• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    Jedu zitra na Theriony z Brna cca v 14:15 autem, jestli nekdo chcete vzit do Prahy, muzete se pridat (na Theriony jit nemusite :D )
    MXL
    MXL --- ---
    PHOB: ...parádní film i tahle věc od Amon Amarth ;) Jinak sountrack obsahuje taky skladby od Exodus, Kataklysm nebo Agalloch...
    ED_EDDIE
    ED_EDDIE --- ---
    SLOUGH: BUDUTAM
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    DEFILA: ne ne, ja ne, tenhle ma daleko vetsi rozhled.) a do grindu jsou tam jen dve kapely, co bys jako chtel?.) jinak to jsou BDM tipy, dal stihlo vyjit a libi se mi

Infinitum, Disentomb, HUMANITY FALLS, Nox, Antropofago, Relict, Cryptomnesia.. vsechno, co jsem tu zminil se probehlo forem na mjc (jakoze linky ke stazeni)

http://marastjakcyp.com

forum>sosy sox linx
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    tak a v patek budejice:

DEAD END FESTIVAL - 26.11.2010 - ČESKÉ BUDĚJOVICE
    http://deadend.cz/
    DBEAT2HELL
    DBEAT2HELL --- ---
    b
    DBEAT2HELL
    DBEAT2HELL --- ---
    JEAGER666
    JEAGER666 --- ---
    tohle je celkem jízda... http://www.myspace.com/kryptsdeath
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ONANIZER:
    ten clovek mas byt ty? .-)
    vsechno to hodne hranici s grindy a jinymi veselostmi, ale na Lithuria kouknu...
    jinak si myslim, ze v lokalnich luzich a hajich zaseli God Defamer vyborne album ;)
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    KLASSIK: kreator dela mrdku uz dlouho, nevim, na co cekas

kdyz teda resime letosni død medl, tak par tipy od cloveka, co tomu rozumi

"PESHMERGA - Murderous Acts of Cruelty
    lidi z Gorgasm, Tom Tangalos tam delal ty oldschool/thrash prvky
    INTRORECTALGESTATION - Hooves Of Human Teeth MCD
    Deathgrind uprky od mladiku z Anglie, muze to bejt dobry a nemusi
    INHERIT DISEASE - Visceral Transcendence
    GORTUARY - Awakening Pestilent Beings
    Vyborna Disgorge masirka misty kurvena Decr.Birth teplotama
    LITHURIA - Pimps of the Living Dead
    BDM+danskej death'n'roll+trochu moderni rozhazenosti
    FRACTURED INSANITY - Mass Awakeless
    brutalni citace morbid/h8e/suffo
    EMBRYONIC DEPRAVITY - Constrained by the Miscarriage of Conquest
    Asi jedina nova UKBDM kapela co ma fakt uroven
    SEPTYCAL GORGE - Erase The Insignificant
    old Deeds of Flesh/Disgorge worship, dokonaly provedeni, imho docela na stiru s napadama
    FERMENTO - Recipe for Cremation
    Veterani brutalniho peklareni, furt nevim jestli je lepsi brutalnejsi prvni vydani nebo zretelnejsi re-release
    NERVOUS IMPULSE - Enough For Dementia
    Kan. deathgrind, trochu to pripomina Traumatism
    DOMINATION THROUGH IMPURITY - Masochist
    min prehroceny nez debut, ale smyslplnost a zavan oldschoolu dneska potesi"

"COLONIZE THE ROTTING -2010- Composting The Masticated
    FLESH CONSUMED -2010- Ecliptic Dimensions of Suffering
    HIDEOUS DEFORMITY -2010- Defoulment of Human Purity
    HUMAN FILLETED -2010- Blunt Force Embludgeonment
    TERRORDROME + OATH TO VANQUISH -2010- Begetters of Fear And Ruin
    WASTEFORM -2010- Designed By Disgust "
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KLASSIK: sodom nicmoc:(

KLASSIK: mě to fakt neuvěřitelně chytlo:) a ačkoliv vím, že jsou provařený, nikde na nyxu jsem je nevyfiltroval, tak jsem si řekl, že pro jistotu to sem hodím.)
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    PHOBOS99: looool
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---

super duper kombinace death a viking metalu (melodeath?), která se prostě musí líbit každému metalistovi:)
    KOVOUN
    KOVOUN --- ---
    čau hele muj kámoš chce prodat lístek na adrian belew za 400,- dnes od 21:00 v Retru číslo na něj je:731 763 944
    KOVOUN
    KOVOUN --- ---
    čau hele muj kámoš chce prodat lístek na adrian belew za 400,- dnes od 21:00 v Retru
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    DEFILA: Tak pokud znáš a posloucháš jen posledních (nevim přesně) 3 desky amorphis, pak chápu, že nevidíš v mých slovech význam. Mluvím o klasických Amorphis, alba Land of The Thousand Lakes, nebo Karelian Isthmus. Když to porovnám s jejich novou tvorbou, tak mi jasně vychází, že nová tvorba sou pecky pro holky, z nichž nemaj jedny kalhotky zůstat suchý, kdežto klasika byla krásný...Doom-Death, každé album trochu jiné, samozřejmě.

navíc, samozřejmě že zde zděluji svůj názor, nikoliv "obecný názor", takže si o nich mysli co chceš, brát Ti to nebudu, ani nebudu Tvůj názor špinit, prostě to vidím jinak.

Orphand Land mě moc baví, a zase záleží jestli k této kapeloe přistupuješ..hm...řekněme ze směru mainstreamového posluchače, nebo jestli hledáš něco zajímavého. Hláška všichni se po....je pro mě píčovina. Já mabool mám jako druhé nejhorší album, hned před posledním, kde z klasického soundu slyším akorát Sapari, a možná odraz ve dvou skladbách. Jijnak první 3 alba (nejspíš myslím všechny před maboolem) jsou super, zajímavé "východní" náznaky pronikající do metalové hudby, mabool na mě působí "BuyThisShitMultiCulturalIdiot" dojmem.
    MXL
    MXL --- ---
    ...no tak chlapci! :) Sice nevím, v čem je Amorphis vyměklejší sračka než OL, protože obě kapely jsou poměrně dost melodický... naživo jsem je viděl už několikrát a živá prezentace obou spolků mi připadne rozhodně nadprůměrná...Zatímco poslední CD Finů Skyforger jakoby přešlapuje na místě, tak právě u Orphaned land myslím, že se s The Never Ending Way of ORwarriOR posunuli od Mabool o kus dál a je nasnadě, že spolupráce se Stevenem Wilsonem z Porcupine Tree jim prospěla tak jako kdysi Opeth...Kvůli výletu do Plzně si nejspíš budu muset odpustit Anathemu příští týden v Praze, ale už teď vím, že mi to tu absenci pořádně vynahradí...
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    MXL:
    jedu z Olomouce, nejede taky nekdo? :)

MEPHISTO:
    Ja ti nevim, na prdel vsechny posadilo Mabool a zbytek uz nejak neprekonal tohle album. Nevim, proc nad nimi jasat. Nazivo jsem videl, poprve uzasne prekvapeni, zbytek uz nejak uzasny nebyl. Tudiz reci o srackach bych si nechal pro sebe, jelikoz jsou ciste subjektvni :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    MXL: ty vole, tak to mě mrzí, aby vyměklým sračkám amorphis pedskakovali Orphaned Lnad, to je náser, to už je tenhle rok po několikáté, co bych sšel jen na předskokana..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam