• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    na darkest hour jsem jednou byl a nic moc teda
    VITTI
    VITTI --- ---
    MEPHISTO: jezis marja to snad ne :D ja bych ti ty internety radsi zakazal tam je takovejch extremismu :))))))))
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    VITTI: nejsem ani tak ani tak, když někdo zvedá pravou ruku, tak se mi Makyta na zádech trhá startovací šňůrou ruku, že už má holka hlad..A stejně se mi otvírá vystřelovák v kapse, když vidim číra a áčka v kruhu. Ono, nic proti nikomu, kdo používá mozek a nepapouškuje cizí kecy..:) extremismus je oheň, který bych potíral napalmem, aneb hakn-krojc a srp s kladivem sou stejný věci v mých očích. Tady jde hlavně o hudbu, ale pak sou kapely, jako třeba..Gaia Mesiah, které mě deskou Ocean odradili, a že sme s otcem na ně chodili do RC ještě když Marka vypadala jak ženská, a hráli něco ala hard rock.

LOJZA: je, ty Darkest Hour mě štvou..Belphegor a Kataklysm můžu. aůe ty DH chci už dlho vidět, ještě že sem o tom nevěděl.:)
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    VITTI: Co myslíš..? Belphegor byli slušní. Takové bahno a smrt. Hutná záležitost. Ale poprvé jsem je slyšel právě tady, tak nemůžu moc soudit :)
    VITTI
    VITTI --- ---
    MEPHISTO: radsi neco rozumnyho vlasteneckyho..treba temnozor nebo tak neco...smrd levycy...blbe
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    KJUPCA: tak ty Black Bomb A super, škoda těch zas. levičáckejch žvástů ve většině textů
    VITTI
    VITTI --- ---
    LOJZA: a belfegor nic?
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Včerejší Resistance + Suicide Angels + Darkest Hour + Belphegor + Kataklysm ve Zlíně neměli chybu.
    Upřímně, jel jsem tam kvůli Kataklysm a ty první 4 kapelky jsem neznal. O to víc mě potěšila od začátku stoupající kvalita. S.A. + D.H. určitě zařazuji na svůj playlist ;)
    Kataklysm to nakonec srovnali se zemí (v dobrém slova smyslu). Trochu rušily drobné aférky mezi místní ochrankou a fanoušky, kteří vyskočili pařit s kapelou na pódium. Je pravda, že je k tomu vyzval sám Iacono ("As long as you respect this property, feel free to come up here... It's your house. We're not fuckin' rockstars, we're guests here."), ale je zase pravda, že ochranka bude mít asi svoje smlouvy a pokyny a průser si nemůžou dovolit... No, ale zase většina z těch metal kidz, ač v extázi, byli celkem ukáznění a většinou sami po pár sekundách skákali zpátky do davu :)
    Takže asi jedinou vadou na kráse celého večera bylo téměř čtyřhodinové čekání na ranní vlak, během kterého se na Zlín snášely centrimetry nového sněhu...
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CRUSHEER: jo, Eskhata i ta písnička přímo mě baví asi nejvíc, ale jak je u téhle hudby zvykem každý měsíc a rok poslouchání znamená spousta nových vjemů a tak..:)

KJUPCA: nazdárek kořalo:) to je hrozný, tady člověk neutají kdo je ani kdyby chtěl:-D skoro je jedno že ten zasranej Fuck book nemám:)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    RAV ani né, já je viděl 2x a úplně na piču to nebylo, hrálo se i z Blackout a okolních placek ))).
    RAV
    RAV --- ---
    PONCIK: sa nediv, taka diskoska... :-)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    ED_EDDIE díkes ))). No ale moc volnýho už nejni :).
    ED_EDDIE
    ED_EDDIE --- ---
    PONCIK:
    Sektor Volná místa
    Stání 1052
    Stání u pódia 64
    112 1
    113 1
    120 2
    http://sazkaticket.cz/Ticket/application.aspx?docid=19076632&akceid=1502183
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Zeptám se tady a zvlášť lidí z PHY, jak to vypadá s koncertem ScorpionS 15. 3. 10 v O2 aréně ?))? Všude na Inetu čtu vyprodáno (::).
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    mimochodem nazdar Mefe.o)
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    A malem bych zapomnel na vyborny debut!
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    MEPHISTO: Driv jsem je poslouchal hodne - nejvic mi srdci zustala Eskhata a Chaosborn. Novejsi veci, zvlast posledni deska, jsou uz takovy...no nevim.
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    se omlouvám ,ale snad mě nepošlete do prdele.. )

Sháním klasickou metal džisku, lépe ale vestu, pokud možno s nápisy,nášivky, pyramidami a pod.. takovou tu oldskulovku.. Potřebuji to jednorázově, takže by stačilo i půjčit. Ale klidně pokud se někdo zbavujete nečeho z mládí.. sem s tím.. za nějaký rozumný peníz..

nebo pokud by jste někdo aspoň věděl, kam se obrátit...

Praha..

pošta.. díkec.. spěchá..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam