Pokud vám někomu chybí konvička s nastavitelnou teplotou a úzkým dlouhým hrdlem za kteoru nechcete platit majlant, tak Tchibo prodává přesně takovou za 1500, a dneska mají do 20:00 20% slevu, do 22:00 15% a do půlnoci 10%. Ještě jsem ji netestoval (objednána před chvílí), ale id TRAFO psalo v čajovém auditku že je dobrá, akorát svítí, pípá a při prvním použití chce návod.
odkaz hýr:
https://www.tchibo.cz/...u-labutiho-krku-p400143716.html?source=SUGGEST_SEARCH&query=elektrick%C3%A1
ADAM: ty rozdíly jsou podle mě jasný, ale 80,- za 100g je myslím ještě taková hranice kdy je i kafe z "výběrových" pražíren ještě dost o hovně a často fakt stejné, to skutečně kvalitní stojí bohužel většinou víc než korunu za gram. Tam je ten rozdíl u solidní pražírny potom dost jasný, a občas narazíš na divnosti jako kafe které jasně chutná po rajčatovém džusu, po earl greyi, po borůvkách, citronech... Ale ne jako nějaký náznak který musíš hledat a zamýšlet se nad tím za intelektuálního srkání, prostě to tam je jasné jak facka a je to dobré. K tomuhle jsem žádnou levnou alternativu neobjevil.