• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    TULI
    TULI --- ---
    kdo mi co doporucite z alikvotniho festivalu? http://www.alikvotnifestival.cz/
    a kdo tam na co pujdete?
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    Alikvotni demon z Zürichu. Nahrano vcera fotakem, nemam tu nic ke zpracovani videa, tak omluvte nizsi kvalitu: http://www.englishtexts.org/alikvot.MOV
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Hele, moc ne... ale ted na podzim bychom se snad konecne meli probudit z hibernace.
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    STUART_HAMPLE: Mno mel bych mozna o neco prostsi vysvetleni, ze Radka pod organizatorskym jhem prepnula do neslunickoveho modu. IMHO.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    STUART_HAMPLE: Jo, tak to si asi uz dokazu predstavit. Dik. :-)
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Rozdílné představy o muzice. Dejme tomu, že improvizace versus pevně daný program. Krom toho, Chris se rád obklopuje lidmi - na NovoZnění zpíval s Jankem a spol. z Taši Delé - a Radka jakožto ex-člen má na Tašáky poněkud pifku...
    Co se "sluníčkových lidí týče", nebudu to nijak komentovat, snad jen to, že ten, kdo zpívá alikvoty, není ničím privilegovaný, a to ani duchovně.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PAKOK: Myslim pochopitelne CH.A. a R.S. :-)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    GOBERS: Asi on osobne neprovedl nic, psal ze byl nechtic svedkem.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    STUART_HAMPLE: Co si provedli?? Ja myslel, ze slunickovi lide jsou na sebe jenom hodni. ;-)
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    PrZnění vypadá docela dobře, jen je škoda, že sem už asi nebude jezdit Chris Amrhein, na Novohradském znění jsem byl nechtíc svědkem jeho výstupu s Radkou Šindlerovou, pochopil jsem že oni dva spolu prostě spolupracovat moc nemůžou... Tak jsme si říkali, proč se toho nechopit sami...Tak uvidíme :-)
    ELZA
    ELZA --- ---
    ja vim, tam chybel smajlik... ale kazdopadne, kdykoli jses vitan..
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ELZA: Momentalne to mam ponekud z ruky... :-)) Ale do budoucna o tom uvazuju. Nejaky (nedlouhy) cas jsem s Vami halekal, ale z casovych duvodu jsem toho musel nechat.
    ELZA
    ELZA --- ---
    Jojo v pondeli od sesti v DDM Praha 8, Spektrum... prijdes??
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ELZA: Zkousite porad v pondeli ve Spektru? ;-)
    ELZA
    ELZA --- ---
    Ahoj, koukala jsem na probehlou debatu a pro všechny zajemce o zpivani ve sboru mam zpravu, ze my radi sikovny basiky (tenory i alty - taky) radi uvitame :-)
    v zari budeme mit koncert s americkym zpevakem a skladatelem Stuartem Hindsem.....kam jste všichni srdečně zváni

a v rijnu bude zase alikvotni zneni.... takze nekde se urcite potkame....
    KORAL_9
    KORAL_9 --- ---
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    Velka prosba na vsechny: nemate nejake pekne alikvotni MP3 nahravky? Nejlepe sborove. Nemam tady svou audioteku a docela mi to chybi...
    KHANDOMA
    KHANDOMA --- ---
    Pozvánka na koncert Swayambhu:

GOBERS
    GOBERS --- ---
    STUART_HAMPLE: To je ale jen otazka vzdelani. Na prvni poslech prijde asi kazdemu indicka, nebo treba japonska hudba stereotypni a nudna. A nedokaze v ni rozlisit co je dobre a co spatne. Ale po nejakem case a pri poslechu kvalitni hudby, pripadne s nejakymi teoretickymi znalostmi to prijde... je to proste jiny svet s jinymi pravidly...
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Ona Indická hudba je docela specifická v tom, že pro nepoučeného Evropana se může zdát, že to je jen takové divné brnkání, nemá to moc harmonie ani akordy...navic kdo by chtel poslouchat vice nez petihodinove hrani...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam