• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 2
    GORG
    GORG --- ---
    http://www.kxly.com/common/getStory.asp?id=26857

    Concentration Camps in Okanagon County?

    Okanogan County Commissioner Dave Schulz says he's convinced his county is a designated home for a ``concentration camp'' in case of civil unrest.
    GORG
    GORG --- ---
    During Operation Urban Warrior, actors posed as American citizens who were Unconstitutionally seized from their homes by the military and police. These "Americans: were rounded up and confined behind barbed-wire.

    The actors were told to demand to be let free and state that they had rights. They were also told to demand food and water. The troops in turn were taught to ignore them and to order them to behave in an orderly fashion. "Civil disobedience will not be tolerated" was one of the many disturbing statements heard to emanate from the military's loud speakers.
    GORG
    GORG --- ---
    ale slusny by bylo kdyby te tam dovezli s klapkama na ocich a to by sis skoro mohl myslet ze snad v srbsku nebo co. divny hry
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    mozna to tam zustalo z nakeho nataceni zpravodajskych zaberu ... ;))))
    GORG
    GORG --- ---
    ja tomu nejak vubec nerozumim :)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jj tak tak...
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    gorg: u tech fotek mi prijde podezrely ten napis srebrenica a znacka stop v srbstine... ale ta cesta se zlutyma pruhama vypada americky... divna serka ;)
    GORG
    GORG --- ---
    http://www.apfn.org/apfn/camps_confirmed.htm

    Hello,

    I have high resolution photos ( below) of another prison/detention
    camp found in Desoto National Forest which is near Wiggins, MS and near Camp
    Shelby (a military base). I also have evidence that this camp was built in
    June of 2000, after George W. Bush was elected and before 9/11. It is a
    fully functional prison/detention camp just ready to be used. Since the
    national forests are everywhere, and they are owned by the federal
    government. This seems like the perfect place for them to build these camps
    while no one is looking. I have the latitude and longitude of this one.
    Latitude(31.15534) Longitude(89.04950) which should be released to the
    public. These images are 2MegaPixel and are high enough resolution to make
    perfect 8x10 prints. Please publish these photos and this information.
    Thanks, and keep up the good work.

    Sincerely,
    Anonymous
    Mississippi Militia
    GORG
    GORG --- ---
    http://www.newswatchmagazine.org/powpict/home.htm

    Actual photos of an "Enemy Prisoner of War" camp
    IN THE UNITED STATES OF AMERICA



    Many more are suspected to be scattered throughout the United States
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    skoro jak kdyby jsme si měli na tenhle doublespeak zvyknout...
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Giuliani Hears 'your government trained and funded Al-Qaeda' at end of Commission Hearing







    C-Span | May 19 2004

    Eleventh public hearing of the 9/11 Commission, with testimony by Fmr. Mayor Rudy Giuliani. Wind the video on to three minutes before the end to hear the family members of the victims chastise the whitewash commission, where a family member of a victim says, "remmeber this, your government trained and funded Al-Qaeda" - as the rest of the 9/11 families applause.


    http://www.prisonplanet.tv/articles/may2004/051904giuliani911.htm
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    SLATER: ty vnimas jejich zpravodajstvi jako objektivni a vyvazene? MF Dnes je plna proizraelske propagandy, zejmena jejich komentare (MF prolistuju tak jednou za mesic sobotni vydani, kde je neco podobneho vzdy), HN a Lidovky jen obcas na webu,Ceske televize, zahlednu-li, na me pusobi jakou papousci oficialnich nazoru Izraele, preferuji zahranicni zdroje.

    Nejvic mi ale vadi, ze jsem jeste v ceskych dennicich a TV nezaznamenal puvodni dlouhodobejsi investigativni reportaz z okupovanych uzemi (pamatuji si na neco hodne davno v Reflexu), ktera by popisovala Izraelce strilejici do deti hazejicich kameny a sanitek, ekonomickou blokadu Palestincu, armadu borici domy bez rozdilu vsem jakozto obranu pred Palestinskym terorem, aniz by se stourala v tom, jak jsou trvale pripravovani o moznost slusneho zivobyti a tak snadno podlehaji militantnim filozofiim, patrala by po vazbach mezi Mossadem a Hamasem (ze jich uz v historii klubu docela dost zmineno bylo), byla schopna pohovorit o Sharonove roli v Libanonu, nebala se rict motto Mossadu (By the way of deception thee should do a war) a sla po pricine, zminila by oficialni vyroky Izraleskych zakladatelu v 50. letech hovoricich o nutnosti odsunout vsechny Araby co nejdal...

    ...reportaz, ktera by se nebala polozit si zasadni otazku Qui bono a vytknout Izraeli, ze nasili plodi nasili.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Bývalý starosta Giuliani přiznal chybu, ale odmítl obviňování
    http://www.ihned.cz/index.php?p=000000_nd&neris[action]=detail&neris[id]=22504195
    NEW YORK 19. května (zpravodaj ČTK) - Bývalý newyorský starosta Rudolph Giuliani připustil dnes v New Yorku před komisí pro vyšetřování okolností teroristických útoků z 11. září 2001 "hrozné chyby" při záchranných pracích, ale odmítl připisování viny komukoli jinému než teroristům.

    Ve výpovědi před desetičlennou komisí, která dnes končí zasedání v New Yorku, Giuliani řekl, že vinu za selhání komunikace mezi policií a hasiči při záchranných pracích nelze svést na jednotlivce, nýbrž na jedinečné okolností tragického dne.

    Teroristé tehdy unesenými letouny zbořili obě věže newyorského Světového obchodního střediska v dolní části Manhattanu. V troskách zahynulo asi 2800 lidí.

    Komise se také zabývala tím, proč se k lidem v budovách obchodního střediska nedostal příkaz opustit objekty. Podle dosavadních zjištění komise pracovníci nouzového řídícího střediska nebyli informováni o tom, že šéfové policie a hasičů nařídili evakuaci. Pracovníci v budovách naopak vydávali lidem příkazy, aby setrvali na místě. Tento zmatek označili někteří členové komise za skandální.

    Giuliani k tomu poznamenal, že nyní není užitečné se soustřeďovat na vzájemné obviňování. "Poukazování na viníka by mělo jít jedině v jednom směru - na adresu teroristů, kteří zabili naše milované osoby," řekl bývalý starosta.

    Giuliani byl považován za hrdinu tragického dne, protože se pustil s vervou do organizování záchranných prací ve zmatku, který propukl krátce po nárazu letounů do věží. Oheň tehdy zasáhl horní patra Dvojčat, ale nikdo příliš neočekával, že se budovy zhroutí.

    V další předběžné zprávě vydané v úterý komise konstatovala, že záchranářské úsilí do značné míry mařila špatná komunikace policie a hasičů vyplývající mimo jiné z dlouhotrvající rivality obou složek.

    Komise, která se ke slyšení poprvé po dvou měsících přesunula mimo Washington, zkoumá minutu po minutě konkrétní průběh katastrofy, která připravila o život bezmála tři tisíce lidí. Komise varovala pozůstalé po obětech, kteří zasedli v sále univerzity, že fotografie, videozáběry a zvukové záznamy znovu evokující tragédii mohou být pro ně bolestné.

    Před nezávislou komisi, zřízenou americkým Kongresem, veřejně vypovídali hlavní představitelé vlády prezidenta George Bushe. Před komisí stanul nakonec v neveřejné výpovědi i Bush s viceprezidentem Richardem Cheneym. Závěrečnou zprávu má komise vydat 26. července.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    'Farenheit 9/11' opens big at Cannes

    20 mins standing ovation for FAHRENHEIT 9-11, yelling, screaming, cheering... 'This is the longest standing ovation in the history of the festival! Unbelievable!' declared Cannes stalwart Thierry Fremaux. Moore, raising fist, unable to speak over crowd, vows to fight... Controversial scene in film shows wounded American GI in Iraq talking about how Democrats must win election... Movie shows video of U.S. soldiers laughing as they place hoods over Iraqi detainees, with one of them grabbing a prisoner's genitals through a blanket...

    http://forum.c0balt.com/viewtopic.php?t=1039
    SLATER
    SLATER --- ---
    PETVAL --- --- 9.21:12 18.5.2004: Muzes mi prosim napsat, ktera ceska media sledujes, kdyz jsi schopen napsat neco takovyho? Pravdepodobne to nebudou zpravodajske relace na zadne z nasich televizi, ani denni tisk (minimalne ne MF Dnes, HN, LN...), ani jejich internetove klony...protoze shodou okolnosti ve vsech tehle mediich je tohle propirano celkem dost...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam