravda?

Proč čerstvě pražená káva? Cafe Eternity
    http://www.cafeeternity.cz/21/proc-cerstve-prazena-kava
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Prosim vas,
    jake existujou u nas obchody s cerstvou kavou krome doubleshot? Zatim jsem jinde nekupoval (preferuju neco internetoveho).
    Narazil jsem na coffeesource.cz, lec ten ma snad nejnemoznejsi eshop, co jsem kdy videl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam