• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    SATAI: jasna vec
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JUANITA: asi je pro holky :)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MAR_TINA: no vidis, me by tenhle obal odradil.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Všichni víme, že se káva vybírá podle původu, zpracování, pražírny, pražení...
    Ale já vám něco řeknu. Když zmáknete obal, bude to ještě prodejnější. Jsem si šla pro bagel a flatwhite a tohle měli vystaveno v okýnku. No nemohla jsem ji tam nechat.

(Apeluju i na mistry oranžovo-zeleného pytlíku ;))

BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    SRNECEK: spousta. Kde?
    SATAI
    SATAI --- ---
    PRDELMRDEL: prodávají i chleba?
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MR_DAN: jen bacha, jak jednotlivy makra; v cestlicich maj jenom tuhle columbii a pak dve brazisky smesky, cena zhruba 600/kilo, bud ty 226g nebo kilovky; ve stodulkach se jejich kavaova ulicka jevi vic posh, ale jestli maj sirsi nabidku ...
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    tyjo diky moc vsem, la boheme v makru to vylozene jisti :-)
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, silim trochu doma, je nejaka take away kavarna v Praze otevrena nebo klidne nejaky automat na kafe nekde v centru?
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    pripadne v makru maj skladme pár kafí od la boheme pripadne, prazeni aktualni, ve stredu jsem bral colombia narino ze 17/3
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    PRDELMRDEL:
    MR_DAN:

je to tak, jenom maji v alfabetu do ctyr ve vsedni den
    PRDELMRDEL
    PRDELMRDEL --- ---
    MR_DAN: Co ja vim tak Ema je zavrena, ale Alfabet by mel mit okno..
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BLACK_ONYX: ja Onesip neznam, hodil jsem to zbezne do googlu a vyhodilo mi to nejakej zizkov .. ted kdyz koukam podruhy, tak to je asi nejakej kancl, no, kavarna v Hastalsky uz by sla :-D
    teda kdyby nebyla zavrena, kouknu tam zitra schvalne a reknu stav, dokud nenajdu neco otevrenyho tak pujdu dal pres emu, kafe karlin, az do salku, jestli me vypecou i tam, tak jeste alf&bet a budu doufat, ze pres libenak nepujdu s prazdnou

ostatni mi prosim prestanou psat kdo pres co posila, ja se ptal na osobni odber...
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    MR_DAN: kofio.cz posílá přes zásilkovnu a jsou rychlí.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    BLACK_ONYX: ja tam kupoval pred 2 dny zrnka.. kazdopadne ted otevira okynko zase Salek.
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    BLACK_ONYX: ale ted koukám, že je zavřený
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    MR_DAN: ty vole, co bys chtěl když ne onesip republice:-D jinak ještě ma otevřeno kafe Karlín.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    KOLU, BLACK_ONYX: diky, diky, nic z toho nemam vylozene po ceste do/z prace (holesovice - namesti repu ... nemam home office), ale ten salek bych mohl zkusit :-)
    a to jsem si delal tesne pred zavrenim obchodu legraci, ze kdyz je ta pandemie, ze si radsi koupim ty ctvrtkilovy balicky dva ... hahaha, ted vezmu asi rovnou ctyri
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam