MAR_TINA: ja to nechci nijak schazovat. Rekl bych to tak, ze mi to prijde chutove slabsi, ale kazdej ma jiny preference a kava na jedno stisknuti tlacitka je pro mnoho lidi velka vyhoda. Myslel jsem to spis tak, aby si
MIKEKT nemyslel, ze kdyz si priplati nekolik tisic, tak ze se i zvysi vysledna kvalita produktu. Neni to malo penez, tak by mi prislo nefer na to neupozornit :)
Co se tyce domaciho espressa, tak driv to vychazelo o dost lip. Bydlim v riti a u prace kavarnu nemam, tak jsem pred cca osmi lety dostal od tchana s tchyni Gaggia New Baby Black a k tomu jsem pak poridil mlynek. Bylo to pres kamarada za fer, tak nas to tenkrat vyslo oboji do 10k tusim. Coz mi prijde super cena. Za tu dobu se musel akorat jednou pretesnit a jednou jsem menil kameny v mlynku. Kdyz to tak vezmu, tak je to pro me prijemnejsi, nez nekam chodit a dat si mohu kdykoliv, kdyz jsem doma s jistotou kvality. Kolega si tento tyden porizuje podobny setup a je v tom uz za 15k bez prislusenstvi. Kdyz si to clovek rozpocita na nejakou rozumnou dobu, tak to neni zas tak pekelna ivestice, kdyz na to clovek ma nebo kdyz to dostane :D
MAR_TINA: kamos doporucuje z tech levnejsich tento. Maji posledni skladem a kavu pak mohu taky doporucit:
Mlýnek kávy Timemore C2 | Pražírna Českávahttps://www.ceskava.cz/p/timemore-c2-cerny-mlynek-kavy-s-nerezovymi-kameny