• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Weldon: Atta Papers Destroyed on Orders

    By DONNA DE LA CRUZ, Associated Press Writer Thu Sep 15, 7:43 PM ET

    WASHINGTON - A Pentagon employee was ordered to destroy documents that identified Mohamed Atta as a terrorist two years before the 2001 attacks, a congressman said Thursday.

    The employee is prepared to testify next week before the Senate Judiciary Committee and was expected to name the person who ordered him to destroy the large volume of documents, said Rep. Curt Weldon (news, bio, voting record), R-Pa.

    Weldon declined to name the employee, citing confidentiality matters. Weldon described the documents as "2.5 terabytes" — as much as one-fourth of all the printed materials in the
    Library of Congress, he added.

    ...

    http://news.yahoo.com/s/ap/20050915/ap_on_go_co/sept11_hijackers
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    "i think i may need a bathroom..." dal to nevidim
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    není to k přečtení. vidíte to někdo ?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    snímek z konference, Bush se ptá Condi, jestli může na wc ,)

    JAXXE
    JAXXE --- ---
    dobra kniha k tematu, cela online jako html nebo pdf...

    Michael Nield - The Police State Road Map

    http://www.policestateplanning.com/id19.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Peak Oil, Pandemic, and 78 Dead Scientists

    A commemorative essay dedicated to the victims of 9/11 and countless millions of others sacrificed on the altar of the New World Order

    http://www.policestateplanning.com/peak_oil_pandemic_and_78_dead_scientists.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Marines Question The Sophistication Of Latest Attacks

    Tanks and armored vehicles aren't easy to take out.



    vice: http://judicial-inc.biz/Mossad_bombs__sophisticated.htm

    HUGO
    HUGO --- ---
    teď mi někdo vysvětlete, proč autor vůbec nezmínil rozhlas - to nemůže být náhoda; tady něco nesedí; imho podvrženo hady, kteří předstírají že jsou nehadi a snaží se vzbudit dojem, že jsou nehadi špatně přestírající, že jsou hadi čímž má vzniknout dojem, že nejsou, a to vůbec nemluvím o tom rádiu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TANTRAMAN: Drugs are bad, mkay?
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=3935

    15.09.2005 - exkluzivně ze zahr. zdrojů - New World Order, konspirace, tajné služby
    Hadí ropa

    Nedávno jsem byl v Praze a večeřel s kamarádem ve velmi elegantní restauraci u řeky, která protéká městem. Můj přítel je "nějakým způsobem důležitý, něco jako herec". U večeře řekl: "Bitva o 3-D je prohraná." V oku mé mysli jsem zahlédl záblesk obrazu vrtačky, kterou Stroje použily k průniku do střechy Sionu v třetím díle Matrixu. Tu noc jsem zůstal vzhůru a přemýšlel o jeho poznámce a nevyhnutelnosti věcí. Má pravdu; 3-D jsme prohráli.

    Svět provozuje Bratrstvo Hada: Je to temná, okultní vláda z vnitřního světa oblečená do obleků ze tří kusů, nabízená s širokými zářivými úsměvy a frázemi. Oni vlastní média, manipulují informace, ovládají peníze; stojí nad zákonem a mají moc nad našim bohatstvím a svobodou. Jednají, jako by byli bohové nad námi.

    Je to rasista v jeho či její temné slávě: Židé, kteří věří, že jsou vyvolení, evropští aristokraté, kteří věří, že jejich krev je modrá, Američané, kteří věří, že jejich země je největší na světě - neporazitelná, Francouz, který věří, že jeho umění a kultura je nadřazená, italský premiér, který řekl, že "hnědí lidé" by si měli osvojit italské způsoby, pokud chtějí zlepšit sami sebe, a tak dále. Všichni jsou mistři v dělání. Vše v tomto světě má okultní identitu v Zrcadlovém světě éterické hodnosti, tak říkajíc, snadno viditelných - krotitelů hadů.

    Nikomu z nich by nevadilo, pokud byste se nějakým nepředvídaným řízením osudu nerozhodli inkarnovat se uprostřed skřípotu, skřípotu, pochodující mysli za vašimi dveřmi. Musíte se zajímat o to, proč jste v těchto dobách zde, třeba se máte dívat na to, co se děje a třeba je to úžasná lekce pro nás všechny dívat se a učit. Vše je velmi precizní, nic v Zrcadle není náhodné. To všechno vyvěrá z nějakého místa hluboko uvnitř, z pradávné myšlenky či spirituální potřeby. Některé bytosti mají temné spirituální potřeby, ostatní světlé spirituální potřeby.

    Nový věk, metafyzika a alternativní spiritualita jsou opomíjeny; byla nám odepřena platforma v médiích a byli jsme ocejchováni jako temní a nespolehliví. Přesto milujeme lidi a pokoušíme se dosáhnout vyššího porozumění, čímž se děláme zranitelnějšími. Zázračným způsobem se nám podařil obrovský pokrok, uvážíme-li, že máme k dispozici pouze několik New Age knihkupectví a šuškandu od úst k ústům. Srovnejte to s tisíci televizních hodin poskytnutých fundamentalistům, Sionistickým křesťanům, porovnejte to s prostorem poskytnutým v TV spisovatelům New Age. Pak zjistíte, jak síly vlády zajistily, aby masa lidí nebyla vystavena žádnému z alternativních životních stylů, či myšlenkám, které by mohly lidstvo osvobodit od institucí, které Bratrstvo Hada ovládá a schvaluje.

    Přesto je metafyzika vaším jediným náboženstvím, neboť se pokouší popsat tuto lidskou cestu ne v podmínkách nadřazenosti a dogmatu, ale v podmínkách energie. Všechen zbytek je omeleta a falešné myšlenky "těch, kteří budou spaseni" stejně jako přísliž života po životě, pokud budete hada podporovat finančně a řídit se jeho pravidly. Divná věc je ta, že půlka vaší spirituální identity je právě nyní v Zrcadlovém světě, takže vám nikdo nemůže život po životě slíbit, neboť již jeden máte! Nacházíte se ve spiritálním světě, zatímco žijete na Zemi. To, co se nyní děje, je to, že se váš život po životě zmanifestoval do 3-D. Je to zvláštní o tom uvažovat.

    Jinými slovy, to, co si myslíte, co cítíte a akce, které si vybíráte k vám přicházejí od identity vašeho Zrcadlového světa, vašeho zrcadla, jako pulsy energie, které jsou vám podstrkávány vteřinu po vteřině, den po dni, přes vaši podvědomou mysl. Takže pokud jste duchovní člověk a hledáte klidně a nevtíravě poučení o své energii, pak to musí být to, co hledá vaše identita Zrcadlového světa. Pokud inklinujete k reptiliánskému mozku, pak budete hledat jak zničit ostatní, živit se jimi a budete se snažit řídit tok řeky, tak říkajíc.

    Rvačky o ovládnutí lidstva a nesmyslné války nejsou ničím jiným, než reptiliánským mozkem v Zrcadlovém světě, který pociťuje ohrožení a využívá své tamější moci pulzováním stejné očekávané nadřazenosti ve 3-D. Británie má dva milióny CCTV kamer, které sledují každý pohyb lidí. Nejsou instalovány proto, že bychom se tak navzájem milovali; jsou tam proto, že se rasisté cítí ohrožení. Bojí se útoku na své bohatství či vzpoury, která by je mohla shodit z vrcholu. Samozřejmě, pokud by rasisté byli laskaví k lidem a pokud by prostým občanům byla dávána slušná šance, pak by neexistovala potřeba nějakých kamer, ale není to v jejich mentalitě, aby chtěli zacházet s jinými lidmi jako se zcela rovnými. On nebo ona se to nesnaží sdílet; chtějí lidi dojit a vše si nechat pro sebe.

    A teď dochází k nepředvídatelné zápletce.

    Západní rasisté považují Araby a jejich muslimskou víru za podřadnou. Co rastity irituje je to, že Muslimové na Blízkém východě vlastní většinu ropy. Hnědé kmeny mají v Rusku zbytek a několik dalších hnědých a černých lidí má ještě k nabídnutí pár dalších barelů: Alžírsko, Venezuela, Mexiko a Nigérie, ku příkladu. Jediná významnější ropa bělocha je Kanada; oni nejsou rasisté a nehledají nadvládu nad světem, není to jejich charakter, jsou to velmi mírní lidé. Ale je pravdou, že jejich ropa také pochází od jiného hnědého národa, který žil na ledové půdě předtím, než se tam dostal ten bílý. Pro všechny záměry i účely globální ropa je výhodou hnědých. Není náhoda, že většina mocných, rasistických, okultních rasistů jsou bílí intelektuálové a že téměř všechna ropa je v péči domorodého, hnědého lidu.

    Had žádnou ropu nemá. Je to provokativní o tom přemýšlet. To nemůže být náhoda.

    Jak se říká, v celkové evoluci naší planety neexistují žádné náhody či nehody, vše je velmi pečlivě plánováno v jiné dimenzi. Západní rasisté s nedostatkem ropy je pastí, která byla kocipována celé věky - past, kdy musíte hlídat, že se snad naučíte nespadnout do mocných výbojů a nesmyslů o osudu árijské rasy a několika vyvolených, a ty, kteří budou spaseni a magicky pozvednuti a všechno to bla-bla-bla, přilepíte do svého ridnného alba!

    Přísahám, že na toto přišlo velmi málo lidí, pokud vůbec nějací. Tato "ropná trhlina" hada je ve svém extrému nepředvídatelná, neboť účel je ukryt za Zrcadlovým světem v dimenzích, které nechápeme. Máte-li minutu, řeknu vám o tom. Pokusím se být tak pregnantní, jak to jen bude možné.

    Velká část evoluce bělochů je řízena démonskou vnitřní silou, která se snaží ovládnout lidstvo. To je povahou těch, kteří by vlastnili svět ve spojenectví s transdimenzionálními vlkodlaky, kteří by se přirozeně viděli jako vládci lidstva pod sebou. Temná, transdimenzionální vnitřní síla, která řídí tyto city, postupně krmila bílého člověka technologickými skoky potřebnými k vybudování říší, podrobení si lidí, ovládnutí zdrojů a bohatství a neomezenému vládnutí. Není náhodou, že Britové vynalezli parní stroj a telefon, Američané objevili elektřinu a vynalezli letadlo, Židé nám dali atomovou bombu, vodíkovou bombu a neutronovou bombu. Bombami, motory, elektřinou, komunikací, letadly a velkou mobilitou se stává sen rasistů skutečností: dominance, stálá hrozba a moc rychle organizovat armády.

    Pak přišel další triumf bílého muže: televize, která hadovi poskytla vládu nad myšlením mas. V té chvíli byli schopni falšovat informace a krmit lidstvo "stranickou linií". Najednou dostali božský potenciál, vládu nad lidskými dušemi. Televize je závěrečný triumf v okultní agendě k ovládnutí světa. Funguje jako únosce.

    (pokračování)

    © Stuart Wilde 2005
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    22:22 Prezidenti Putin a Bush podepsali v OSN smlouvu o zabránění jadernému terorismu. Do konce týdne by se mělo připojit dalších 50 zemí. Pakt je zavazuje mimo jiné k výměně informací.
    17:55 Rada Bezpečnosti OSN přijala dvě rezoluce. Jedna volá po potírání podněcování k terorismu a druhá o prevenci konfliktů hlavně v Africe, uvedla agentura AP.
    17:23 Prezident USA vyzval Radu bezpečnosti k přijetí rezoluci, jež by zavazovala svět k boji proti teroru a obchodu s jaderným materiálem. Připojí-li se ostatní, USA zruší obchodní bariéry, řekl.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    The New Healthcare System

    Former Health and Human Services (HHS) Secretary Tommy Thompson, who served in the Bush administration's first term, recently joined the board of directors of Florida-based Applied Digital. Applied Digital is the owner of VeriChip, the company that specializes in making implantable radio frequency identification chips (RFID) for both people and pets.

    On July 31, London's The Business reported that Thompson "is putting the final touches to a plan that could result in US citizens having [an RFID] chip inserted under their skin." Scott Silverman, CEO of Applied Digital, told WebMD Medical News on July 27 that "some 2,000 people worldwide are using" his company's implants. "But," the WebMD report noted, "soon he expects that millions of people will get VeriChip implants every year."

    Silverman also commented to WebMD that when his company "first announced VeriChip, a network poll asked people if they would put one in their bodies. Only 9% said yes. After FDA approval [in October 20041, 19% said yes. When former HHS secretary Tommy Thompson joined our board, the rate went up to 33%. But our own study shows that if you ask people whether they would have a VeriChip implant to identify their medical records in case of emergency, the positive response goes to 80%."

    ...

    According to The Business report, "the RFID capsules would be linked to a computerized database being created by the US Department of Health to store and manage the nation's health records." Thompson said he "intends to publish the proposal in the next 50 days, by which time he plans to have had a VeriChip inserted in his arm." The former HHS secretary is definitely positioned to use his past employment to help his new employer.

    Conveniently, on June 16, Senate Majority Leader Bill Frist (R- Tenn.) and Senator Hillary Clinton (D-N.Y.) introduced S. 1262, with its very benign-sounding title of "Health Technology to Enhance Quality Act of 2005." During a press conference at George Washington University Hospital, Senator Clinton tidily summed up the nature of S. 1262: "This legislation marries technology and quality to create a seamless, efficient health care system for the 21 st century." Senator Frist described it as "an interoperable national health information technology system."

    The bipartisan duo proposed before the Senate "three concrete steps" to construct this "seamless" system.


    ...

    If this socialist healthcare scheme is allowed to pass, and Applied Digital succeeds in partnering with government, then Americans will be seduced into accepting a "seamless" nationalized healthcare system. But those who participate will also end up with a medical ID implant that will undoubtedly morph into a mandatory national ID.

    Copyright The New American

    ...

    http://www.raidersnewsupdate.com/lead-story10.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    HERE WE GO ... THE REAL REASON (AMONG MANY) FOR THE KATRINA FIASCO: PROBLEM-REACTION-SOLUTION

    Wider Powers for U.S. Forces in Disasters Are Under Review

    'A senior White House official said Saturday that in the wake of the hurricane that demolished part of the nation's Gulf Coast, the Bush administration was studying whether to expand the president's powers to deploy the U.S. military in natural disasters. Dan Bartlett, counselor to President Bush, said that the administration was reviewing whether to increase the president's power to dispatch troops at the outset of a disaster and to give them law enforcement duties.

    "There's agreement that this is something that has to be studied," Bartlett said in an interview.'

    (1) KATRINA DEVASTATION FOLLOWED BY PATHETIC LACK OF RESPONSE, LEADING TO LOOTING AND VIOLENCE (PROBLEM)

    (2) 'SOMETHING MUST BE DONE' (REACTION)

    (3) ADVANCEMENT OF ILLUMINATI AGENDA FOR MILITARY CONTROL OF LAW ENFORCEMENT (SOLUTION)

    ...........................

    ... all of which makes sense of this story about CNN ...

    CNN PRODUCERS TOLD ON-AIR GUESTS: GET ANGRY

    After weeks of intense Katrina coverage from the main press, LA TIMES guru and former CNN host Michael Kinsley divulges that CNN was coaching guests to artificially enhance emotions!


    Kinsley writes:

    "The TV news networks, which only a few months ago were piously suppressing emotional fireworks by their pundits, are now piously encouraging their news anchors to break out of the emotional straitjackets and express outrage. A Los Angeles Times colleague of mine, appearing on CNN last week to talk about Katrina, was told by a producer to 'get angry.'"

    Source ... http://www.drudgereport.com/flash.htm

    ......................

    From Federal Failure Arises More Federal Power

    'Lawlessness, the eruption of which was guaranteed by delayed relief, provides cover both for martial law, which suspends constitutional protections, and for the confiscation of legally owned private firearms in violation of the Second Amendment to the US Constitution. Everyone has by now seen the images of troops and police breaking into New Orleans homes and pointing weapons in the faces of residents. US military even described survivors as "insurgents." (At time of writing news reports are confused whether martial law exists in New Orleans. Some reports have the mayor declaring martial law; others report that the state has declared its version of martial law. Most constitutional experts believe martial law requires an act of Congress or a presidential order or both.)'

    http://www.davidicke.com/icke/headlines.php
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    WELCOME TO THE NEW AMERICA - THE ONE DAVID ICKE AND OTHERS HAVE BEEN WARNING ABOUT FOR MORE THAN A DECADE

    Associated Press Photos | September 13 2005

    A picture postcard of the new Amerika, where flaming skull festooned SWAT Team thugs go house to house dragging out old ladies and seizing legally held firearms. It's the perfect government response to a human catastrophe, send trained killers in to intimidate the desperate refugees! I am from the government and I am here to help, now where are those guns?









    http://www.prisonplanet.tv/articles/september2005/130905swatthugs.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Roberts Questioned on Implantable Chip During Hearings



    Prison Planet | September 12 2005

    During the the confirmation hearings for John Roberts Jr., George W. Bush's nominee for Supreme Court chief justice, Roberts was questioned by Senator Joseph R. Biden on whether he would rule against a mandatory implantable microchip to track American citizens.

    Click here to listen to the clip taken from today's Alex Jones show: http://prisonplanet.com/audio/120905chip.mp3

    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Jedním z cílů teroristů v roce 2001 měla být i budova mexického kongresu. Dva agenti Mossadu dne 10. října 2001 využili situace, kdy do budovy mexického kongresu vstoupila početná delegace odborářských dělníků a předstírajíc profesionální fotografy se vyhnuli kontrole bezpečnostním detektorem. Potom se s delegací dostali až do kanceláří prezidenta mexického kongresu. Někteří dělníci ale zjistili, že povedení fotografové jsou ozbrojeni a uvědomili bezpečnostní službu kongresu. Šéf kongresové bezpečnostní služby Salvador Alacrón potvrdil, že zadržení Izraelci měli u sebe devět ručních granátů, dynamitové patrony, detonátor, dráty a dvě automatické zbraně ráže 9 mm. Izraelská ambasáda okamžitě po zadržení obou agentů použila nejsilnější diplomatické prostředky k jejich propuštění. Z Izraele přiletěl speciální vyslanec Ariela Šarona a setkal se generálem Macedo de la Concha a státním sekretářem Jorge Gutmanem z mexického ministerstva zahraničních věcí. Mimochodem Jorge Gutman je židovského původu. Přestože držení zbraní a jakýchkoliv výbušnin je v Mexiku ilegální, byli oba agenti po této intervenci propuštěni. Proto se o pozadí celé akce víc asi nedovíme. Nicméně pokud by byl mexický kongres vyhozen do vzduchu a mexická veřejnost byla patřičně mediálně masírována, že jde o akci Osamy bin Ladina, bylo by dnes Mexiko patrně pevnou vojenskou součástí tzv. protiteroristické koalice. O celém incidentu informovala mexická televize a noviny La Vox De Aztlan / http://www.aztlan.net/mexmossad.htm /, moskevská Pravda / http://english.pravda.ru/main/2001/10/13/17982.html /, ale i židovské stránky USAJewish.com

    http://zpravy24.pantax.cz/
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    PETVAL --- --- 9.07:30 14.9.2005
    FESTER: tak se bav potichu, puso

    FESTER --- --- 8.53:52 14.9.2005 --- [9.07:24 :: nejnovějsí příspěvky]
    SWEDE: jaky je rozdil mezi mejma blabolama a vasima ???

    co tak se vyspat ty ???
    SWEDE --- --- 8.51:38 14.9.2005 --- [9.04:37 :: sledované diskuze]
    FESTER: běž se už vyspat, už od noci všude blábolíš nesmysly
    FESTER --- --- 8.50:44 14.9.2005 --- [9.07:24 :: nejnovějsí příspěvky]
    PETVAL: a vyhrozuj si Ban...vazne... je mi to putna
    FESTER --- --- 8.49:36 14.9.2005 --- [9.07:24 :: nejnovějsí příspěvky]
    PETVAL: tvoje starosti bych tel mit...:) ja mam spis tady srandu...:)
    PETVAL --- --- 8.48:05 14.9.2005
    FESTER: k prispevku jsi zapomnel prilozit informacni hodnotu. vyber si diskuzi podlozenou argumenty nebo zvasty a writeban
    FESTER --- --- 2.56:40 14.9.2005 --- [9.07:24 :: nejnovějsí příspěvky]
    GORG: paci paci pacicky tata koupil boticky a maminka pasek za mysi ocasek
    FESTER --- --- 2.51:50 14.9.2005 --- [9.07:24 :: nejnovějsí příspěvky]
    GORG: j ya right zamestnace FEMA :)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Gold and Economic Freedom, by Alan Greenspan, Published in 1966

    "Stripped of its academic jargon, the welfare state is nothing more than a mechanism by which governments confiscate the wealth of the productive members of a society to support a wide variety of welfare schemes."

    "In the absence of the gold standard, there is no way to protect savings from confiscation through inflation. There is no safe store of value."
    GORG
    GORG --- ---
    http://www.abovetopsecret.com/forum/fema.html

    I just got back from a FEMA Detainment Camp

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam