• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAKosti
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ale je fakt že nebyla úplně celá
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    páteř srnce bylo přesně to co jsem vařil...
    LALINA
    LALINA --- ---
    lungpa: no ale tohle je pater srnce. je sice ohebna, ale hadice to neni:-))))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jo mě stačil i středně velkej hrnec na polívku :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    joaha, uz jsem to nasla, peroxid vodiku 1:10 a den pred tim hodku povarit ve vode....snad ten muj velkej pradelnak na batikovani bude stacit......
    LALINA
    LALINA --- ---
    hossanaaaaaaaa. ...privezla jsem si z jiznich cech kosti!!!!! celou pateer srnce a jeden beh jo a taky jeste nejakou celist se zubama, ale nevim, od ceho, ted se musim tady poohlidnout po tom, jak to mam zpracovat...nejakej louh to asi byl a varit......
    ja jsme tak rada! Ta pater se krasne pohybuje, jako nejaky nahrdelnik!!!!
    COROZ
    COROZ --- ---
    do hlubokého lesa...
    LALINA
    LALINA --- ---
    coroz: no prave, mam dojem, ze kdyz neni les rovnou nejake prales, tak tam leze tolik lidid a myslivcu, ze najit kosti je fuska...no, treba jsem zadny ani najit necjtela....zkusim to chtit az pujdu do nejakyho toho lesa:-)))
    COROZ
    COROZ --- ---
    mam to, koukam na satelitni snimek, SZ je tam nejakej hustsi les, ono taky zalezi na tom, jaxe o to staraji hajni, kdyz to postrili a seberou tak tam nic nezbyde a mensi zver u cesticek nenajdes... ;-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    coroz: Slapy jsou takova dlooouha prehrada na Vltave tesne pod Prahou.... cili stredni Cechy...u Benesova...
    COROZ
    COROZ --- ---
    lalina: určite jo, jediná možná náměsíčnej..., kde jsou slapy ? v jaký části ČR ?
    LALINA
    LALINA --- ---
    kai:nachazela jsem tu a tam chuhvalce peri nebo takovy zdechly cary, ale kosti ne e.......... asi sel prede mnou Coroz:-]]]]]
    KAI
    KAI --- ---
    LALINA: sme asi úplný sleponě, já taky nikdy nic nenašla (tedy, ne že bych hledala :)) )
    LALINA
    LALINA --- ---
    coroz: U Slap...
    COROZ
    COROZ --- ---
    lalina: neni les jako les, kde si byla ?
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak jsem byla v sobotu v lese, ale zadny kosti jsem tam nenasla..vubec- v lse jsem za zivot nasla opravdu jenom hodne malo kosti...neni les jako les asi.....
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    :-)))
    COROZ
    COROZ --- ---
    jj, jsou legracni, vic tam toh nemaj, spis premejslim ze bych linkoval odsud tam.. :o)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    dík za img, jsou srandovní, na siber se moc nedostanu, tak pokud jich tam maj víc, tak sem k
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam