tak jsem zkousela ten experiment a musim rict,ze me chutove bunky nezaznamenaly zadne vetsi rozdily....hlavne byl problem v tom,ze byly dost spatne podminky pro pokusy....ale urcite to zkusim znovu...vice profesionalne;o)
MARTYNI: ale to jde vicemene jen pokud je to mleko studene a nebo maximalne pouzit takovy ten mini el.slehac primo na penu....ja tedy delam penu zasadne parou....chapu,ze ne vsichni maji tu moznost,ale prijde mi to nejlepcejsi a nejjednodussi......
jeste k tomu nizkotucnemu mleku.....chapu,ze je dnes trend mit vse s 0,00% tuku,ale me to proste prijde jako barbarstvi,vzyt to to kafe potom klidne muzu naredit rovnou vodou(nebo pridat spetku susene smetany)..............
ja piju kafe s mlikem proto,ze je v nem citit ta sila a plnost kavy(vetsinou picollo) ale zaroven je jemnounke a hladounke, jeste s tou penou.... jako by se clovek laskal s pericky.....
ale to je muj nazor....znam i par lidi,kteri proste plnotucne mleko nesnesou(nebo spise to jeste tucnejsi,klidne primo od zdroje)