• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---

Doufám že navadí...

Pro zjitření fantazie válečníků

:)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    trošku mě ale na téhle hře mrzí že není moc kontinuální když člověk pořád dokola hraje ty docela krátky skirmishe....
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    whuá díky za něj, musím pohledat víc takých.. i realy like this art :>>>>>
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    jeden tematickej:
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Za kolik se tu tak prodává?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    fakt :) tak to je docela f poho, mrknu možná že je už na to i čeština někde na netu ...
    ALEITAAN
    ALEITAAN --- ---
    LUNGPA: ceska verze neni dabovana, a uz davno vysla... cesky ma jenom vsechny popisky... :-)
    GECKON
    GECKON --- ---
    LUNGPA: Mno.. ono jde o to, aby tady tu pevnou IP vubec nekdo mel. Uz jsem se tu po tom poptaval, ale bez vysledku...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    GECKON: no to jo ale nevěděl jsem že stačí když má tu pevnou ipinu jenom jeden a druhej už se může připojit i když je za proxi...
    GECKON
    GECKON --- ---
    vzdyt to o te pevne IP jsme tady resili uz predtim : ]
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    btw. víte že hra u nás ještě vlastně ani nevišla ??? :))) a že se oběví pouze v nějaké české lokalizaci???

nejhorší na tom je že člověk v čechách nemá volbu pro koupi angl. originálu takže jsou všichni poctivě chtivý koupi originálu odsouzeni k českýmu dabingu ( často dost strašnýmu...) nebo k obědnávce po netu ze zahraničí a to pak zase cena plus vyžší poštovný...) prostě dc++ nic jinýho nám tu už ani pomalu nezbývá...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tak jo klidně zkusím propojit ss někým kdo má pevnou ip-....
    SPATZIER
    SPATZIER --- ---
    jo vidis to :) ze me to nenapadlo, kua... diq za hint
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SPATZIER: To vis, shodny Serial # nemel rad uz sveho casu C&C :))
    SPATZIER
    SPATZIER --- ---
    spojit se de i normalne pres net pokud ma aspon jeden z vas verejnou ipnu... uz sem to tak nekolikrat hral. meli sme ale problem ze se nektery lidi navzajem po zalogovani kopali...

jinak sme to nedavno davali v 4 a 6 lidech na lan party a faaakt mazec :)), jak sou tam nekonecny zdroje tak se to muze docela protahnout, pokud se nezacnete mazat hned od zacatku...
    GECKON
    GECKON --- ---
    no třeba to mají jinde dělané jinak
    ja jsem na cZnorth.net (ale reklamu bych jim moc nedělal - nekdy s nima mám pekné nervy)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam