• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    to se imho presne stane... musime zazit totalni peklo, abychom si uvedomili co je dulezite a ze to vlastne fakt nechceme, ze zivot je o necem jinem . to bude posledni kapka... jenze ten disent bude diky dnesnimu hichtechu celkem tezky a o drzku... globalne

    ja nevim jak ty, ja bych si pral uplne novy svetovy rad.. ale mam o nem docela jinou predstavu nez oni zejo
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    no to jo.. víš co ale to je jen preview všecko.. znáš takovej ten pocit když jsi na dně a už víš že to horší být nemůže nebo to nerozchodíš? většinou v takovou chvíli se odnikud vzedme taková tvořivá a hojivá energie a posune člověka jinam a dál.. co takhle globálně?
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    no nevim... ;) imho si lidstvo dela z zivota peklo uplne zbytecne uz par tisic let

    a ten komunismus tady taky moc raj nebyl... a dnes to neni o moc lepsi zejo

    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ale zas z druhý strany málokdo měl možnost se během života mrknout do pekla ;o)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    to by mohl rikat leda tak naky terorista visco... ve free speech kleci na guantanamu

    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    akorát bez toho komentáře že až ten svatoušek zachránce tady bude tak začne peklo..
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    vsak o tom to cele je... vydeptat lidi, dojebat je svetovou valkou a terorismem tak, az sami budou chtit odzbrojeni vsech statu a nové globalni usporadani sveta v cele s charismatickym antikristem, ktery nas vsechny ocipuje ,aby se vedelo kdo je kdo a kde a zamezilo se tak terorismu, hackingu a kriminalite vubec...

    viz treba

    "We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order."

    David Rockefeller


    .....................................

    "The world can therefore seize the opportunity [Persian Gulf crisis] to fulfill the long-held promise of a New World Order where diverse nations are drawn together in common cause to achieve the universal aspirations of mankind."

    George Herbert Walker Bush
    september 11. 1990

    ----------------

    .....................................

    "This is a moment to seize. The kaleidoscope has been shaken, the pieces are in flux, soon they will settle again. Before they do, let us re-order this world around us."

    Tony Blair, Tuesday, 2 October, 2001

    .....................................


    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    TERMIX: každopádně je to z memetickýho hlediska ta nejhorší varianta: deptat lidi tak dlouho až už nemají naději, pak je pomocí silné charismatické figurky stáhnout pod NWO a potom manipulací diskreditovat jakýkoliv proti názor...
    TERMIX
    TERMIX --- ---
    MARSHUS: Pockej si par let... ;)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Bushovo přeřeknutí: Budu hledat cesty, jak ublížit své zemi

    Zdroj: Foto AP, Autor: Ron Edmonds

    WASHINGTON 5. srpna 2004 | 20:59 Americký prezident George Bush znovu přispěl k již rozsáhlé sbírce svých pověstných přeřeknutí. V sále plném nejvyšších představitelů Pentagonu řekl, že jeho vláda nepřestane hledat nové cesty, jak ublížit své zemi. Bush to prohlásil při projevu, který měl v Bílém domě u příležitosti podpisu nového rozpočtu ministerstva obrany ve výši 417 miliard dolarů.

    • Bush si vytváří image drsňáka



    "Naši nepřátelé jsou vynalézaví a nápadití. My také. Nikdy nepřestanou hledat nové cesty, jak ublížit naší zemi a našemu lidu. My také ne," prohlásil. Nikdo v publiku na výrok nezareagoval.

    Bushův výrok v původním znění

    "Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we."

    Mluvčí Bílého domu Scott McClellan později řekl, že to "jen ukazuje, že se i nejpřímější a nejotevřenější lidé přeřeknou". "Ale Američané vědí, že prezident hovoří jasně a přesvědčivě a teroristé vědí z jeho činů, že to myslí vážně," řekl mluvčí.

    Bush je svými přeřeknutími, zkomolenými jmény a často nejasnou větnou skladbou znám od začátku své politické kariéry. V USA vyšlo i knižně několik sbírek jeho nepovedených výroků označovaných jako "bushismy".

    http://lidovky.centrum.cz/zajimavosti/clanek.phtml?id=281895


    • Báseň George W. Bushe

    "Drahá Lauro,
    růže jsou rudé,
    fialky modré,
    ach ty můj bochánku v posteli pod pokrývkou,
    jak se mi po tobě stýskalo!
    Růže krásná,
    smutnější jsem já
    při pohledu, jak tě líbá okouzlující Francouz.
    Psům a kočce se po tobě také stýskalo,
    Barney je ještě navztekaný,
    že jsi ho upustila,
    snědl tvůj střevíček.
    Vzdálenost byla takovou překážkou, drahá moje.
    Až se ti příště zachce dobrodružství,
    prostě přistaň na letadlové lodi."
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    http://www.blisty.cz/2004/8/6/art19210.html
    http://www.zmag.org/

    Kerry nepotrebuje alebo nechce protivojnových aktivistov
    Sonali Kolhatkar, James Ingalls
    29. júla, počas prvej minúty svojho akceptačného prejavu na Demokratickom národnom zhromaždení, nám John Kerry povedal, že Demokratická strana má „jeden jednoduchý cieľ: urobiť Ameriku silnejšou doma a rešpektovanou vo svete“. Štandardy, podľa ktorých bude posudzovaný americký prezident, určili republikáni a načúvanie aktivistom žiadajúcim mier a sociálnu spravodlivosť nie je jednou z požadovaných kvalít.

    Obe strany nám hovoria, že bez ohľadu na to, kto bude zvolený, budúci prezident bude „vrchným veliteľom“: tvrdým na terorizmus, presadzujúcim národnú a vnútornú bezpečnosť, a mäkkým voči korporáciám, neúprimným v otázkach pracovných miest, zdravotnej starostlivosti a vzdelávania. Podľa demokratov citovaných v New York Times (25. júl 2004), tohtoročné celonárodné zhromaždenie demokratov bolo navrhnuté tak, aby ste si „mysleli, že sa pozeráte na republikánske zhromaždenie“. Kerry mieri na rovnakú skupinu ako Bush, a tak demokratické elity na pódiu tento volebný rok len ťažko prinesú nejaké progresívne hodnoty.

    Tisícky ľudí, ktorí sa pred štyrmi rokmi zmobilizovali, aby na zhromaždení v Los Angeles kritizovali demokratov, sú iným davom než liberálne či mainstreamové krídlo strany, ktoré bude v novembri hlasovať za Johna Kerryho. Kerry a demokratická elita nepotrebujú hlasy aktivistov – netvoria podstatný a vplyvný hlasovací blok ako korporácie alebo iná republikánska klientela, ktorá sa zdá byť cieľom väčšiny Kerryho kampaní. Navyše, Kerry a stranícka elita ani nechcú, aby za nich mieroví aktivisti robili kampaň. Minimálne nie ako mieroví aktivisti. Jasne sa to ukázalo práve 29. júla 2004, keď sa na zhromaždení demokratov snažili odradiť účastníkov od kritiky vojny, dokonca mierovým aktivistom medzi delegátmi nedovolili doniesť literatúru či oblečenie, ktoré by vyjadrovali protivojnové postoje. Medea Benjaminová, ktorá robí pre Kerryho kampaň, bola vyvedená zo sály po tom, čo rozprestrela banner žiadajúci ukončenie okupácie Iraku. Iní delegáti nesmeli vstúpiť so šatkami s nápisom „delegáti za mier“ a jednému delegátovi z Kalifornie, ktorý niesol leták s nadpisom „Nie vojne v Iraku“, zabránili priniesť ho do haly, v ktorej sa zhromaždenie konalo.

    Protivojnové nálady však medzi účastníkmi neboli zriedkavé. Podľa nedávneho prieskumu CBS/NY Times sa v rámci úzkeho spektra Demokratickej strany stavia proti vojne v Iraku 90 percent delegátov. Ich názory sa však sotva odrážali vo vopred nacvičených prejavoch elity „zástupcov“.

    Známy protivojnový demokrat Dennis Kucinich však tento postup bránil: „Ideme zjednotiť našu stranu, aby sme zvolili Johna Kerryho, potom budeme pokračovať v debate v rámci Demokratickej strany.“ A tak musí 90 percent radových členov urobiť kompromis so svojím stanoviskom k vojne v Iraku, aby sa zhodlo s desiatimi percentami zastúpenými straníckou elitou. Namiesto toho, aby strana zaujala postoj na základe sledujúcom väčšinový názor, kľúčová debata o vojne bola vykázaná do vnútrostraníckej diskusie, kde pravdepodobne pomaly odumrie. Ľavičiari, ktorí bránili jednoznačnú podporu pre Kerryho, postúpili plnú zodpovednosť za debatu o vojne a okupácii Demokratickej strane, ktorej elity majú viac spoločné s republikánmi než so svojimi radovými členmi.

    Nezodpovedný idealizmus, s ktorým protivojnové hnutie stavia svoju podporu za vojnu brániaceho, na Busha sa podobajúceho kandidáta, je znepokojujúci. Strana samotná robí len málo pre to, aby si získala nezainteresovaných či apatických. Robia to za ňu súkromné skupiny, ako je MoveOn.org, alebo jednotlivci, ako je Michael Moore, a používajú pritom slogan „Hocikto, len nie Bush“. Politický akčný výbor MoveOn.org zaslal svojim členom nedávno list so slovami „nádej je na ceste“ v podobe Johna Kerryho, parafrázujúc tak jeho vlastné slová („pomoc je na ceste“) z akceptačného prejavu na zhromaždení demokratov. Podľa MoveOn ak vyhrá on, „v to ráno sa zobudíme schopní snívať veľké sny pre krajinu a svet, ktoré sa opäť vyberú správnym smerom“. Pokiaľ si voliči nebudú vedomí problémov spojených s podporou Kerryho za prezidenta, väčšina z nich pôjde po volebnom dni domov buď šťastných, že ich kandidát zvíťazil, alebo cynických, že ich konanie aj tak nemalo žiaden efekt. Realizmus, pokiaľ ide o Kerryho politické pozadie, môže aktivistom pomôcť začať sa organizovať už teraz, bez ohľadu na to, kto vyhrá, aby boli pripravení zapojiť sa, ak to bude potrebné, do veľmi dlhého boja.

    Klientela, ktorej Kerry v skutočnosti načúva, sa skladá z ľudí, ktorí chcú opäť vidieť staré dobré dni nádhernej Ameriky, „dôveryhodnej“ vo svete a schopnej s úsmevom presadiť genocídne sankcie voči Iraku. Chcú, aby Demokratická strana podporila kandidáta, ktorý, „ako sa to javí“, rešpektuje medzinárodné právo. Medzi Kerryho voličmi budú republikáni zhnusení otvoreným imperializmom Bushovej administratívy, voliaci radšej skryté smerovanie k svetovej dominancii. Kerry predíde Bushovmu unilateralizmu jeho jemnejšie odtieňovanou verziou. Kerry rovnako ako Bush „nikdy nedá žiadnemu inému štátu alebo medzinárodnej inštitúcii veto v otázkach našej vlastnej bezpečnosti“, no aspoň bude mať „kredibilitu, aby priviedol spojencov na našu stranu, aby zdieľali bremeno“. Podľa Kerryho sa treba Spojených štátov obávať a rešpektovať ich, „nielen obávať sa ich“.

    „Potrebujeme Kerryho, aby vdýchol nový život globálnej vojne proti terorizmu“, povedal počas prvého dňa Demokratického národného zhromaždenia Jimmy Carter. Ak vojna proti terorizmu potrebuje ešte viac života, než jej dal Bush v Afganistane a Iraku, svet smeruje ku katastrofe. Ako sme videli v (revidovanej) správe úradu vlády, „Podoby globálneho terorizmu“, krajiny, ktoré zasiahla americká „vojna proti terorizmu“, preukazujú zvýšenú mieru terorizmu. Ak by chcel Kerry bojovať s koreňmi terorizmu, mal by pracovať na ukončení americkej okupácie Iraku a Spojenými štátmi podporovanej okupácie Palestíny. Namiesto toho trvá na pokračovaní v krutom dedičstve Clintonovej éry v Iraku a vyslovil sa jednoznačne za spojenectvo s Izraelom. Ak za prezidenta bude zvolený Kerry, určite bude konať minimálne tak stredopravicovo ako Clinton, ak nie ešte horšie. Clintonovské sú aj jeho názory na Afganistan a Kubu.

    Carter a ostatní zdôrazňovali Kerryho „cestu povinnosti“ ako vojaka vo Vietname. Podľa nich to je dôkaz, že „je overeným obrancom národnej bezpečnosti“. Implicitný dôraz sa teda kladie na jeho slepú poslušnosť americkej imperiálnej politike. Sám Kerry povedal, že svojím hodnotám sa naučil na „hliadkovacej lodi v Mekonskej delte“ – bez toho, aby čo len spomenul svoje konečný verejný protivojnový postoj. Len zriedka sa spomína Kerryho minulý protivojnový aktivizmus. Hádam okrem niekoľkých slepých protivojnových podporovateľov, ktorí ignorujú jeho nedávnejšie provojnové postoje z obdobia, keď bol senátorom.

    Kerry vie, že verejné dištancovanie sa od Bushovej zahraničnej politiky by mu na zvolenie nestačilo (hlavne preto, že sám nemôže ponúknuť niečo zásadne odlišné), a tak sa rozhodol zamerať sa na domáce otázky, ako napr. na zamestnanosť, zdravotnú starostlivosť a vzdelávanie. Horúcou otázkou je outsourcing – presúvanie výroby do oblastí s nižšími nákladmi, napríklad na pracovnú silu – a Kerry sľúbil obmedziť ho. Napriek svojej podpore pre NAFTA – Severoamerickú zónu voľného obchodu. Len málo sa hovorí o zjavnom rozpore medzi jeho podporou „voľnému obchodu“ a protekcionistickými krokmi, ktorými chce zachrániť domáce pracovné miesta, či o rozpore medzi dvorením sa odborom podporou zahŕňaniu environmentálnych a pracovných štandardov do obchodných medzištátnych zmlúv a jeho podporou moci korporácií. Kerry dáva jednoznačne najavo, že jeho skutočnými zákazníkmi sú veľké firmy. V interview pre BusinessWeek (2. august) povedal: „Privediem korporatívnu Ameriku k stolu... aby som povedal: Ako vás urobíme schopnejšími konkurencie? Ako vám môžeme uvoľniť cestu? Daňové pôžičky na výskum a vývoj? Urobil by som ich permanentnými a rozsiahlejšími. Daňové pôžičky na výrobu? To je šikovný spôsob, ako pomôcť... Stopercentne podporujem spoločnosti, ktoré idú podnikať za hranice.“

    Je pravdou, že s Kerryho administratívou bude spojené určité malé množstvo pozitívnych zmien – istotne umrie z krátkodobého hľadiska menej ľudí. Ak Kerry v novembri zvíťazí, bude to úder ultrafašistickým neokonzervatívcom a ich spojencom. No tí, ktorí sa zaujímajú o dlhodobú sociálnu zmenu, hoci je to, priznajme, marginálna časť populácie, by nemali míňať čas a snahu podporovaním demokratickej elity a jej agendy podobnej republikánom. Už teraz to robí veľa ľudí. Aktivizmus by sa mal sústrediť na ukázanie Kerryho pravej tváre ešte pred tým, ako sa dostane do Bieleho domu, aby prežilo len málo ilúzií, že jeho éra bude lepšia než Clintonova. Potom budeme môcť položiť základy opozície voči Kerryho politike tak skoro, ako to len bude možné. Kerry by si mal uvedomiť, že tí, ktorí „prekukli“ jeho kompromisy, si nebudú dlho užívať pocit úľavy po jeho víťazstve. Aktivizmus by sa mal namiesto toho sústrediť na stále tlačenie diskusie doľava, jej vytrhnutie z pravicového trendu súčasného politického diskurzu. Mali by sme byť úprimní: aktivisti, ktorí chcú skutočnú sociálnu zmenu, ju u Kerryho nenájdu.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Kdo je zfetovaný? Premiér, technaři nebo novináři?

    Tomáš Tětiva

    Klíčovým momentem v kultovním filmu Easy Rider je scéna, kdy Jack Nicholson sedí v noci u ohně kdesi na americkém Jihu s Peterem Fondou a Denisem Hopperem a mluví o jejich střetu s místními vesničany. „Oni nemají strach z vás, ale z toho, že představujete svobodu. A klidně vás zabijí, jen aby dokázali že oni opravdu svobodní jsou,“ říká Jack Nicholson v roli právníka Georga Hansona. Tuto působivou scénu lze i metaforicky vztáhnout na dění týkající se technoparty CzechTek, kterou v úterý na příkaz dosavadního ministra vnitra a premiéra Stanislava Grosse rozehnala zhruba tisícovka těžkooděných policistů.

    Nad reakcí státního establishmentu jinak zůstává rozum stát. Poslat tisícovku těžkooděných policistů vyzbrojených obušky, slzným plynem a se zálohou vodních děl na hrstku lidí je absurdní a nepochopitelné. Policejní manévry proti davu mladých lidí, kteří se sjedou z celé Evropy a spontánně se baví, byť při tom zřejmě protiprávně pošlapou cizí louku, jsou prostě nemorální a jen zrcadlí hluboce zakořeněnou touhu establishmentu zatočit se vším, co příliš zavání svobodou, spontánností a nepodajností.

    Demagogie celého policejního zátahu v předvečer Grossova nástupu do funkce premiéra je navíc naprosto zřetelná. Zjevně nešlo o nic jiného, než o trapné populistické gesto zalíbit se „spravedlivě rozhořčeným spoluobčanům“, kterým zřejmě připadá existence jiných subkultur a jiného životního stylu příliš děsivá, než aby ji dokázali akceptovat. Jako kdyby bylo málo opravdu závažných problémů, které by měl řešit z pozice premiéra.

    Příliš neobstojí ani argumenty o dopadech technoparty na životní prostředí. Ve srovnání se starými ekologickými zátěžemi, které můžeme třeba najít nedaleko Prahy v areálu a okolí chemického závodu Spolana Neratovice a na dalších místech, představují takřka nic. Pokud už tedy chce establishment začít věci řešit opravdu nově a radikálně, ať tedy postaví před soud všechny šéfy firem, které nás ohrožují na životě, a potom ať zahájí přestupkové řízení s organizátory technoparty, je-li jeho touha po spravedlnosti opravdová.

    Avšak všechny spory o legalitu technoparty a oprávněnost policejního zásahu zcela ponechávají stranou smysl a poselství celé akce, které bychom v žádném případě neměli přehlédnout. Důležité přece je, že existují lidé, kteří jsou natolik nadšení a svým způsobem stateční, že dokážou podobnou akci zorganizovat a účastnit se jí. To je přeci velmi pozitivní, že se alespoň část mladé generace nebojí jít do střetu s autoritami, že má odvahu riskovat, a že to všechno navíc nedělá pro peníze, ale kvůli kulturnímu zážitku! Tento postoj by se neměl kriminalizovat – to je přeci projev životaschopnosti zdravého jádra společnosti.

    A to co je možná nejpodstatnější je fakt, že podobné akce jsou nádhernou erupcí energie, spontánnosti a čisté radosti. V krystalicky čisté podobě tam najdete to, co na akcích postavených na komerčním půdorysu obvykle chybí – více lidskosti a přirozené pospolitosti, která se jinak často ztrácí pod nánosem byznysu a marketingu. A jestli toto není skutečně cenné a nezaslouží si naši úctu a pozornost, pak už tedy netuším, kvůli čemu jinému by se vlastně lidé měli setkávat.

    To co je naopak děsivé je naopak nepochopení těchto elementárních věcí a rigidní důraz na dodržování zákonů. Jestliže právník Tomáš Sokol prohlásí do Lidových novin, že policie měla účastníky technoparty vyhnat, i kdyby těch 15 tisíc lidí měla rozjezdit tanky, tak z toho jde opravdu mráz po zádech. Pokud toto prohlásí renomovaný právník a bývalý ministr, tak je to skutečně závažné a nutí to k zamyšlení, zda je to s naší společností úplně v pořádku.

    Smutné je, že podobná dikce, byť ne tak vyhroceně agresivní se objevila ve většině médií, která o technoparty referovala. Stejně tak zavádějící byl často výběr fotografií a výrazy typu „ feťáci“ a „opilci“, které pouze nepříjemně připomínají bolševickou praxi o diskreditaci undergroundu za normalizace. Pokud to tedy myslíme s otevřenou společností, demokracií a úctou k menšinám vážně, měli bychom se pokusit podobné postoje změnit. Stěží se něco změní, jestliže média nebudou citlivě reagovat na dění kolem nás.

    ...

    http://www.blisty.cz/2004/8/6/art19192.html
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    trochu paranoii z fora na deoxy.org ;)

    1> There will be a middle East Peacy treaty signed soon by he who brings peace to the world


    2> He who signs it will be put in charge of a new one world Govt. Everyone will love him. Lets call him the AntiChrist.


    1> Either the U.S or Israel will be destroyed in a surprise attack by Russia. World War III begins.


    3> The global economic system will collapse, allowing for the uptake of a new cashless implant system technology to be enforced. 'Threat of Terrorism' will also be used to enforce this new system. Google 'Verichip' for more info. It's a current valid technology.

    4> A failed assasination attempt on the New World leader will turn the 'New World Order' ugly. Death penalty for anyone who does not accept the Verichip. The efficiency of the Guillotine will be reintroduced globally to curb 'dissenters'.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    20:07 - Spojenci USA v Iráku se dohodli na neústupnosti vůči únoscům. Země prý nebudou ustupovat teroristům. Oznámil to mluvčí amerického ministerstva zahraničí Richard Boucher. Prohlášení podepsalo i Česko.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    ...

    Popišme si, jak takové vydírání ve stylu raketýring probíhá: Máte restauraci, bar, nebo obchod. Přijde za vámi solidně vypadající pán a řekne, že je nebezpečná doba, po městě se potuluje mnoho vagabundů, kteří by vám mohli restauraci či obchod rozbít či zapálit. Vy odmítnete. On přijde ještě jednou a řekne, zda jste slyšeli, že ve vedlejším městě panu XY shořela živnost. Mává přitom výtiskem místního kurýra, který samozřejmě z pera domluveného novináře vše podstatně rozmázne, šlo přece o život! Vy odmítnete. A pak jednoho dne přijde pánem najatý vagabunda do vaší restaurace a rozbije - jen aby se neřeklo - pár nádobí. A druhý den přijde solidně vypadající pán a řekne, tak za kolik? 50 tisíc měsíčně? A vy kývnete. Za půl roku chce 80 a už se vezete.... za rok již nejste schopen platit a solidně vypadající pán nabídne, že prosperující podnik od vás koupí.

    Ano, tak funguje organizovaný zločin.

    Naprosto stejným způsobem se rozbíhá tzv. boj proti terorismu. Solidně vypadající pánové nám říkají: Pamatujete na 11. září 2001? Chcete, aby se to zopakovalo u vás doma? Ve vašem hlavním městě, u vás v obýváku? To přece jistě nechcete! Tak nám tady podepiště několikanásobné zvýšení nákladů na zbrojení a okleštění občanských práv? Že nepodepíšete? .... a dál to znáte.

    Kdo zvítězí v souboji o náš strach? Budou to páni poradci, redaktoři a politici? Začneme jim platit za to, že nás začnou chránit? A co se stane, až na výpalné nebudeme mít? Nasadí nám obojky? Nebo přijde nějaký komisař Cattani a mafiány vyžene jinam?

    Nemusíte být zcela mimo. Člověk, který pravidelně čte MF DNES a Lidové noviny, nebo kouká na Novu či Českou televizi by nabyl dojmu - jsa vybaven informacemi z internetu - že všichni čeští novináři zešíleli, nebo se nechali zkorumpovat. Ovšem všichni ne. Koupil jsem si na chatě regionální Českobudějovické listy. A vida!

    Radek Šíma v rubrice "Na okraj" píše:

    Nejmenovaný třicetidílný seriál o socialistickém majorovi pečliví televizní producenti již po devětadvacet večerů opatřuji na začátku vysvětlivkami ozřejmujícími dobu, ve které vznikal. Upozorňují, že ne vše bylo natočeno tak košer, jak nám obrazovka předkládá. Budiž. Většina příběhů zakládajících se na pravdě byla částečně překroucena. Když už ale někdo chce jít do důsledku, měl by opatřit vysvětlivkami většinu amerických válečných filmů, včetně toho, který majora ve středu následoval. Uměle vyvolávaná proamerická propaganda tu totiž masíruje neznalý mozek stejně zkušeně, jak to dělali s naším veřejným míněním před rokem 1989 sovětští politruci. Rozdíl je jen v tom, že major ve sledovanosti většinu těchto snímků jasně převálcoval.

    ...

    http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=2877&PHPSESSID=ef4dfd1aff59c3de74eee434dd9c1973
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Další lež: křesťanské kostely v Iráku nezapálili muslimové

    Podrobně jsem celou záležitost diskutoval s experty na Střední Východ, křesťanství v Iráku a na Islám v Iráku. Všichni jsme se shodli, že nejde o práci muslimské skupiny. Nikdy nebyly žádné problémy mezi křesťanskou a muslimskou komunitou v Iráku, ve skutečnosti stojí vedle sebe proti americké okupaci a brání se úsilí Izraelského úřadu v Bagdádu stát se izraelským spojencem.

    S touto věcí na paměti se jeví, že nový "útok na křesťanské kostely" je pouze dalším pokusem americké CIA a jejích agentů, nebo izraelského Mossadu potřisnit islám terorismem a rozdmýchat válku mezi křesťany a muslimy v Iráku. O něco podobného se pokusili již v Palestině, ale Palestinci na to neskočili. Možná si vzpomenete, jak Izraelci zaútočili na svaté kostely Církve Zrození a Církve Svaté Hrobky. Obě události byly odsouzeny jak křesťany, tak muslimy. I dnes v Iráku vypověděli všichni dotazovaní Iráčané, že neznají žádného Iráčana či muslima, který by udělal něco takového.

    Ovšem v Americe jsme krmeni zprávami podle toho, jak to naplánuje Bush a sionistický vliv, celá story má tak velký dopad na evangelíky a křesťany, kteří věří americkým propagandistickým médiím.

    Je to další smutná kapitola americké okupace Iráku. Již od prvních dnů války si Iráčané stěžovali na nakládání se zajatci ze strany Američanů. Bohužel nikdo neposlouchal Iráčany, nebo ty, kteří informovali o těchto krutostech. Nyní již všichni znáte pravdu, jak jsme byli obelháváni naší vládou a americkýmii masmédii; tolik ohledně pravdy a "otočení". Takže ještě jednou vám musíme oznámit, že jde pouze o další americkou krycí operaci vytvořit v Iráku více chaosu, stejně jako to Amerika dělala ve Vietnamu, aby nás udržela ve válce, a odůvodnit další útoky na muslimské skupiny v Iráku. Pomůže to také ospravedlnit nemorální a neospravedlnitelnou palbu na Fallúdžii údajně kvůli usmrcení Zarqawiho. Obyvatelé města říkají: "Tady žádný Zarqawi není, a nikdy nebyl". Přesto americké jednotky pokračují ve lhaní, aby ospravedlnily bombardování civilistů ve Fallúdžii jako trestu za to, že udrželi americké jednotky vně svého města.

    V tomto bodě není sporu o tom, co Spojené státy či izraelský Mossad budou dál činit v Iráku, aby podnítily občanskou válku mezi Iráčany a ospravedlnily pokračování okupace Iráku. Někteří z vás si mohou vzpomenout, jak JFK pociťoval nutnost jít do Vietnamu, aby ochránil křesťanské katolické vedení na jihu. Dnes zde máme díky "zprávám" zopáknutí této události.

    Pokud jde o mne, já jsem zrovna ve stadiu, kdy se chystám rezignovat na to, že budu stále věřit Bushově vláda a hlavním americkým médiím v tom, co nám říkají: lhali nám příliš často. Domníváme se, že jde pouze o další účelnou lež od pana Bushe či týmu Mossadu.


    Sam Hamod je bývalý poradce Ministerstva zahraničních věcí Spojených států a expert na Střední Východ, je také bývalý zakladatel a editor 3d Word News ve Washingtonu, D.C

    Zdroj, translation OSUD.cz 2004

    Ultrapravicový zpravodajský web iDnes informoval o celé události takto:

    Irácká vláda obvinila teroristu Zarkávího ze série útoků na křesťanské kostely v zemi. Celkem šest výbuchů nepřežilo nejméně deset lidí, čtyřicet dalších je zraněno. Podle vlády byly atentáty pokusem o vypuzení křesťanské minority ze země.

    http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=2880&PHPSESSID=ef4dfd1aff59c3de74eee434dd9c1973

    JAXXE --- --- 10:37:29 3.8.2004
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Někteří vládu USA viní z manipulace fakty

    Bílý dům vysvětluje načasování poplachu

    http://zpravy.idnes.cz/zahranicni.asp?r=zahranicni&c=A040804_143754_zahranicni_lkr&t=A040804_143754_zahranicni_lkr&r2=zahranicni
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    clanek o skull and bones z casaku vanity fair



    More good news for the fanatics: there is a strong link between Bones and the C.I.A. In Bush and Kerry's day, the agency was known as an "employer of last resort," says a Bonesman from the 1960s, since so many Bonesmen went on to join. "If you couldn't get a job elsewhere, you could go there if you wanted to." Because of the high numbers of Bonesmen in the C.I.A. and in the Time Inc. empire (Time-magazine co-founders Henry Luce and Briton Hadden were members), these organizations were "explicitly willing to take" Bonesmen seeking employment.

    Many Bonesmen who had become C.I.A. operatives and government officials returned to the Tomb and discussed highly classified matters, as National-Security Adviser McGeorge Bundy reportedly did. "The things that fascinated me at Pat gatherings were the level of penetration ... and how open they were about talking in the Tomb," says a Bonesman who graduated in the 1980s. "They talked about foreign operations at the time, the stuff that became Iran-contra. The level of trust was startling. It was like once you were trusted enough to get in, people just talked openly."

    vice:

    http://forum.c0balt.com/viewtopic.php?p=3916#3916
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam