Za mne Winter hudebně naprosto skvělá,hlavně Mainstage!!Na DNB nikdy nechodím,není to můj šálek kávy,na druhý stagi jsem se párkrát mihla,ale opět mne táhly neviditelné ručičky hudby zpět na Main st.
Goetia(slyšela jsem jí poprvé,zvědavá jak malé dítě) mi teda dávala chvilkami dost zabrat,děsivé&masakrchaoss HC slabé slovo,ale mělo to hlavu a patu,tudíž rytmus,což mne velice mile překvapovalo víc a víc a nakonec jsem si u ní našla to své.
Atmosféra skvělá,přiblblé,spokojené úsměvy lidí před bednami to vystihly víc než cokoliv jiného,prostě skvělej pocit.
Chtěla bych moc moc pochválit Hagena za jeho live-ko,opět neuvěřitelný posun vpřed za tu dobu co jsem ho neslyšela hrát,klobouk dolů.
Dva mínusy:
Po ránu k poledni hrála pouze horní část stěny..škoda,.-( musela jsem stát více vzadu..na druhou stranu jsem tak byla ušetřena dávek salvy kouře z mlhovače do obličeje.
Miluji světla a projekci,ráda se na toto na stagi soustředím.Je velká škoda,že anděl na 2st. nebyl vůbec vidět,totálně zanikl,kdyby měl na ten prostor 4 metry a alespoň červené oči,byla by to veliká paráda,světla vedle něj(vajíčka) byly nastaveny tak,že se obracela převážně do stropu a pak dozadu do beden,jejich smysl tam byl tedy chvílemi dost nedomyšlený.
Na hl.st. pozorovat hluché plátna s nápisem Benq,taky zrovna nebylo košér...
Čekala jsem po obří lebce,chrlící dračí hlavě něco monstrozního..třeba obří zmrzlý strom uprostřed haly když to hodně přeženu,prostě něco absolutně nečekaného.
Dekorace mi tedy se srovnáním všech předešlých ročníků přišla hodně podprůměrná až téměř plochá,pár plachtiček,jinak nic.
Každopádně ale veliké dík..organizace skvělá,obsluha na baru špičková,hudba excelentní.Těším se moc na další pokračování,.-)