• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    STUART_HAMPLE: Saus neni skvelej. Saus je jednoduse nejlepsi. :-D
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Andrtovou, o tom žádná, skvělej je Saus a dost zajímavá je i Lindinger. Uvažuju nad workshopem Hosaa a určitě se půjdu podívat na zemi Bumba
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    TULI: Zajimaji te spis koncerty nebo prednasky?
    TULI
    TULI --- ---
    kdo mi co doporucite z alikvotniho festivalu? http://www.alikvotnifestival.cz/
    a kdo tam na co pujdete?
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    Alikvotni demon z Zürichu. Nahrano vcera fotakem, nemam tu nic ke zpracovani videa, tak omluvte nizsi kvalitu: http://www.englishtexts.org/alikvot.MOV
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Hele, moc ne... ale ted na podzim bychom se snad konecne meli probudit z hibernace.
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    STUART_HAMPLE: Mno mel bych mozna o neco prostsi vysvetleni, ze Radka pod organizatorskym jhem prepnula do neslunickoveho modu. IMHO.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    STUART_HAMPLE: Jo, tak to si asi uz dokazu predstavit. Dik. :-)
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Rozdílné představy o muzice. Dejme tomu, že improvizace versus pevně daný program. Krom toho, Chris se rád obklopuje lidmi - na NovoZnění zpíval s Jankem a spol. z Taši Delé - a Radka jakožto ex-člen má na Tašáky poněkud pifku...
    Co se "sluníčkových lidí týče", nebudu to nijak komentovat, snad jen to, že ten, kdo zpívá alikvoty, není ničím privilegovaný, a to ani duchovně.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PAKOK: Myslim pochopitelne CH.A. a R.S. :-)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    GOBERS: Asi on osobne neprovedl nic, psal ze byl nechtic svedkem.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    STUART_HAMPLE: Co si provedli?? Ja myslel, ze slunickovi lide jsou na sebe jenom hodni. ;-)
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    PrZnění vypadá docela dobře, jen je škoda, že sem už asi nebude jezdit Chris Amrhein, na Novohradském znění jsem byl nechtíc svědkem jeho výstupu s Radkou Šindlerovou, pochopil jsem že oni dva spolu prostě spolupracovat moc nemůžou... Tak jsme si říkali, proč se toho nechopit sami...Tak uvidíme :-)
    ELZA
    ELZA --- ---
    ja vim, tam chybel smajlik... ale kazdopadne, kdykoli jses vitan..
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ELZA: Momentalne to mam ponekud z ruky... :-)) Ale do budoucna o tom uvazuju. Nejaky (nedlouhy) cas jsem s Vami halekal, ale z casovych duvodu jsem toho musel nechat.
    ELZA
    ELZA --- ---
    Jojo v pondeli od sesti v DDM Praha 8, Spektrum... prijdes??
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ELZA: Zkousite porad v pondeli ve Spektru? ;-)
    ELZA
    ELZA --- ---
    Ahoj, koukala jsem na probehlou debatu a pro všechny zajemce o zpivani ve sboru mam zpravu, ze my radi sikovny basiky (tenory i alty - taky) radi uvitame :-)
    v zari budeme mit koncert s americkym zpevakem a skladatelem Stuartem Hindsem.....kam jste všichni srdečně zváni

a v rijnu bude zase alikvotni zneni.... takze nekde se urcite potkame....
    KORAL_9
    KORAL_9 --- ---
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    Velka prosba na vsechny: nemate nejake pekne alikvotni MP3 nahravky? Nejlepe sborove. Nemam tady svou audioteku a docela mi to chybi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam