• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    What The 9/11 Commission Report Ignores: The CIA-Al Qaeda Connection

    Tehran Times

    The 9/11 report thus excludes, a priori, the most important question raised by the events of September 11, 2001: did US government agencies deliberately permit—or actively assist—the carrying out of this terrorist atrocity, in order to provide the Bush administration with the necessary pretext to carry out its program of war in Central Asia and the Middle East and a huge buildup of the forces of state repression at home.

    ...

    http://www.tehrantimes.com/Description.asp?Da=7/27/2004&Cat=4&Num=020
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Under-the-skin ID chips move toward U.S. hospitals

    By Michael Kanellos
    CNET News.com
    July 27, 2004, 12:47 PM PT
    Add your opinion

    VeriChip, the company that makes radio frequency identification--RFID--tags for humans, has moved one step closer to getting its technology into hospitals.

    The Federal Drug Administration issued a ruling Tuesday that essentially begins a final review process that will determine whether hospitals can use RFID systems from the Palm Beach, Fla.-based company to identify patients and/or permit relevant hospital staff to access medical records, said Angela Fulcher, vice president of marketing and sales at VeriChip.

    VeriChip sells 11-millimeter RFID tags that get implanted in the fatty tissue below the right tricep. When near one of Verichip's scanners, the chip wakes up and radios an ID number to the scanner. If the number matches an ID number in a database, a person with the chip under his or her skin can enter a secured room or complete a financial transaction.



    "It is used instead of other biometric applications," such as fingerprints, Fulcher said.

    The approval process does not center on health risks or implications, Fulcher said. VeriChip can already sell implantable RFID chips in the United States for standard security applications and the financial market. The company's basic technology has also been used in animals for years.

    ...

    http://zdnet.com.com/2100-1103-5285815.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    GPS Helps Parents Tracks Teens Every Move

    Device Tracks Car, Shows Its Speed

    POSTED: 11:36 am PDT July 27, 2004
    UPDATED: 11:42 am PDT July 27, 2004

    SAN DIEGO -- A new device helps parents track their driving teenager's every move, 10News reported.

    The new global positioning satellite monitors can be installed in cars. The device allows parents to log on to the Internet and track where the car is and how fast the car is traveling.

    Most young drivers don't like the idea but parents said it would be good for their peace of mind.

    Until now, GPS devices were marketed more to businesses, according to 10News.

    To learn more about the family GPS device, visit, http://www.loftware-software.com/gpssolutions/index.asp or call (800) 446-1991.

    Copyright 2004 by TheSanDiegoChannel.com. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistributed.

    http://www.thesandiegochannel.com/technology/3583144/detail.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---


    Odlišný pohľad na vojnu proti terorizmu



    Všetky vojny, to sú v skutočnosti tajné útoky svetovej finančníckej elity proti ľudstvu. A vojna proti terorizmu nie je výnimkou. Nedávne mediálne varovania, že v lete tu budú ďalšie útoky vo vlakoch a autobusoch, možno vidieť práve v tomto kontexte.
    Finančná elita je pomerne malá, zbabelá a kradmá. Tá potrebuje nás nato, aby mohla viesť svoje zápasy. Potrebuje nás, aby sme ničili sami seba a čoraz viac za zadlžovali. (To je spôsob, ako nás zotročiť).
    Vojna, to bol vždy podvod, vyrobený na to, aby sa mohol zrodiť svetový policajný štát. Toto sa nazýva "nový svetový poriadok", t.j. "globalizmus".

    Vojnu používajú na premenu spoločnosti. Obe svetové vojny mali za následok väčšiu moc vlády a kartelov, ktoré bankári nepriamo riadia. Obe svetové vojny mali za následok výzvy k ich "svetovej vláde".
    My túto konšpiráciu nevidíme, lebo nie sme zvyknutí dívať sa ďaleko do budúcnosti. Postupný presun bohatstva a moci medzinárodnému finančníctvu sa už deje najmenej 200 rokov. S tým je spojená úplná premena ľudstva. To zahŕňa zničenie rasy, náboženstva, rodiny a národa a oddaniu sa peniazom, sexu a násiliu. To je tajná agenda takmer za všetkým, čo sa deje v politike a v kultúre. A nespoliehajte sa na profesorov, vedátorov a politikov, že vám toto povedia! To sú strážni psi, cvičení a dobre živení.

    Ale, poviete, stále predsa prosperujeme a máme relatívne slobodu. Prvoradou prioritou elity je teraz potlačiť a sekularizovať islamský svet ("demokracia", "práva žien"). Nás potrebujú nato, aby sme tú špinavú prácu urobili. Naši "peacekeeperi", to je v skutočnosti výkonná sila bankárov. Používajú "terorizmus al-Kajdá" nato, aby mohli nastoliť policajný štát doma. Zatiaľčo džavocú o "ľudských právach", postupne odstraňujú ústavu a zákon o právach. Zvykáme si na "teroristické poplachy" a vnikanie do nášho súkromia.
    Tento nový bezpečnostný monolit je vyrobený na potlačenie prípadného budúceho odporu proti globalizmu. Keď už budú hotoví vytiahnuť zátku, potom nás budú držať na uzde. Zatiaľ odvádzajú našu pozornosť ľahkým úverom, trivialitami, sexom a športom.

    Terorizmus používaný na manipulovanie ľudí
    Ak sú vojny používané na premenu spoločnosti, tak terorizmus sa zase používa na ospravedlnenie tých vojen. Bankári zosnovali útok na WTC, aby ospravedlnili útok proti islamskému svetu a "vojnu proti terorizmu". Votrelci vždy predstierajú, že ide o sebaobranu.
    Všetko ide podľa okultného plánu. 11. septembra 1990 predniesol George Bush starší prejav "V ústrety nového svetového poriadku" na pôde OSN. 11 rokov nato dve lietadlá vrazili do WTC.
    Terorizmus používajú na usmerňovanie verejnej mienky. Pred dvoma týždňami vyhodila izraelská raketa do povetria z invalidného vozíka zakladateľa Hamas-u Šejka Jássina, 68-ročného napoly slepého moslimského klerika. Ariel Šaron mal v úmysle vyvolať tým ďalšie nevyberavé teroristické útoky proti izraelským občanom. Jeho politikou je dostať Palestíncov za gigantický múr. Aby sa mu to podarilo, musí izraelské obyvateľstvo pripraviť na ten "presun". V roku 2000 bolo za toto menej než 8 % židovských Izraelčanov; v roku 2002 to číslo už predstavuje 44%. Vďaka sústavným samovražedným útokom to číslo istotne rýchlo prekročí hranicu 50 %. Terorizmus Hamas-u definitívne slúži Šaronovmu zámeru, preto Izrael v tajnosti celé roky podporoval Hamas.

    Ďalším príkladom sú nedávne útoky v Španielsku dva dni pre voľbami. Španielsky premiér bol proti istej stati v ústave EŮ. V dôsledku masovej vraždy ho teraz nahradil priateľskejší obetný baránok.
    Ako poukazuje Steve Bonta v poslednom čísle "The New American", kdekoľvek sa udeje teroristický akt, zakaždým sa pýtajte: "Kto z toho získava?" Získal z 9/11 islamský svet? Získa niečo z nevyberavých teroristických útokov na americkej pôde?

    Čo môžeme robiť
    Na toto sa ľudia často pýtajú a ja vždy odvetím: "Keď založíme hnutia, zaškatuľkujú nás a pohnú sa proti lídrom. Sami sa zamýšľajte! Nečakajte, že druhí vám poskytnú odpovede! Títo sa boja individuálnej iniciatívy viac, než čohokoľvek iného na svete." A čo neurobíme, to je tiež rovnako dôležité.
    Demokratický systém podvrátili a teraz je to už zväčša len forma sociálnej kontroly. Bankári kontrolujú obe strany, aj prostriedky presviedčania más. Usmerňujú diskusiu a alternatívy. Takže očividne, nemali by sme mrhať energiou účasťou na demokratickom procese.

    Druhou vecou je prestať sa dívať na televíziu. Ľudia sú prirodzene konformistickí. Televízia definuje realitu. Jej odkazom je, že politici skutočne slúžia naším záujmom a napriek problémom, všetko je v poriadku. O tomto hovorí kniha Normana Grigga "TV or Not TV".
    Bankárska konšpirácia využíva idealizmus ľudí, či už ide o komunistov, socialistov, sionistov, liberálov, slobodomurárov, feministky alebo neo-kozervatívcov. Kým žijeme v nominálnej demokracii, nemôžeme toho veľa urobiť, až kým viac ľudí nebude vidieť globalistickú agendu takú, aká skutočne je.

    Vzdelávať sa, to sa vždy oplatí. Kedysi som hľadal preobrazenie v meditácii, ale na moje veľké prekvapenie, cítim sa oveľa slobodnejší, odkedy som prišiel nato, ako svet skutočne funguje.
    V závere, "vojna proti terorizmu", ako všetky vojny, to je podvod vytvorený k nastoleniu svetovej vlády bankárov tým, že potlačia islam a vytvoria policajný štát doma.

    Dr. Henry Makow

    http://www.savethemales.ca/

    http://prop.sk/odlisny_pohlad.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Zákon Patriot dáva Bushovu moc zrušiť voľby

    PRISON PLANET

    Politický analytik Al Martin píše, že legálny mechanizmus a plán nepredvídavej udalosti pre zrušenie amerických volieb je už pripravený.
    "Tento plán je pokračovaním plánu Pokračovania vlády (COG - Continutity-Of-Government), ktorý bol napísaný v roku 1949 po tom, čo sovieti zostrojili svoju prvú atómovú bombu," vysvetľuje Martin.
    "Navyše má Bush tieto práva na základe zákona Patriot, keďže mali by sme pamätať, že nebezpečenstvo ohrozenia štátu už existuje," píše Maartin vo svojej rubrike. "Je to ľahšie ako si myslíte.",

    http://www.prisonplanet.tv/articles/july2004/200704cancelelections.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    tuny obrazku z iraku

    ALL THIS BECAUSE OF A LIE

    http://ppoopp.host.sk/war/index.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Iran warns Israel of harsh retaliation

    Monday 26 July 2004, 22:49 Makka Time, 19:49 GMT

    Iran has responded to regional and Israeli threats of attack by vowing to destroy Israel if it attacks the Islamic Republic's nuclear facilities.

    Public relations head of the Revolutionary Guards, Commander Seyed Masood Jazayeri, was quoted by the Iranian student news agency ISNA as saying Iran would not initiate a conflict.

    However, he said that in retaliation to any attack Iran has proved itself to be "harsh, assertive, hard-hitting and destructive".

    "The United States is showing off by threatening to use its wild dog, Israel," he said.

    "They will not hesitate to strike Iran if they are capable of it. However, their threats to attack Iran's nuclear facilities cannot be realised. They are aware Tehran's reaction will be so harsh that Israel will be wiped off the face of the earth and US interests will be easily damaged," he warned.


    Iran's effort to generate nuclear power is seen by Israel and the US as a cover for nuclear weapons development, allegations that Iran denies.



    Iraqi threats

    Meanwhile, US-appointed interim Iraqi Defence Minister Hazim Shaalan warned of invading Iran if it did not stop interfering in his country's internal politics.

    "I've seen clear interference in Iraqi issues by Iran," the

    minister said in an interview with The Washington Post in Baghdad on Monday.


    "Iran interferes in order to kill democracy."

    Shaalan accused Iran of taking over some Iraqi border posts and sending spies and saboteurs into Iraq. He said former fighters in Afghanistan had been helped by Iran to get into Iraq.




    However, he did not provide evidence supporting his claims.



    Muhammad al-Shariati, adviser to Iranian President Muhammad al-Khatami, told Aljazeera that Shaalan's statements were rejected and his government was waiting for "clarification and correction" from the defence minister.



    He said Iran sought Iraq's stability and security and any border disputes should be discussed peacefully by both parties.



    In apparent reference to The Washington Post, the Iranian adviser also accused "Western media of hyping up" matters in the region.

    Iran and Iraq were bitter enemies during the eight-year war they fought in the 1980s.

    http://english.aljazeera.net/NR/exeres/34649B2E-1F61-4AA5-BDC0-B94DBA3FEEEA.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Federal charges were filed against Adam McGaughey, creator of the popular SG1Archive.com website - a fan website devoted to the MGM-owned television show Stargate SG-1.

    ...

    His online friendship with other Stargate fans across the globe was portrayed as an international conspiracy against the MPAA. And perhaps most disturbing of all, it was later revealed that the FBI invoked a provision of the USA Patriot Act to obtain financial records from his ISP. The FBI's abuse of its powers did not stop there. When they seized Adam's computer equipment, he was given written documentation stating that it would be returned within 60 days. The equipment that they did return did not arrive until more than 8 months later, and only then after much prodding from his lawyer. Much of it was damaged beyond repair - one laptop had a shattered LCD screen, an empty tape backup drive was ripped apart for no apparent reason, his fiancee's iBook was badly damaged when it was pried apart with a screwdriver.

    ...

    http://www.sg1archive.com/nightmare.shtml
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Zamyšlení nad filmem Fahrenheit 9/11

    Jiří Jírovec

    “Já bych řekl nic moc film. Myslím, že tam nebylo nic překvapivého, nového, obohacujícího, co by se člověk, který má nějaké názory, z tohoto filmu dozvěděl."

    To údajně utrousil český prezident při odchodu z festivalového kina v Karlových Varech, kde, jak zpráva uvádí, “navštívil osobně (jak jinak než osobně je pro mě záhadou – poznámka JJ) se svou ženou Livií projekci nového kontroverzního filmu Michaela Moora”.

    Klaus ovšem není zdaleka jediný, komu nedošlo, že nesledoval Fanfána Tulipána, ale unikátní politické poselství, přicházející ze země, která, tak či onak, nakonec určí osud této planety.

    Jde o audiovizuální prezentaci, která svým obsahem nikterak nepřekračuje haškovské meze mírného pokroku v mezích zákona. Moore si totiž dal velký pozor, aby její tón nebyl protiamerický, informace v ní použité jsou většinou převzaté z jiných sdělovacích prostředků, a politicky korektně chybí jakákoli zmínka o Izraeli. O to všechno se postaral velký výzkumný tým spolu s právníky.

    Zdánlivě paradoxně není pro úspěch této prezentace příliš důležitá ani její forma. Snad jen nápad použít zvuk bez obrazu pro naznačení hrůzy, která se v New Yorku odehrála onoho jedenáctého září, je neobvyklý. (Zvuk pak hraje hraje dominantní roli i v záběrech nočního bombardování Iráku, čímž vrátí diváka na začátek a pravděpodobně k zamyšlení nad tím, v čem se vlastně barbaři na obou stranách liší.)


    Výjimečný není Fahrenheit 9/11 jako takový, ale situace, kterou v Americe vytvořil: Miliony diváků jsou ochotny zaplatit za účast na politické akci, kterou zatraktivněla stupidita politické pravice. Moore dokáže udržet divákovu pozornost po celé dvě hodiny (neuvěřitelně dlouho ve společnosti, která počítá s tím, že televizní divák se nedokáže soustředit víc než několik sekund, nebo vět) a dát mu pár dobrých námětů k přemýšlení.

    Moorův “hřích” je v tom, že “zneužil” okolnosti a pronikl do jednoho jednoho ze dvou médií, které se v Americe počítá. A to je přesně to, co si moc nepřeje.

    Na tomto místě stojí za zmínku postřeh Noama Chomského: “Politicko-sociální historie západních demokracií zaznamenává všemožné pokusy, jejichž cílem je eliminovat vliv veřejnosti na formování politiky. To se už z velké míry povedlo v USA, kde prakticky neexistují politické organizace, fungující odbory, na korporační oligopolii nezávislé sdělovací prostředky a další struktury, které by pomohly lidem získávat informace, rozvíjet nápady a uplatnit je v politické aréně. Pokud každý jedinec sedí sám před vlastní televizní obrazovkou, jeho formální svoboda nepředstavuje pro moc žádnou hrozbu.“


    Chomský je ostatně živým důkazem toho, že to tak funguje. Jeho názory, jakkoli vytříbené, fakty podložené a relativně snadno dostupné (v každém knihkupectví najdete několik jeho knih), nejsou moci nebezpečné, protože neexistuje spojující linka mezi nimi a politickou platformou, která by je mohla využít. Přesněji řečeno, neexistuje ta platforma.

    Vraťmě se ale k Moorovi. Z výše napsaného vyplývá, že Fahrenheit 9/11 nelze vytrhnout z kontextu událostí, které ho doprovázejí.

    Fahrenheit 9/11 je ojedinělý i tím, že je vlastně “nekritizovatelný”. Nejen proto, že Moore se dá měřit pouze jím samým, ale především proto, že jeho film je možná začátkem politického procesu, který může potenciálně vést k probuzení americké společnosti, takže teprve výsledek tohoto procesu určí, zda Moore něčeho dosáhl nebo ne.

    Fahrenheit 9/11 je v podstatě mozaikou různých situací - nad nimiž rozum i cit zůstává mnohdy stát a z nichž si každý vybere něco jiného. Moore (americkému) divákovi v podstatě říká: “Hele, vole, kdyby ses trochu zajímal o to co se děje kolem tebe, tak bys tohle a tohle a tohle dávno věděl. A možná bys začal trochu přemýšlet, co s tím udělat.”

    Moore, na rozdíl od politických propagandistů jakékoli provenience, nenabízí řešení - nejspíš proto, že vlastně neexistuje v dostatečně zjevné podobě. Ostatně ani výzva nevolit Bushe není řešením krize americké společnosti, ale nanejvýše drobnou záplatou.

    Některé kritiky vyčítají Moorovi, že nejde dost daleko. Myslím, že to není úplně fér, protože on má k dispozici jen dvě hodiny a pak se musí zastavit. Síla jeho prezentace je je konec konců právě v tom, že posílá diváka do různých směrů a nechá na něm, kam až chce dojít.

    Moore tu a tam uleví divákovi zařazením komických čísel bílých mužů v čele s Bushem, ale pak se rychle vrací ke svému nepříliš veselému poselství.

    Bush svými výkony ovšem odvádí pozornost – pro Moora velmi výhodně - od skutečnosti, že je vcelku jedno je-li americkým presidentem údajně chytrý nebo údajně hloupý člověk. Zbavuje ho nutnosti kritizovat Clintonovu vládu, jejíž zahraniční politika byla neméně katastrofální.

    Fahrenheit 9/11 je ale v první řadě připomenutím toho, že zisk posvěcuje prostředky – mezi něž patří i fráze o lidských právech, přestože táž jsou ve skutečnosti pro jakoukoli moc zátěží.

    Moore to například naznačuje záběry delegace Talibanu v USA nebo scénu, v níž Bush s odhodlaným výrazem ve tváři pronáší k novinářům naučenou frázi o boji proti terorismu a za lidská práva, aby v další vteřině nasadil úsměv, naznačující, že už má tu obtěžující povinnost za sebou a vyzval přítomné, aby sledovali, jak odpálí golfový míček.
    (Připomělo mi to historku o českém herci, který četl pohádku pro děti a když skončil, řekl do omylem nevypnutého mikrofonu: “A teď mi, milé dětičky, polibte prdel, já si jdu pro penízky”.)

    Moorův film jsem viděl v poloprázdném kině v Kanatě. Představení v centru Ottawy, na které jsem chtěl jít předcházející večer, bylo vyprodané a tak jsem zvolil jistotu nedělního předměstského odpoledne, které nedokázalo naplnit dva sály, v nichž se film s hodinovým posunem promítal.

    Když se objevily závěrečné titulky, neozval se potlesk, který údajně toto představení leckde doprovází, ale ticho. Nejen v sále, ale i ve vestibulu, jakoby každý chtěl ještě být chvíli sám se svými myšlenkami.

    Sedl jsem do auta a vydal se ke svému dvě hodiny vzdálenému domovu. Po většinu té doby se mi vracela poměrně zastrčená scéna, v níž mladý americký voják, sloužící v Iráku, ukazuje CD, které si pouštějí do sluchátek kvůli motivaci “kill those motherfuckers”. Mnohým divákům možná unikne a přesto je v ní zkondenzovaná morální zvrácenost současné americké společnosti, která se na jedné straně pokrytecky kroutí před nahotou, vulgarismy a sexem a na druhé straně je lhostejná k tomu, že vojenská mašinerie systematicky přetváří děti na zabijáky, těšící se na to, že si střelí naostro a udělají první vryp do pažby.

    Jenže tyhle děti pak padají všude tam, kde jsou ve hře zájmy bílého muže. Z údajů o amerických ztrátách v Iráku vyplývá, že z 907 amerických vojáků, kteří tam k 25. červenci 2004 zahynuli, jich 172 (19%) bylo ve věku 18-20 let. Mnozí z nich příliš mladí na to, aby si mohli koupit cigarety, pivo nebo panáka. A paradoxně i na to, aby mohli Moorův film vidět, protože v něm je násilí a hrubé výrazivo.


    “Jenom těch lidí je mi líto, co pro ten podvod umřeli,” se zpívá v jedné české písni. Dědečkova slova, původně věnována jinému režimu, jsou, jak Moore naznačuje, platná i pro americkou společnost. A vlastně pro jakoukoli společnost, jejíž představitelé sice “mají nějaké názory”, ale nejsou ochotni s nimi něco dělat. Ačkoli kdo ví, zda to vlastně není dobře.

    http://www.blisty.cz/2004/7/27/art19067.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Fahrenheit 9/11 is Having "Devastating" Impact on Military Morale, Says Soldier Deployed Overseas

    Soldier Says "Young and Impressionable" Soldiers Just Returned from Iraq Deployments Are "Being Made to Feel Ashamed" of Their Service

    http://www.nationalcenter.org/PRIraqFahrenheit911704.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    novy blog...

    Alternative Media Documenting and Exposing New World Order Related Activity



    http://informationinquest.com/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    A Secret Conference Thought to Rule the World

    New York Times | July 12 2004

    SINCE its first meeting 50 years ago, the Bilderberg conference, a secretive gathering of global power brokers, has inspired layer upon layer of conspiracy theories, which it has done little to dispute. Over the years, the deeds laid at the conference's devious door have included the creation of the European Union, the invasion of Iraq and the bombing of Serbia - all to service its most cherished goal: the creation of a world government.

    The conspiracy theories bubbled to the surface anew last week, after it was reported that a well-received speech by Senator John Edwards at the conference last month in Stresa, Italy, was one reason for his selection as John Kerry's vice-presidential running mate.

    Is the Bilderberg confab now molding domestic American policy?

    Roughly 130 delegates attend the invitation-only annual gatherings, named for the Dutch hotel where the first Bilderberg conference was held in May 1954, to debate issues surrounding the cold war.

    The meetings are hardly a monument to transparency. The hotels involved are usually closed off to other guests.

    Unlike the World Economic Forum in Davos, Switzerland, journalists are not invited to cover it - although a few attend as participants - and all delegates promise to keep quiet about what they hear and say.


    "They do not have to sign anything, but they understand that they do not talk," said Maja Banck-Polderman, the organization's executive secretary. In a telephone interview, she said she was the only employee at the Bilderberg administrative office in Leiden, the Netherlands.

    Secrecy understandings aside, prying details loose about Mr. Edwards's appearance was not difficult so long as the chattering chieftains were not identified.

    Mr. Edwards, several said, joined Ralph Reed, the Republican strategist, in giving a presentation on the American election. After Mr. Reed spoke about how Mr. Kerry was vulnerable on "values," Mr. Edwards presented a characteristically positive case for Mr. Kerry's election, focusing on the insecurity of American workers that persists even when economic statistics turn north.

    Two Democrats in the room said Mr. Edwards sparked a rule-breaking round of applause when he finished, though a nonpartisan witness did not recall such an ovation.

    "He spoke with great passion, in a meeting that is usually rather dry," said the nonpartisan veteran attendee. "He was able to make it a cross between his stump speech and an intimate conversation in a small room."

    The group's meetings, Ms. Banck-Polderman said, are financed by corporate sponsors in the host countries and are regularly attended by tycoons, politicians and diplomats in Europe and the United States, including Henry A. Kissinger, the former secretary of state, and Richard N. Perle, the former head of the Defense Policy Board. This year's list also included Richard C. Holbrooke, the former United States ambassador to the United Nations, and, of course, Senator Edwards.

    The guest list and membership would more or less overlap with the "Wanted" posters of anti-globalization protesters. Indeed, one former participant, Will Hutton, a British journalist and economist, has been widely quoted calling the Bilderberg set the "high priests of globalization."

    Former participants have generally played down the conspiracy theories, saying the secrecy is merely designed to foster a climate of open debate, allowing participants to speak their minds freely.

    But critics of the Bilderberg conference argue that while it may not make formal decisions, it sets a consensus that spreads among business and political elites, molding the global agenda.

    Some argue, for instance, that the first intimations of American determination to wage war in Iraq came from a Bilderberg gathering in 2002.


    "What I call for is more openness in what they do," said Tony Gosling, a British researcher and former journalist who has followed the Bilderberg meetings and believes they are designed to unite opinion around major, global ideas.

    "I don't think the participants should be sworn to secrecy," he said in a telephone interview from Bristol, England. "I think that a forum where so many rich and powerful people meet should be open to public scrutiny."

    Whatever else, the selection of Mr. Edwards as Mr. Kerry's running mate seems to show that the Bilderberg delegates have an eye for a contender.

    But Democrats please note: they do not always back the winner. This year's delegates list showed that Giulio Tremonti attended as Italy's minister of economy and finance: four weeks later, he resigned in a political dispute - perhaps not the best of omens for Senator Edwards.

    http://www.nytimes.com/2004/07/11/weekinreview/11cowe.html?ex=1090123200&en=a59a6cb65a51a0c0&ei=5062&partner=GOOGLE
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Moments before the World Trade Towers collapsed, $100 million in credit card transactions were sent through the computers inside the doomed buildings, transactions that should have vanished when the buildings collapsed. But a German company was able to recover data from the hard drives pointing to WHO, armed with advance knowledge, executed this monstrous fraud. But the company doing the data recovery was bought out, the project halted, while the FBI as usual does not look where it is told not to look.

    http://www.the7thfire.com/Politics%20and%20History/9-11/whatever_happened_to_the_wtc_hard_drives.htm

    Convar was on track to discover who profited from 9-11. Then it was acquired by Kroll Inc, a company with strong ties to the US Government, and the investigation halted.
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    www.risktamer.com
    JAXXE
    JAXXE --- ---


    An area designated for organized protests appears enclosed by mesh and chain link fencing near the site of the upcoming Democratic National Convention, in Boston, Wednesday, July 21, 2004. A new federal lawsuit has been filed against the city over the fenced-in protest area that has been called a 'demonstration zone,' and a 'free speech zone.' (AP Photo/Steven Senne)



    A military policeman stands guard behind concertina wire outside the FleetCenter in Boston Sunday, July 25, 2004, as preparations continue for the start of the Democratic National Convention beginning Monday. (Stephan Savoia)



    Coast Guard Petty Officer Third Class Albert Herrington of Mason, TX, patrols Boston Harbor, Saturday, July 24, 2004, in preperation for the Democratic National Convention. (AP Photo/USCG, PO Mike Lutz)





    http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=index&cid=480
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    BRUSSELS (Reuters) - Greece has asked NATO to put hundreds of crack troops on standby in case of a terrorist attack during the Olympics, but they will not be based on Greek soil, Public Order Minister George Voulgarakis said Thursday.

    Voulgarakis, who is in overall charge of Olympic security, said the troops would be on alert in case of a "World War Three" type situation developing.

    "They will be outside Greece, in some third country. Maybe Germany, maybe some other country ready to come in," Voulgarakis told Greece's Alpha television.

    "Of course these are extreme measures and essentially we're talking about a case of World War Three."

    The Greeks are sensitive about the presence of foreign troops in their country, which won independence after centuries of occupation by the Ottoman Turks.

    There was outrage in Athens Thursday after the New York Times reported that some 400 U.S. troops would be sent -- under NATO command -- to the country during the August 13 to 29 games to protect American athletes and dignitaries.

    Diplomats said Greece's request for NATO-led counter-terrorist troops to be on standby outside the country was separate from a possible bilateral deal with Washington under which American security officers may protect U.S. citizens on Greek soil.

    ...
    http://channels.netscape.com/ns/news/story.jsp?id=2004072300340002819260&dt=20040723003400&w=RTR&coview=
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    9/11 Airport Surveillance Video: What's the Time?

    http://www.whatreallyhappened.com/hijackers_video.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Dodávky obranných systémů mají posílit demokratické reformy v zemi

    Bush povolil USA dodávat zbraně Iráku

    22.07.2004 06:49 - Americké zbrojní firmy mohou dodávat zbraně do Iráku. Prezident George Bush podepsal zákon, kterým zařadil Irák mezi důvěryhodné vlády. Chce tím podpořit demokratický proces v zemi. Nejmenovaný americký úřední zdroj citovala agentura Reuters.


    Jde o nejčerstvější krok, který má podpořit důvěryhodnost nové irácké vlády.

    Memorandum adresované ministerstvu zahraničí, které Bush podepsal, formálně umožňuje Iráku přijímat materiál, služby a asistenci ze strany amerických výrobců zbraní, a to v rámci dvou zákonů, které tuto oblast definují.

    Každá irácká žádost o prodej zbraní či asistenci bude posuzována jednotlivě, upřesnil zdroj. Bushův podpis ale otevřel před Bagdádem výhled na získání stejné pozice v dodávkách zbraní, kterou mají vlády, které Washington označuje za "spřátelené".

    "Prezident je přesvědčen, že dodávky obranného charakteru do Iráku podpoří pokračování procesu demokratických reforem a posílí irácké demokratické instituce," cituje Reuters nejmenovaný americký vládní zdroj.

    http://zpravy.idnes.cz/zpravy_irak.asp?r=zpravy_irak&c=A040722_064930_zpravy_irak_miz
    JAXXE
    JAXXE --- ---




    dalsi "dukaz" potvrzujici verzi arabskych unoscu z 911 ;)

    Comment: A grainy video found
    three years later that backs up the 'hijacker's myth. Another desperate
    attempt to create some kind of background to the official version of events
    that will support it in light of massive amounts of evidence to the contrary.
    Khalid al-Mihdhar who is supposedly shown in this video has been proven
    to be still alive
    , along with several other named 'hijackers'. This
    is the same government that gave us the fatty bin Laden video with the wrong
    nose
    and had the nerve to broadcast it in Times Square!

    ...

    http://www.newsday.com/news/nationworld/wire/sns-ap-attacks-surveillance-video,0,6869131.story?coll=sns-ap-nationworld-headlines

    This is the first security video I have ever seen that did NOT HAVE A DATE AND TIME STAMP ON IT.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam