• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    BULHI
    BULHI --- ---
    nedal by nekdo Soulstorm dneska odpoledne/vecer?
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    mno... je to stejne na picu.. to zajimani bodu a malo jednotek, ale tak da se to :) starej multiplayer me bavil vic, i kdyz se to tezko srovnava, je to vlastne uplne jina hra. ale je to taky zabavny a asi se to vic podoba stolni predloze.. i kdyz tu jsem nehral
    BULHI
    BULHI --- ---
    tak musim rict ze ve vic lidech je ten multiplayer fakt o hodne lepsi, i kdyz jsme teda zatim dva proti dvema normal AI hracum meli dost problemy :-)
    MAXPOWER
    MAXPOWER --- ---
    arr jsem chtel hodit troinam :) nefadi .. dekuju za info a dnes si jdu pro zmenu kupit novej total war :) abych si teda taky poopravil chute po zmrvenem DoW...
    MAXPOWER
    MAXPOWER --- ---
    amen
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    no v coh to ma svuj dulezitej vyznam ,protoze se tim spojuje mapa a prinasi to dulezitej strategickej rozmer hry, na obsazenym uzemi se daj stavet opevneni ,pouzivat artisector apod,neni nad to odriznout nepritele jednim bodem od strategicky zasobarny munice/paliva :). Ale sem se to moc nehodi, udelali z toho neco mezi, na COH moc jednoduchy a na warhammera zas malo bojovny mi prijde. Sem se vratil k osvedcenymu DOW1. btw hrali ste nekdo firewarrior bo jak se jmenuje ta fps z prostredi warhammeru? stoji to za to?
    BULHI
    BULHI --- ---
    tjn, hral jsem zatim dve mise a jeden skirmish a jako singl dobrej, multi zatim vypada podle predpokladu - jako doplnek k singlu, aby se nereklo, zabavnost nulova.. ale dam tomu jeste sanci :-)
    GHOST
    GHOST --- ---
    Včera jsem hrál match v MP 1vs1 a nutno konstatovat, že si DoW2 MP styl vzal od CoD to nejhorší - běhání po mapě a kradení pointů. Hlavně na začátku. V rámci 3vs3 už je to o něčem jiném, ale doufám, že to nějak upraví. Třeba listening posty, nebo něčím podobným.
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    YOPIE: hlavne ta AI ve skirmishi je fakt slaba, i expert enemy neni zadna vyzva,to snad ani nejde prohrat :-/
    CAIA
    CAIA --- ---
    COCA: ono to ma nejakej key? o.O
    COCA
    COCA --- ---
    cauec,

    nemate nekdo prosim key k DOW 2?

    predem dekuji


    YOPIE
    YOPIE --- ---
    GHOST: Taky doufám, ani nevím, jestli už uvolnili editor..
    GHOST
    GHOST --- ---
    YOPIE: To snad přijde, podle vývojářů jim šlo primárně o hratelnost, která je fakt vysoká. S diferenciací si budeme muset počkat na datadisky.
    YOPIE
    YOPIE --- ---
    DoW2 je graficky super, ale vadí mi málo map v skirmishi, jednička jich měla mnohem víc.
    CAIA
    CAIA --- ---
    Tak jsem zacal DoW2 take hrat a zatim jsem dost nadsenej. Obzvlaste ten multiplayer vypada naramne. V solo si to uzivam, ale dostavam nejak moc na prdel.
    GHOST
    GHOST --- ---
    MAXPOWER: Jo, mám, mě to už funguje a jsem naprosto spokojený. I podpora přes Steam funguje moc dobře.

    Nejdřív si přečti GHOST: ať víš, o co jsi přišel :)

    A pak si jednoduše vytvoř online účet u Windows Live, akorát do Country dej UK. Je to podle oficiálního vydání distributora, takže nikdo může cokoli říct proti tomu.

    MAXPOWER
    MAXPOWER --- ---
    Ahoj, omlouvam se ze to nacpu sem ale potrebuju radu.
    Vcera jsem poridil DW 2 a Fear 2 oboje ma steam a nebo windowv live pro hrani online.... jiz pred casem jsem si poridil GTA4 s tim ze nebudu parit online protoze v cr neni pro Windows live podpora ... a dnes jsem nasel clanek s navodem jak si tu windows live zapmout ci co ... chtel jsem se optat jestli s tim ma nekdo nejake skousenosti.

    odkaz na stranky s návodem pro zapnuti windows live v Čr: http://www.gtaplanet.cz/gta4/gta4-novinky/navod-gfw090112.html

    (nenašel jsem diskuzy o windovs live na nyxu ... asi to lidi moc nepali nebo jsem neco prospal? :) )
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BIMBAS: presne tak
    HIJACKER: prvé recenzie už sú, samozrejme, akurát nie v českej hernej tlači
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tak me napada World Shift ze je trochu o necem jinym.

    V zadne RTS se tomu neda vyhnout. Uz je to jen na tvurcich jak to obohati. CoH meli pekne ukoly a pekne to zapadalo.

    Uz i prvni warcraft mel survival mise v jeskynich ale prevazne to bylo postav zakladnu a umlat nepritele. 90% rts je o vyvoji armady kde postupne dostavas jednotky k pouzivani cim dal silnejsi az v poslednich misich muzes pouzivat vsechno za ucelem zniceni mega opozini zakladny. Kampaně jsou u většiny RTS tutorialy pro multiplayery
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    Tak nevim jestli ses slepej nebo hloupej, ten rozdil je na prvni pohled videt. Vsadil bych se ze az vyjdou prvni recenze tak tam bude singleplayer zminovanej jako slabej clanek hry. Je smesny srovnavat stereotypni 2 druhy porad se opakujici mise s propracovany SP z WiC,COH apod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam